sevilla6 02.08.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Przedstawiam naszą kuchnie wymagającą jeszcze kilku poprawek W pierwszej kolejności do poprawy idzie blat.... Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez sevilla6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevilla6 02.08.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 A takie mamy rozwiązanie schodów w salonie. Na tej ściance będzie wisiał telewizor.... a za ścianka będzie tzw spiżarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevilla6 02.08.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 A tutaj mamy zarys naszej łazienki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevilla6 02.08.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Teraz jesteśmy na etapie malowania ścian, dokańczania łazienki na dole... oraz czekamy na stopnie na nasze schody... Płytki w salonie już są dokończone ale nie zrobiłam tzw świeżych zdjęć. Uwielbiam naszą Zetke... jest wspaniała.... dla mnie idealna Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez sevilla6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 03.08.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Teraz jesteśmy na etapie malowania ścian, dokańczania łazienki na dole... oraz czekamy na stopnie na nasze schody... Płytki w salonie już są dokończone ale nie zrobiłam tzw świeżych zdjęć. Uwielbiam naszą Zetke... jest wspaniała.... dla mnie idealna No ładniutku sie urządziliscie a kuchnia jakby nasza ale w odmiennych kolorach :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga2535 10.08.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Jesteśmy na etapie poszukiwania osób do wykonania wieźy. Dach taki jak w projekcie, cena nam zaproponowana 2600. Czy to nie za drogo? Jak myślicie szukać dalej? Ps. Fajna kuchnia i super wykonany dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekZ34 12.08.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam serdecznie, jestem nowym fanem z34:-), mam jednak dylemat co do możliwości budowy tego domku na działce z wjazdem od południa. Wiadomo, że zaleca się aby większe przeszklenia, czyli salon, były od nasłonecznionej strony. Czy ktoś może buduje ten domek na działce z wejściem od południa? Czy można tutaj dokonać zmian - np. drzwi balkonowe na wschodniej ścianie? Proszę o informacje na ten temat.Druga sprawa dotyczy budowy garażu - zamierzam z lewej strony od wejścia do domu umieścić garaż z płaskim dachem. Dach pełniłby rolę tarasu dla pokoju z poddasza. Ponadto zastanawiam się nad kotłownią w tylnej części garażu , na piec węglowy z podajnikiem (no chyba, że taki piec się zmieści w domu?). Proszę bardzo osoby, które zastosowały takie rozwiązanie o informację - z jakimi nakładami materiałowymi i finansowymi trzeba się liczyć i jak się sprawdza w praktyce?Z góry dziękuję za wszelka pomoc! Pozdrawiam! Edytowane 19 Sierpnia 2013 przez JacekZ34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 12.08.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Witam serdecznie, jestem nowym fanem z34:-), mam jednak dylemat co do możliwości budowy tego domku na działce z wjazdem od południa. Wiadomo, że zaleca się aby większe przeszklenia, czyli salon, były od nasłonecznionej strony. Czy ktoś może buduje ten domek na działce z wejściem od północy? Czy można tutaj dokonać zmian - np. drzwi balkonowe na wschodniej ścianie? Proszę o informacje na ten temat. Druga sprawa dotyczy budowy garażu - zamierzam z lewej strony od wejścia do domu umieścić garaż z płaskim dachem. Dach pełniłby rolę tarasu dla pokoju z poddasza. Ponadto zastanawiam się nad kotłownią w tylnej części garażu , na piec węglowy z podajnikiem (no chyba, że taki piec się zmieści w domu?). Proszę bardzo osoby, które zastosowały takie rozwiązanie o informację - z jakimi nakładami materiałowymi i finansowymi trzeba się liczyć i jak się sprawdza w praktyce? Z góry dziękuję za wszelka pomoc! Pozdrawiam! Na 100% domek da się tak przeprojektować aby odpowiadał Twoim potrzebom.Musisz przelecieć całe forum bo chyba gdzieś juz ktoś wklejał fotki z wejściem od południa?Najlepiej porozmawiać z projektantem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kloczkowski84 12.08.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 z czego budować? jakie materiały polecacie na ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roody80 12.08.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Witam serdecznie, jestem nowym fanem z34:-), mam jednak dylemat co do możliwości budowy tego domku na działce z wjazdem od południa. Wiadomo, że zaleca się aby większe przeszklenia, czyli salon, były od nasłonecznionej strony. Czy ktoś może buduje ten domek na działce z wejściem od północy? Czy można tutaj dokonać zmian - np. drzwi balkonowe na wschodniej ścianie? Proszę o informacje na ten temat. Druga sprawa dotyczy budowy garażu - zamierzam z lewej strony od wejścia do domu umieścić garaż z płaskim dachem. Dach pełniłby rolę tarasu dla pokoju z poddasza. Ponadto zastanawiam się nad kotłownią w tylnej części garażu , na piec węglowy z podajnikiem (no chyba, że taki piec się zmieści w domu?). Proszę bardzo osoby, które zastosowały takie rozwiązanie o informację - z jakimi nakładami materiałowymi i finansowymi trzeba się liczyć i jak się sprawdza w praktyce? Z góry dziękuję za wszelka pomoc! Pozdrawiam! Co do większych przeszkleń od strony południa to nie do końca jest tak super, przy tegorocznych gorączkach w salonie pewnie nie idzie wysiedzieć, czyli zawsze są plusy i minusy . Ja mam wjazd również od południa, salon od zachodu tak było nam najwygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roody80 12.08.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 z czego budować? jakie materiały polecacie na ściany? Ceramika poryzowana lub pustak pianowy, najbardziej popularne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romka_ 12.08.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Hej Ja dziś wstawiam pierwszy post, ala na forum jestem chyba już rok, a może więcej Piękna kuchnia....piękna Jak u mnie zacznie się coś dziać to oczywiście też się pochwalę. ....ale kuchnia super jak dla mnie niczego nie musicie poprawiać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romka_ 12.08.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 To było do Sevilla6 oczywiście.Chyba z nawigacją u mnie słabo hehehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kloczkowski84 13.08.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 witam, czy ktoś z Was budował z pustaków z Max Hadykowki lub TERMOTON (poroterm) z OWCZAR albo keraterm 25, co byście polecili z tych materiałów ?miał ktoś z Was styczność z tym termotonem z Owczar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinEwa1719511415 13.08.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Cześć.Tak się przedstawia nasz domek na dzień dzisiejszy, zostało malowanie płytki podłoga no i cała reszta ale to już z górki he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinEwa1719511415 13.08.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 A tak mniej wiecej wygląda w środku...Ciężko jest zwykłym telefonem pokazać jak jest w środku ale może komuś coś pomoże;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Puri 13.08.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 witam serdecznie, jestem nowym fanem z34:-), mam jednak dylemat co do możliwości budowy tego domku na działce z wjazdem od południa. Wiadomo, że zaleca się aby większe przeszklenia, czyli salon, były od nasłonecznionej strony. Czy ktoś może buduje ten domek na działce z wejściem od północy? Czy można tutaj dokonać zmian - np. Drzwi balkonowe na wschodniej ścianie? Proszę o informacje na ten temat. Druga sprawa dotyczy budowy garażu - zamierzam z lewej strony od wejścia do domu umieścić garaż z płaskim dachem. Dach pełniłby rolę tarasu dla pokoju z poddasza. Ponadto zastanawiam się nad kotłownią w tylnej części garażu , na piec węglowy z podajnikiem (no chyba, że taki piec się zmieści w domu?). Proszę bardzo osoby, które zastosowały takie rozwiązanie o informację - z jakimi nakładami materiałowymi i finansowymi trzeba się liczyć i jak się sprawdza w praktyce? Z góry dziękuję za wszelka pomoc! Pozdrawiam! wersja garaz + taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinEwa1719511415 14.08.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Cześć mam pytanie ile może kosztować zrobienie centralnego ogrzewania w naszym domku ale bez pieca i grzejników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gocha i Krzycho 14.08.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 A tak mniej wiecej wygląda w środku...Ciężko jest zwykłym telefonem pokazać jak jest w środku ale może komuś coś pomoże;) fajne foty nie mogę się doczekać kiedy i ja będę podziwiać zetkę na tym etapie budowy My w tej chwili ocieplamy dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gocha i Krzycho 14.08.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Dynie świetnie maskują niepotrzebną w tej chwili ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts