Gość and***j* 16.06.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Witam.Jakie okna wybraliście dwu czy trzy szybowe?duże różnica w cenie?ciągle myślę czytam ale już sam nie wiem czy to tak naprawde ma odczuwalny wpływ na komfort i ekonomie użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 17.06.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Witam.Jakie okna wybraliście dwu czy trzy szybowe?duże różnica w cenie?ciągle myślę czytam ale już sam nie wiem czy to tak naprawde ma odczuwalny wpływ na komfort i ekonomie użytkowania Ja wybrałem 2 szybowe firmy Drutex i nie narzekam .Najwięcej ciepła ucieka przez ściany ,więc lepiej na tym się bym skupił i nie zaprzątał sobie głowy . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość and***j* 17.06.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 A można wiedzieć jak u Ciebie to wyglądał oz kosztami?wszystkie okna bez drzwi,a i czy białe czy z jakąś okleiną?parapety w cenie czy osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 17.06.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 A można wiedzieć jak u Ciebie to wyglądał oz kosztami?wszystkie okna bez drzwi,a i czy białe czy z jakąś okleiną?parapety w cenie czy osobno? witam okna 2 szybowe Drutex , złoty dąb , drzwi balkonowe przesuwane - 7000 zł nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 17.06.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Ja wybrałem 2 szybowe firmy Drutex i nie narzekam .Najwięcej ciepła ucieka przez ściany ,więc lepiej na tym się bym skupił i nie zaprzątał sobie głowy . Pozdrawiam witam dla czego przez ściany ? spróbuj zimą zostawić uchylone okno w salonie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Puri 18.06.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 My mamy VEKA Alpha Plus z pakietem 3-szybowym http://www.komsta.pl/oferta/okna_pvc/VEKA_Alpha_Plus/ Do tego rolety podtynkowe na osprzecie Somfy http://www.somfy.pl Jezeli dasz w salonie nad oknem na taras rolete podtynkowa uwazal na mocowanie i stabilnosc tego elementu. Szczegolnie jak wybierzesz drzwi przesuwane 3 szybowe. 4 chlopa potrzeba zeby takie drzwi wsadzic! wiec wyobraz sobie jak musi wygladac mocowanie takiego okna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 19.06.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 witam dla czego przez ściany ? spróbuj zimą zostawić uchylone okno w salonie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość and***j* 21.06.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 świrek100 to z oknami dachowymi?Puri wszystko fajnie tylko nie mój przedział cenowy:( a jak mam braćtanie trzyszybowe to chyba sobie odpuszczę..ps.Jestem na etapie stropu w projekcie terriva,ale koniecznie chcę działówki murowane i jakoś nasłuchałem się dużo negatywnych opinii..tak sobie myślę o żeraniu i lanym,jak tu u Was było cenowo?i jak w użytkowaniu nic nie pęka,rysuje się itp?Zmiany w projekcie u projektanta podczas adaptacji czy wystarczy jak kiero wbije w dziennik budowy zmianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grubazzz 22.06.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Cześć, buduje/wybudował ktoś może Z34 w Wielkopolsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 22.06.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 świrek100 to z oknami dachowymi? Puri wszystko fajnie tylko nie mój przedział cenowy:( a jak mam braćtanie trzyszybowe to chyba sobie odpuszczę.. ps. Jestem na etapie stropu w projekcie terriva,ale koniecznie chcę działówki murowane i jakoś nasłuchałem się dużo negatywnych opinii..tak sobie myślę o żeraniu i lanym,jak tu u Was było cenowo?i jak w użytkowaniu nic nie pęka,rysuje się itp?Zmiany w projekcie u projektanta podczas adaptacji czy wystarczy jak kiero wbije w dziennik budowy zmianę? witam okna 7000 bez dachowych - dachowe po 700 zł za sztukę - strop mam żerński 4800 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość and***j* 22.06.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 no to ja mam wycene tych okienek co Ty lacznie na 8200 więc myślę ,ze spoko:) Jakieś zmiany w projekcie robiłeś ,żeby zmienić strop?Słyszałem ,ze te stropy musza być pod konkretny wymiar i fartem jest jak się trafi dobry projekt to pasuje?Myślałem ,że to indywidualnie się robi na zamówienie a mówią mi ,że oni wymiary mają z góry jakieś tam swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 27.06.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Jakieś zmiany w projekcie robiłeś ,żeby zmienić strop?Słyszałem ,ze te stropy musza być pod konkretny wymiar i fartem jest jak się trafi dobry projekt to pasuje?Myślałem ,że to indywidualnie się robi na zamówienie a mówią mi ,że oni wymiary mają z góry jakieś tam swoje zmiany naniósł mi kierownik budowy z uprawnieniami jeśli zaczynają rosnąć mury majster bierze wymiary i zamawia płyty pod dokładny wymiar w ciemno nikt nie zamawia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epterode 30.06.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ekstrudowany czy ekspandowany? Który styropian wybrać? na fundamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Puri 04.07.2014 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Ekstrudowany czy ekspandowany? Który styropian wybrać? na fundamenty. jak naj bardziej "twardy" i jak naj bardziej "tani" ! reszta to tylko marketing zeby wyciagnac kase od klijenta , serio! zobacz np: Styropian Aktivbud - jest tanszy i twardszy niz neotherm a i tak bedzie na "ament" betonem zalany http://www.bechcicki.pl/uploads/Activbud_styropian_dach_podloga_EPS_60_karta_techniczna_AB_BECHCICKI.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epterode 08.07.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Ale on na fundamenty ? raczej każdy daje ten rózowawy i na to juz nie trzeba kleju i siatki ? Dajecie pomiędzy lawą a bloczkami papę? jak tak to jaka termo czy zwyklą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Puri 09.07.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Uppsss. racja to nie pod wylewke... ja na fundamenty dawalem 100 z TermoOrganika. https://www.dropbox.com/sh/xoftvhdt55o1ycr/9PhDC0eAVK#lh:null-2012_8_28_D.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cbdemsej 10.07.2014 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Zgadza się usunąłem ale nie po to żeby "usuwać ślady" Irek prosił mnie żebym usunął jego adres mail bo napisał mi go w poscie w celach kontaktowych ale niechcący usunąłem cały post. Pozdrawiam Michał witam sasiada z tego samego miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cbdemsej 10.07.2014 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 witam wszystkich u mnie też powoli prace ruszają jak narazie cennik 1)wykopanie fundamentu--500zł 2)stal ----------------------------750zł 3)beton--------------------------3900zł 4)bloczki betonowe 2..44zł szt 3400zł w tym izolbet papa taczki paleta cementu kaucja za europalety to tyle od piątku ruszamy z bloczkmi jak bedzie pogoda pewnie z tydzień lub półtora zejdzie i pytanko dlamnie ważne gdzie na dolnymślasku można kupić płyty stropowe,strop żerański,strop kanałowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poncjusz16 10.07.2014 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 witam:) ja planuje ruszyć z budowa na wiosnę, dobrze że będę miał gdzie podpatrzeć budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epterode 10.07.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Uppsss. racja to nie pod wylewke... ja na fundamenty dawalem 100 z TermoOrganika. https://www.dropbox.com/sh/xoftvhdt55o1ycr/9PhDC0eAVK#lh:null-2012_8_28_D.jpg Twoje są pomaranczowe czy tylko takie odbicie ? http://www.termoorganika.com.pl/produkt/pokaz/715 bo te są chyba białe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts