swirek100 21.10.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 ...albo walczą z papierologią ... albo mieszkają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maroko1991 21.10.2014 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 U nas przygotowania do budowy.. Pnb już jest, ekipa jest, nawet wynegocjowane ceny w hurtowni są Czekamy jeszcze na najważniejsze - kasę.. Przedłuża się nieco w banku i nie wiem czy uda się zrobić stan zero przed zimą. Czy ktoś z Was rozpoczynał zabawę z fundamentami w listopadzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość z101_ZST 21.10.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 gdzie u Was najlepiej kredyt wyszedł?dużo tansze materialy ponoc grudzien styczen ale nie wiem ile w tym prawdy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maroko1991 21.10.2014 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 (edytowane) ING 0% prowizji i 1,65 marża. Najlepsza oferta jaką dostaliśmy. PS. Dodaję pytanie z poprzedniego posta - co by się nie zakopało..Czy ktoś z Was rozpoczynał zabawę z fundamentami w listopadzie? Edytowane 21 Października 2014 przez Maroko1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
titka 22.10.2014 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Czy ktoś z Was rozpoczynał zabawę z fundamentami w listopadzie? W listopadzie mówisz. Twoje ryzyko. Sprawna ekipa robotę zrobi w tydzień. Jeśli się zdecydujesz to zasyp sobie fundamenty, ale nie lej chudziaka. Do wiosny wszystko ładnie siądzie. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maroko1991 22.10.2014 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Ok, czyli rozumiem, że zakres prac przed zimą musiałby wyglądać tak: Wykop, ławy, bloczki, dysperbit, styropian na fundamenty (zewnętrzna strona), folia kubełkowa i zasypać wewnątrz + obsypanie na zewnątrz ? Jeśli o czymś zapomniałem to proszę o poprawienie - muszę dopracować to jak najlepiej żebym nie miał problemów już w czasie prac .. Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
titka 22.10.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 W sumie to tak.Choć znam ludzi co ocieplają fundamenty na końcu.Najważniejsze to zasypać w środku i ubić. Na wionę sprawdzić, w razie czego dosypać i dopiero chudy beton. Byle by ci pogoda dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M21719512187 24.10.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 (edytowane) ING 0% prowizji i 1,65 marża. Najlepsza oferta jaką dostaliśmy. PS. Dodaję pytanie z poprzedniego posta - co by się nie zakopało.. Czy ktoś z Was rozpoczynał zabawę z fundamentami w listopadzie? Chociaż lubię ryzyko to z tym chyba bym sobie odpuścił do wiosny. Jeszcze jest taka sprawa jaki masz teren na działce bo jeśli glinę i wysoki poziom wód gruntowych to moim zdaniem to jest kolejny argument poczekania do przyszłego roku. Njalepiej porozmawiaj z KB, on teoretycznie ma większe doświadczenie niż my tutaj na forum. Jakie tynki polecacie, gipsowe czy cementowo wapienne. Bardziej jestem za cementowo-wapiennymi ale jeszcze się waham. Każdy fachowiec doradza co innego, na forum również są dość mocno podzielone zdania. Pozdrawiam Edytowane 24 Października 2014 przez M^2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 25.10.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 (edytowane) Trudno doradzić jak się wybrało cementowy i nie ma porównania z gipsowym.Cementowy podobno zdrowszy,ale czy na pewno tego nie wiem Obejrzyj i porównaj , sam zdecyduj a nie słuchaj porad bo każda sroka swój ogon chwali Edytowane 25 Października 2014 przez Delphion1 dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 25.10.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 ING 0% prowizji i 1,65 marża. Najlepsza oferta jaką dostaliśmy. PS. Dodaję pytanie z poprzedniego posta - co by się nie zakopało.. Czy ktoś z Was rozpoczynał zabawę z fundamentami w listopadzie? W zasadzie można, tylko po co się śpieszyć 2 tygodnie nie robią przecież różnicy a odejdzie problem z zasypywaniem i odkopywaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kloczkowski84 25.10.2014 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 a jakie oprocentowanie? ING 0% prowizji i 1,65 marża. Najlepsza oferta jaką dostaliśmy. PS. Dodaję pytanie z poprzedniego posta - co by się nie zakopało.. Czy ktoś z Was rozpoczynał zabawę z fundamentami w listopadzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość z101_ZST 26.10.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 w Credit Agricole 3,9% 0%prowizji 0% za wycene 0% za przedwczesna splate 200k na 30 lat z ubezpieczeniem na zycie i nieruchomisci od wszystkiego w tym kradziezy 1030zł i jak narazie to moj numer 1 PKO Milenium PKO BP wszedzie srednio 100zł wiecej rata i prowizje wolaja 2%..u Was jak to wygląda? niby tak te kredyty potaniały a jednak ciągle drogo ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maroko1991 28.10.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 ING:Jakie jest oprocentowanie kredytu? -> marża 1,65% + WIBOR6M/ 2,25% = 3,9p.p. (+0,30% do cz.wpisu hip.) 0 % prowizji, wycena 300 zł, 270k na 30 lat. rata ~1350 zł plus ubezpieczenie na życie i nieruchomości około 80 zł.0 % za wcześniejszą spłatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość z101_ZST 28.10.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 taka sama oferta w ING dla mnie byla z tym ,ze na 200k..generalnie obleciałem wiekszosc bankow i wszedzie warunki podobne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał Kowalczyk 02.11.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Witam, Czy w okolicach Łodzi/Płocka/Sochaczewa jest ktoś kto pobudował domek Z34 i zgodziłby się na wizytę w celu obejrzenia jak domek wygląda :na żywo: co pozwoli nam już na 100% zdecydować się czy jest to projekt na Nasze potrzeby? Będziemy bardzo wdzięczni jeśli ktoś się zgłosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epterode 05.11.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Witam kto w naszej ZTCE zastosował Okno tarasowe HST ? warto dokładać zł? Lub kto ma profil VEKI i jaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 10.11.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Ja mam takie z firmy Drutex po namowie Świrka i jestem zadowolony.Było już o tym pisane w wątku więc nie ma potrzeby powtarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 10.11.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Ja mam takie z firmy Drutex po namowie Świrka i jestem zadowolony.Było już o tym pisane w wątku więc nie ma potrzeby powtarzać ja też mam firmy Drutex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał Kowalczyk 10.11.2014 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Nikt w łódzkim/mazowieckim nie buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmagda1 11.11.2014 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Ja mam takie z firmy Drutex po namowie Świrka i jestem zadowolony.Było już o tym pisane w wątku więc nie ma potrzeby powtarzać My też mamy takie okno, (po tym jak obejrzeliśmy je u Delphiona) tylko teraz pojawił się mały problem. Mamy kłopot z dopasowaniem rolety do części stałej okna. Za mała szczelina przy otwarciu i nie mieści się tak długa roleta z materiałem. Może ma ktoś już jakieś rozwiązanie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts