Saddamo 28.12.2019 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saddamo 28.12.2019 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 https://i.ibb.co/W0T4cS9/Screenshot-2019-12-28-22-05-50-609-com-miui-gallery.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saddamo 28.12.2019 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 13.02.2020 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 Takiego jeszcze z dachem nie było.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 21.05.2020 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Nikt już nie buduje naszych domków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benek88 21.05.2020 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 (edytowane) Buduje, buduje Nawet sezon grzewczy rozpocząłem w maju Jeszcze ponowie prośbę o galerię zdjęć realizacji Z34 (może ma ktoś na dysku), szukam inspiracji na wykończenie. Edytowane 21 Maja 2020 przez Benek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 09.06.2020 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 Mogę popstrykać coś konkretnego jak chcesz tylko powiedz co potrzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benek88 09.06.2020 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 Chciałbym zobaczyć jak macie rozwiązane garderoby na poddaszu, schody + balustrady, układy kuchni, kominek Słowem wszystko Dlatego pytałem czy ma ktoś jeszcze galerie że starych linków z tego tematu, zawsze coś by człowieka zainspirowało. Ale pojedynczymi zdjęciami też nie pogardzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 21.06.2020 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 Może to Ci pomoze? Przypomnij mi się na PW to Ci w sobotę popstrykam bo dopiero wtedy bedę mógł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barszcz Biały 28.06.2020 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2020 Po roku - fotowoltaika na dachu, wiata garażowa z tyłu domu z dwoma miejscami na płycie. Ogarniamy ogród z trawnikiem i roślinnością. Czekamy na dachówkę i drewno na szkielet ścianek ażurowych. Ceny szaleją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barszcz Biały 28.06.2020 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2020 Chciałbym zobaczyć jak macie rozwiązane garderoby na poddaszu, schody + balustrady, układy kuchni, kominek Słowem wszystko Dlatego pytałem czy ma ktoś jeszcze galerie że starych linków z tego tematu, zawsze coś by człowieka zainspirowało. Ale pojedynczymi zdjęciami też nie pogardzę.. Moja ciągle działa - w sumie blogspot jest niezamknięty. W skrócie - dół bez zmian poza likwidacją podcienia oraz przeniesienia drzwi do kotłowni do przedpokoju (kto w ogóle umieścił je w taki sposób?) Góra - garderoba weck z jednego pokoju - w drugim została bez zmian - dzięki temu jest pomieszczenie na graty. Na Małym stryszku także zrobiliśmy schowek na zbędne elementy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lessi266 13.07.2020 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2020 Witam . Czy ktoś może mi pomóc. Nie wiem jak dorzucić fotki na forum ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 04.09.2020 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2020 tzn w czym pomóc ?Jest dodaj zdjecie tylko nie może być za duże formatowo najlepiej do 1 mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benek88 08.09.2020 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2020 Docieplamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barszcz Biały 09.09.2020 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2020 Chciałbym zobaczyć jak macie rozwiązane garderoby na poddaszu, schody + balustrady, układy kuchni, kominek Słowem wszystko Dlatego pytałem czy ma ktoś jeszcze galerie że starych linków z tego tematu, zawsze coś by człowieka zainspirowało. Ale pojedynczymi zdjęciami też nie pogardzę.. W jednej sypialni zlikwidowana, w drugiej zagospodarowana półkami własnej roboty - wykupiłem wszystkie płyty meblowe z Castoramy jakie mieli na półki i użyłem pozostałych wkrętów i łączników. Całkiem nieźle się spisuje jako alternatywa szafy i magazynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 29.09.2020 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2020 witam a jednak jeszcze są sympatycy z34 - brawo powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 29.09.2020 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2020 witam a jednak jeszcze są sympatycy z34 - brawo powodzenia 7 lat mineło jak jeden dzień i dzieki temu iż było to forum zdecydowaliśmy się na budowę i zaryzykowalismy. Kasy nie było wiele ale dalismy radę dzięki pomocy innych budujących staralismy się zmiescić w budżecie. Było wiele decyzji czasem lepszych czasem gorszych ale udało się i mieszkamy szczesliwi bo spełnilismy sen o własnym domku. Cieszy fakt iż ludzie wybierają zetkę nadal dla nas to był strzał w 10 Jednynie pozostaje mi powodzenia życzyc kolejnym budującym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 25.11.2020 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 (edytowane) 7 lat mineło jak jeden dzień i dzieki temu iż było to forum zdecydowaliśmy się na budowę i zaryzykowalismy. Kasy nie było wiele ale dalismy radę dzięki pomocy innych budujących staralismy się zmiescić w budżecie. Było wiele decyzji czasem lepszych czasem gorszych ale udało się i mieszkamy szczesliwi bo spełnilismy sen o własnym domku. Cieszy fakt iż ludzie wybierają zetkę nadal dla nas to był strzał w 10 Jednynie pozostaje mi powodzenia życzyc kolejnym budującym. ja w swojej zetce pomieszkałem prawie 10 lat za miesiąc kończę nowy domek i przeprowadzka tym razem schody robiłem sam powodzenia Edytowane 25 Listopada 2020 przez swirek100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 20.02.2021 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 ja w swojej zetce pomieszkałem prawie 10 lat za miesiąc kończę nowy domek i przeprowadzka tym razem schody robiłem sam powodzenia No poszalaleś Wklej fotki całego domu chętnie zobaczymy. U nas kolejny pomysł się urodził i na koniec marca się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norbitek 28.02.2021 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Witam Widzę że kto miał zbudować Zetkę to chyba już zbudował bo cicho się zrobiło.My budujemy Z34 jako dom letniskowy ew. w przyszłości do całorocznego zamieszkania.Działka w lesie także budowa trochę utrudniona. Aktaulnie mamy pozwolenie na budowę jesteśmy na etapie szukania wykonawców.Projekt już dostosowany do wymagań 2021 przez Z500 także jest trochę zmian w stosunku do starej wersji.Na ich stronach jest już dostępna nowa wersja. Dali więcej ocieplenia + rekuperacjaDodatkowo nanieśli zmiany o które najczęściej prosili ich klienci.- Brak słupa w salonie- Wyskość pomieszczeń na dole i na górze 2,80- Ścianka kolankowa 1m- Wydłużyli okap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts