cbdemsej 19.11.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Elegancko prace idą super przynajmniej betonu nie musisz podlewać coś już idzie do przodu u mnie narazie górole załacili membraną i łatami ale leje i robota sie wydłuża pare fotek wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 19.11.2014 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Fajnie zobaczyć znowu nasze domki od nowa ech...jakby tak czas zawrócić to pewnie by się jeszcze coś pozmieniało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 20.11.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Poproszę o szczegóły dzień dobry poproszę twardy styropian 10 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 20.11.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Fajnie zobaczyć znowu nasze domki od nowa ech...jakby tak czas zawrócić to pewnie by się jeszcze coś pozmieniało:) fajnie, fajnie - teraz to postawił bym z34 gdzieś pod lasem w ciszy i spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaSzymon 21.11.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 U nas też troszkę do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cbdemsej 21.11.2014 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Bardzo ładny domek bedzie pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmagda1 23.11.2014 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Mi się wydaje, że problem dotyczy rolety wewnętrznej montowanej na ramie okna - w przypadku HST po otwarciu okna gdy jedno skrzydło zachodzi na drugie to między nimi jest bardzo mało miejsca i nie zmieści się tam standardowa roleta... Dokładnie. W stałym oknie mieści się materiał o długości do 130 cm (czyli do połowy okna). Na całe okno rolka byłaby za gruba i nie otwierało by się skrzydło. Prawdopodobnie zostaniemy przy zasłonach, lub wybierzemy rolety panelowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romka_ 24.11.2014 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Witam, Czy w okolicach Łodzi/Płocka/Sochaczewa jest ktoś kto pobudował domek Z34 i zgodziłby się na wizytę w celu obejrzenia jak domek wygląda :na żywo: co pozwoli nam już na 100% zdecydować się czy jest to projekt na Nasze potrzeby? Będziemy bardzo wdzięczni jeśli ktoś się zgłosi Cześć Jak interesuje cię okolica Tomaszowa Maz. to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romka_ 24.11.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Cześć wszystkim! A u nas właśnie się zaczyna Niby listopad, ale zdecydowaliśmy się zaryzykować.. Dziś rano było tak: http://images68.fotosik.pl/375/21f7c15bec403fcamed.jpg A po 3 godzinach było tak: http://images68.fotosik.pl/375/b55ef1fa01df0980med.jpg Pozdrawiam, Marek Cześć Chyba ten etap najbardziej cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romka_ 24.11.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 No to ja wstawiam kilka zdjęć. Dawno mnie nie było, ale mam plan co by za trzy tygodnie sie wprowadzić hmmm... zdjecia z zewnatrz domu się nie wczytały ;/ może innym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaSzymon 24.11.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Bardzo ładny domek bedzie pogratulować Dziękujemy pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaSzymon 24.11.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 No to ja wstawiam kilka zdjęć. Dawno mnie nie było, ale mam plan co by za trzy tygodnie sie wprowadzić [ATTACH=CONFIG]290827[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]290828[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]290829[/ATTACH] hmmm... zdjecia z zewnatrz domu się nie wczytały ;/ może innym razem Tyko pozazdrościć tej przeprowadzi za trzy tygodnie Stare przysłowie mówi: „Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej”. Życzymy, aby to miejsce, w którym zakotwiczyliście, stało się dla Was tym najlepszym i najpiękniejszym miejscem do życia. pozdrawiamy i życzymy samy cudowny radosnych dni w WASZYM DOMKU .:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romka_ 24.11.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Tyko pozazdrościć tej przeprowadzi za trzy tygodnie Stare przysłowie mówi: „Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej”. Życzymy, aby to miejsce, w którym zakotwiczyliście, stało się dla Was tym najlepszym i najpiękniejszym miejscem do życia. pozdrawiamy i życzymy samy cudowny radosnych dni w WASZYM DOMKU .:wave: Bardzo, bardzo dziekujemy i życzymy oczywiście tego samego :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 24.11.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Oczywiście przyłaczam się do zyczeń Ja mieszkam a dopiero papiery do oddania domu poszły teraz Romka zamontowaliscie wymiennik ciepła zamiast buforu(bojlera)? Pytam bo Teść zrobił podobnie i nie może sobie poradzić z nadmiarem produkowanego ciepła przez piec i nie ma gdzie go buforować a co za tym idzie temp. pieca mu szybuje ponad normy to tak na marginesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał Kowalczyk 27.11.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Cześć Jak interesuje cię okolica Tomaszowa Maz. to zapraszam Wysłałem prywatną wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romka_ 28.11.2014 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Oczywiście przyłaczam się do zyczeń Ja mieszkam a dopiero papiery do oddania domu poszły teraz Romka zamontowaliscie wymiennik ciepła zamiast buforu(bojlera)? Pytam bo Teść zrobił podobnie i nie może sobie poradzić z nadmiarem produkowanego ciepła przez piec i nie ma gdzie go buforować a co za tym idzie temp. pieca mu szybuje ponad normy to tak na marginesie. Delphion u mnie pali się dopiero od dwóch tygodni, ale piec póki co nie wariuje. Bojler też mam po przeciwnej stronie, ale chyba nie jako bufor :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 28.11.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Delphion u mnie pali się dopiero od dwóch tygodni, ale piec póki co nie wariuje. Bojler też mam po przeciwnej stronie, ale chyba nie jako bufor :/ Jak masz to ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maroko1991 29.11.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Cześć wszystkim.Borykam się z pewnym problemem..Otóż nadeszła zima.. Fundamenty mam wymurowane do połowy. Temperatura w nocy była -9, w tej chwili -6. Nie wiem czy murować dalej nadal używając plastyfikatorów czy podjąć inne kroki..Podobno w następnym tygodniu ma się ocieplić, ale ciężko wierzyć tak dalekim prognozom (powyżej 3 dni rzadko się sprawdza). Co byście zrobili na moim miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cbdemsej 29.11.2014 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 (edytowane) wieche kończymy i schody pierwszy przymrozek ale już zamknięte ssz w sumie wybudowane w 3miesiące z lekkimi przerwami Edytowane 29 Listopada 2014 przez cbdemsej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 30.11.2014 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 wieche kończymy i schody pierwszy przymrozek ale już zamknięte ssz [ATTACH=CONFIG]291716[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]291717[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]291718[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]291719[/ATTACH] w sumie wybudowane w 3miesiące z lekkimi przerwami No to gratulacje kolejnego etapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts