Pigmey 22.04.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Dokładnie tak. Projekt indywidualny na bazie Z34 O kurczę A czy będzie nietaktem jeśli zapytam jaki jest mniej więcej koszt takiej usługi oraz jak to wygląda czasowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
titka 23.04.2014 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 O kurczę A czy będzie nietaktem jeśli zapytam jaki jest mniej więcej koszt takiej usługi oraz jak to wygląda czasowo? koszt - prawie połowa tego co za projekt + adaptacja Czasowo - szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michałwlkp 23.04.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Super Fotki !!! Wlasnie sie tez zastanawiam tan kafelkami na dole w salonie... Nie bardzo rozumiem 4 zdjecie... To jest to okno na taras a po lewej komin ? chyba uklad zmieniliscie :9 Pozdr. Irek (Puri) płytki to 50x50, chcieliśmy 60x60 ale te nasze okazały sie o połowe tańsze. Zdjęcie nr 4 to okno tarasowe które zmniejszyliśmy o 1metr, przesuwane - super sie sprawdza, a po lewej to kominek tzn. miejsce na kominek i wnęka na rtv, postawiliśmy sciankę zamiast słupa za którą jest schowek pod schodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romka_ 24.04.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Hej Mojej radochy ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
titka 25.04.2014 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Hej Mojej radochy ciąg dalszy [ATTACH=CONFIG]256349[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]256350[/ATTACH] Miło się patrzy jak następna zetka idzie w górę Powodzenia w dalszych pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 25.04.2014 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Żałuję,że nie robiłem fotografii zawsze z tego samego miejsca codziennie ,gdzieś juz widziałem taka prezentację i wyglada to czadersko. Fajnie patrzeć jak kolejna zetka się buduje. Powodzenia U mnie ogrodzenie przednie juz wybrane(montaż chyba na jesień),teraz przyszedł czas na porządki wokół domu Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez Delphion1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Puri 25.04.2014 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Miło się patrzy jak następna zetka idzie w górę Powodzenia w dalszych pracach. Super, ja dobrze wiem jak to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epterode 25.04.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Przyszedł czas wyboru materiałów. -więźba jaka i ile płaciliscie za m3 ( co lepiej Sosna Świerk) ? -dachówka chciałem ceramiczna w połysku ale dużo osób mówi ze może się łuszczyć itp żeby iść w betonową Brassa i już sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romka_ 25.04.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 ...i to samo dzień później chłopaki idą jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romka_ 25.04.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Miło się patrzy jak następna zetka idzie w górę Powodzenia w dalszych pracach. Dziękuję mam nadzieję, że pogoda pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romka_ 25.04.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Przyszedł czas wyboru materiałów. -więźba jaka i ile płaciliscie za m3 ( co lepiej Sosna Świerk) ? -dachówka chciałem ceramiczna w połysku ale dużo osób mówi ze może się łuszczyć itp żeby iść w betonową Brassa i już sam nie wiem Cześć mi za więźbę liczył chyba 700zł za m3 a za deski na strop/dach 560 za m3 w sumie całe drewno na dach z garażem z łatami i kontrłatami zaimpregnowane wyszło ok 5000 zł. To narazie tylko wstepna kalkulacja w przyszłym tygodniu po uzgodnieniu z cieślami jadę zamówić i wtedy mogę dokładnie podać koszt. P.S. nie mam pojęcia co to za drewno ale cieśle koleżanki byli nim zachwyceni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 26.04.2014 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Przyszedł czas wyboru materiałów. -więźba jaka i ile płaciliscie za m3 ( co lepiej Sosna Świerk) ? -dachówka chciałem ceramiczna w połysku ale dużo osób mówi ze może się łuszczyć itp żeby iść w betonową Brassa i już sam nie wiem witam za więźbę dałem 4700 sosna bzdury Ci opowiadają z tym łuszczeniem mam ceramiczną robena gwarancję na 30 lat - nie widziałem jeszcze łuszczącej się ceramiki cementowa jest ciężka i po jakimś czasie zachodzi mchem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 26.04.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 witam za więźbę dałem 4700 sosna bzdury Ci opowiadają z tym łuszczeniem mam ceramiczną robena gwarancję na 30 lat - nie widziałem jeszcze łuszczącej się ceramiki cementowa jest ciężka i po jakimś czasie zachodzi mchem pozdrawiam Potwierdzam , z tą różnicą iż cementowa minimalnie lżejsza od ceramiki. Bierz ceramikę, doświadczenie od pokoleń a cementówka niby tez dobra , ale jak Cie stać to bierz to co lepsze (Twoje wnuki nie będą musiały jej zmieniać) To łuszczenie to wymyślili chyba sami sprzedawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość and***j* 26.04.2014 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Witam.Pytanie do osób które zmieniały strop z terivy na lany żelbetowy albo z płyt kanałowych..czy zmienialiście to w projekcie i ile Was to kosztowało architekt mi zaśpiewał 1300zł to chyba dużo za dużo?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 27.04.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 witam moja zetka otrzymała "nowy" sufit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epterode 27.04.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Proszę o wyjaśnienie. Cementowe i betonowe to to samo? To sa te naturalne? Angoby i angoby szlachetne i glazurowane to sa ceramiczne tak? Roben sredzka falista plus antracyt to ceramiczna? I co o niej myslicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 27.04.2014 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 proszę o wyjaśnienie. Cementowe i betonowe to to samo? To sa te naturalne? Angoby i angoby szlachetne i glazurowane to sa ceramiczne tak? Roben sredzka falista plus antracyt to ceramiczna? I co o niej myslicie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Puri 28.04.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 witam moja zetka otrzymała "nowy" sufit no prosze prosze... to juz nie zetka a mini palac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość and***j* 28.04.2014 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Panie Puri i Panie Swirku proszę o pomoc czytałem ,że Panowie zmienili na strop z płyt żerańskich jak to wyglądało z zmianami w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romka_ 28.04.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 no prosze prosze... to juz nie zetka a mini palac Puri, zgadzam się z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts