krafal 25.10.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Witam serdecznie.Od kilku dni czytam forum od pierwszej strony. Planuje zakup projektu Z34. Jestem na etapie załatwiania pozwolenia na budowę. Nie doczytałem forum jeszcze do konca ale czy jest może ktoś budujący Z34 z kujawsko pomorskiego. Bardzo chciałbym zobaczyć domek na żywo, szczególnie salon czy zmieści sie tam jakiś większy stół po rozłożeniu na 8 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga2535 25.10.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Witam serdecznie. Od kilku dni czytam forum od pierwszej strony. Planuje zakup projektu Z34. Jestem na etapie załatwiania pozwolenia na budowę. Nie doczytałem forum jeszcze do konca ale czy jest może ktoś budujący Z34 z kujawsko pomorskiego. Bardzo chciałbym zobaczyć domek na żywo, szczególnie salon czy zmieści sie tam jakiś większy stół po rozłożeniu na 8 osób. Witamy na forum. My jesteśmy z kujawsko-pomorskiego. Jesteśmy na etapie kładzenia klinkieru w kuchni i wyboru płytek do salonu i łazienki. Jak potrzeba pokażemy domek. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krafal 25.10.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Dziękuję bardzo za szybka odpowiedz. Co do możliwości oglądnięcia domku no już wysłałem prywatna wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MISIEK 1 27.10.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 (edytowane) Witam ... ile was kosztował materiał na ocieplenie poddasza chodzi o wełnę,folie,stelaże ,płyty k-g ,i wszystko co jest z tym związane. Pozdrawiam.: Edytowane 9 Listopada 2013 przez MISIEK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tea3k 29.10.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Cześć jako ze trzyma nas cały czas kasa mamy czas wybierać i szukać dalej projektu który będzie dla naszej rodzinki idealny. W projekcie z34 razi nas ten mały gabinet na dole. Chcielibyśmy mieć taki domek w którym na dole mielibyśmy jakieś miejsce na sypialnie , nie mowie tu o jakiś full wypasach ale 10.7 m2 to klita straszna. Znaleźliśmy alternatywę w postaci http://extradom.pl/projekt-domu-salma-paliwo-stale-wariant-a-WRD1940 Tylko dziwna sprawa bo o z34 jest masa informacji a o tym projekcie cisza, zero zdjęć, zero wpisów. Może miał ktoś okazje albo budował coś podobnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 29.10.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 (edytowane) Cześć jako ze trzyma nas cały czas kasa mamy czas wybierać i szukać dalej projektu który będzie dla naszej rodzinki idealny. W projekcie z34 razi nas ten mały gabinet na dole. Chcielibyśmy mieć taki domek w którym na dole mielibyśmy jakieś miejsce na sypialnie , nie mowie tu o jakiś full wypasach ale 10.7 m2 to klita straszna. Znaleźliśmy alternatywę w postaci http://extradom.pl/projekt-domu-salma-paliwo-stale-wariant-a-WRD1940 Tylko dziwna sprawa bo o z34 jest masa informacji a o tym projekcie cisza, zero zdjęć, zero wpisów. Może miał ktoś okazje albo budował coś podobnego ? witam w tym małym gabinecie już przeszło trzy lata mamy sypialnię a w niej szafę z drzwiami przesuwanymi 200x60 , łóżko 180x200, dwie szafeczki obok łóżka, komodę i toaletką dla żony i o dziwo jesteśmy zadowolenia z sypialni ... co do alternatywy to na tym forum nikt go nie budował ale wygląda zachęcająco i jest nieco większy ... zdecydował bym się na niego, z małymi zmianami .. jak budowałem z34 to też nie było informacji o z34 zbudowałem i dlatego postanowiłem pomóc .. może będziecie pierwsi jak ja ... Edytowane 29 Października 2013 przez swirek100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekkg 30.10.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Cześć jako ze trzyma nas cały czas kasa mamy czas wybierać i szukać dalej projektu który będzie dla naszej rodzinki idealny. W projekcie z34 razi nas ten mały gabinet na dole. Chcielibyśmy mieć taki domek w którym na dole mielibyśmy jakieś miejsce na sypialnie , nie mowie tu o jakiś full wypasach ale 10.7 m2 to klita straszna. Znaleźliśmy alternatywę w postaci http://extradom.pl/projekt-domu-salma-paliwo-stale-wariant-a-WRD1940 Tylko dziwna sprawa bo o z34 jest masa informacji a o tym projekcie cisza, zero zdjęć, zero wpisów. Może miał ktoś okazje albo budował coś podobnego ? Witam Planuje z rodziną ( 2+1 + dziadek) budowę domu i projekt domu Salma bardzo nam się spodobał. Projekt jest z pracowni Horyzont np. z kotłownią na paliwo stałe. http://www.horyzont.com/projekt-domu/pokaz/salma_paliwo_stale/0/856 .Wymiary Salmy 9,7 m na 9,5 m , jest domem mam wrażenie już dużym. Fakt nie ma informacji w internecie. Z34 to 10.38 m na 7,38 m układ pomieszczeń podobny ,jest spora różnica w wymiarach domów. Moim zdaniem trzeba szukać domu wybudowanego o podobnych wymiarach Salmy a Z34 gdzieś w okolicy, można porównać domy w rzeczywistości. Dużo fotek Z34 wrzucił użytkownik Puri http://www.dropbox.com/sh/wgwy14rvydff4s8/rfYvFyxl4B/Budowa#/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tea3k 31.10.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Dzięki za info . Zdjęcia widziałem śledzę ten wątek już długo Jeśli mógłby ktoś wrzucić zdjęcie pokoju na dole już wykończonego będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 01.11.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Dzięki za info . Zdjęcia widziałem śledzę ten wątek już długo Jeśli mógłby ktoś wrzucić zdjęcie pokoju na dole już wykończonego będę wdzięczny Którego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tea3k 02.11.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 A no tego małego na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romka_ 03.11.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Cześć Aga,pytanie do Ciebie i pewnie do pozostałych... to komina nie można zrobić niższego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga2535 05.11.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Cześć Aga, pytanie do Ciebie i pewnie do pozostałych... to komina nie można zrobić niższego? Nie można musi wychodziś poza kalnicę, chyba, że przestawisz w inne miejsce komin, niż w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Puri 06.11.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Cześć Aga, pytanie do Ciebie i pewnie do pozostałych... to komina nie można zrobić niższego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorito81 09.11.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Witam, Ponawiam pytanie, czy ktoś buduje domek Z34 w Wielkopolsce?Proszę o kontakt, ponieważ razem z mężem nie możemy się zdecydować na kupno projektu bez oglądnięcia domku na żywo.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romka_ 11.11.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Aga dzięki za odpowiedź Puri namieszałaś mi tymi obrazkami hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Puri 13.11.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Aga dzięki za odpowiedź Puri namieszałaś mi tymi obrazkami hehe. To nie ja to normy i przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorito81 15.11.2013 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Hej Czy ktoś gdziekolwiek chce udostępnić domek na żywo do zwiedzania? Bo w wielkopolsce, chyba nikt nie buduje wg tego projektu. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość sipex 16.11.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 witam jak kształtował się u Was koszt budowy stanu zero materiał z robocizną?czy w z34 jest możliwość wykonać ten stan samemu bez kompletnej wiedzy na ten temat?pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
F_Paulina 16.11.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Hej Czy ktoś gdziekolwiek chce udostępnić domek na żywo do zwiedzania? Bo w wielkopolsce, chyba nikt nie buduje wg tego projektu. [email protected] Witam, mam wybudowany Z-34 w okolicach Wrocławia, jeżeli nie jest za daleko to zapraszam. wprowadziliśmy się 3 tygodnie temu.. nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 17.11.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 słabnie nam to forum Sipex wszystko już było pisane i przy zapale odpowiednim wszystko można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts