epterode 10.02.2014 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Kto jeszcze wydłużał budynek tak jak ja? z 10,40 na 12m ?Bo Pani projektant mówi że trzeba wsio konkretniej wzmacniać dodatkowy słup itp. ktoś to przerabiał?Ciągle myśle nad stropem czy monolit czy terivva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
titka 10.02.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 może ktoś wrzucić fotki górnego pokoju zrobionego według projektu z garderobą?albo podzielonego na dwa mniejsze? Coś tam widać na naszych fotkach. Dół domku jest przeprojektowany. góra tylko nieznacznie. https://www.dropbox.com/sh/ye9obal8z276jqq/iQHP5XHvvM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kris_1985 10.02.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 dzięki titka:) piękną dachóweczke macie co to za model?pozwolilem sobie podesłać wiadomość na privpozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
titka 11.02.2014 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Coś tam widać na naszych fotkach. Dół domku jest przeprojektowany. góra tylko nieznacznie. https://www.dropbox.com/sh/ye9obal8z276jqq/iQHP5XHvvM i jeszcze mała wycieczka po naszym przeprojektowanym z34 - może komuś się spodoba nasza wersja Pozdrawiam Krzycho P.S Byle do wiosny:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kris_1985 11.02.2014 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 extra filmik:)ps co to za "tajemniczy otwór"pod schodami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 12.02.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 ps co to za "tajemniczy otwór"pod schodami? jak to się potocznie mówi - teściowa też musi gdzieś spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kris_1985 12.02.2014 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 jak to się potocznie mówi - teściowa też musi gdzieś spać hehe dobre swirku:Dwkońcu to też człowiek:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koziol77 12.02.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Witam po przerwie. To mi się dzisiaj trafiło. Miałem dzisiaj zapytać o dachówki jakie zastosowaliście, a tu mi sie trafia fajna przeróbka parteru. Też mamy w projekcie garaż i właśnie rozkminiam jak go połączyć z domem. Pomysł i rozwiązanie fajne i na dodatek pralnia się znalazła. Zapytam tylko czy to standardowy wymiar domu czy powiększaliście ??? A ogólnie do wszystkich zapytam o rodzaj dachówki kto jaką i czy zadowolony jest? Pozdrawiamy Wojtek i Iza i jeszcze mała wycieczka po naszym przeprojektowanym z34 - może komuś się spodoba nasza wersja Pozdrawiam Krzycho P.S Byle do wiosny:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kris_1985 12.02.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 moze mi ktos podesłać czego i ile potrzebuje do zrobienia stanu zero?chodzi mi o kompletny ten stan już z ociepleniem i instalacjami ktore trzeba zrobic w posadzce..chętnie też zobacze jak u Was kształtowały się ceny za ten stan,kombinuje żeby w tym roku chociaż tyle zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Puri 13.02.2014 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 ...A ogólnie do wszystkich zapytam o rodzaj dachówki kto jaką i czy zadowolony jest? Pozdrawiamy Wojtek i Iza My mamy ceramiczna Braas Rubin 13V czarny brylant i jestesmy bardzo zadowoleni ! http://www.monier.pl/produkty/katalog-produktow/d/dachowki-ceramiczne-rubin-rubin-13v.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 14.02.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 i jeszcze mała wycieczka po naszym przeprojektowanym z34 - może komuś się spodoba nasza wersja Pozdrawiam Krzycho P.S Byle do wiosny:cool: No ładniutko, teraz czekamy razem z Wami do wiosny:-) Film wymiata:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
titka 14.02.2014 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 extra filmik:) ps co to za "tajemniczy otwór"pod schodami? Ten tajemniczy otwór pod schodami to miejsce na sprzęt RTV. Na tej ścianie planujemy TV. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Dachóweczkę mamy BRAAS Bałtycka grafit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
titka 14.02.2014 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 No ładniutko, teraz czekamy razem z Wami do wiosny:-) Film wymiata:-) Dzięki. Walczymy z elektryką. Jak pogoda dopisze to w połowie marca tynki. Byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
titka 14.02.2014 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Witam po przerwie. To mi się dzisiaj trafiło. Miałem dzisiaj zapytać o dachówki jakie zastosowaliście, a tu mi sie trafia fajna przeróbka parteru. Też mamy w projekcie garaż i właśnie rozkminiam jak go połączyć z domem. Pomysł i rozwiązanie fajne i na dodatek pralnia się znalazła. Zapytam tylko czy to standardowy wymiar domu czy powiększaliście ??? A ogólnie do wszystkich zapytam o rodzaj dachówki kto jaką i czy zadowolony jest? Pozdrawiamy Wojtek i Iza Powiększaliśmy o jednego pustaka w obydwie strony. Udało się wcisnąć pralnię i spiżarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
titka 14.02.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Mam do Was wszystkich prośbę. Pochwalcie się proszę swoimi kuchniami i łazienkami. Szukam inspiracji Pozdrawiam Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigmey 17.02.2014 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Witam wszystkich serdecznie, Od kilku tygodni śledzę ten temat i oczywiście przebrnąłem przez wszystkie posty. Projekt w zasadzie już został wybrany i raczej na pewno będzie to Z34 - tym bardziej, że bardzo fajnie podpasuje pod nowy program dopłat MDM W związku z tym mam pytanie do titka: jaka jest powierzchnia użytkowa domu po zmianach, które nanieśliście? Nie będę ukrywał, że takie przeprojektowanie tego domu to wg mnie istny strzał w dziesiątkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmagda1 18.02.2014 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Witam po przerwie. To mi się dzisiaj trafiło. Miałem dzisiaj zapytać o dachówki jakie zastosowaliście, a tu mi sie trafia fajna przeróbka parteru. Też mamy w projekcie garaż i właśnie rozkminiam jak go połączyć z domem. Pomysł i rozwiązanie fajne i na dodatek pralnia się znalazła. Zapytam tylko czy to standardowy wymiar domu czy powiększaliście ??? A ogólnie do wszystkich zapytam o rodzaj dachówki kto jaką i czy zadowolony jest? Pozdrawiamy Wojtek i Iza U nas widzieliście Robben Monza Antracyt matowa. Dachówkę warto kupić zimą gdyż ceny są najniższe, skład bez problemu je magazynuje nieodpłatnie do lata, kiedy będą potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
titka 18.02.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Witam wszystkich serdecznie, Od kilku tygodni śledzę ten temat i oczywiście przebrnąłem przez wszystkie posty. Projekt w zasadzie już został wybrany i raczej na pewno będzie to Z34 - tym bardziej, że bardzo fajnie podpasuje pod nowy program dopłat MDM W związku z tym mam pytanie do titka: jaka jest powierzchnia użytkowa domu po zmianach, które nanieśliście? Nie będę ukrywał, że takie przeprojektowanie tego domu to wg mnie istny strzał w dziesiątkę... Powierzchnia użytkowa to 110 m2 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigmey 18.02.2014 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Powierzchnia użytkowa to 110 m2 Kurczę to w taki razie u mnie były by dwie możliwości: 1) rezygnacja z poszerzenia domu 2) przerobienie jednego pokoju na górze (albo gabinetu na dole) na suszarnię gdyż MDM obejmuje tylko domy o powierzchni użytkowej do 100m2... No nic - będziemy myśleć. A tak swoją drogą to fajnie tak się pisze "u mnie" nawet jeśli się jeszcze projektu nie kupiło Choć z drugiej strony to - jak już pisałem wcześniej - jestem prawie na 100% pewny, że to będzie Z34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigmey 19.02.2014 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 titka, na kiedy planujecie tynki wewnętrzne i czy macie może policzony ich metraż?Czy jest jakiś konkretny powód, dla którego użyliście tych plastikowych prostych rurek zamiast powszechnie używanych PEX'ów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts