Delphion1 05.06.2016 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 cześć wszystkim, mam pytanko jaki rozmiar wysokość i szerokość macie okno tarasowe w salonie. Widze ,żę większość osób bieże dwuskrzydłowe. To co jest w projekcie uważam za duże (szerokość 3.40m) Ja pomniejszylem o jeden segment i jest wystarczające i też to z projektu wydawało mi się za duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaGGi-D1 06.06.2016 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 cześć wszystkim, mam pytanko jaki rozmiar wysokość i szerokość macie okno tarasowe w salonie. Widze, żę większość osób bieże dwuskrzydłowe. To co jest w projekcie uważam za duże (szerokość 3.40m) hej, My mamy 2,7m0 (choć trochę funkcjonaliści pomieszczenia chcieliśmy zastosować) i tak z jednej strony mieści nam się witryna a z drugiej kanapa jedna 90 stała, 2x90 otwierane na oścież bez słupka dzielącego jak się otwiera. Światła daje naprawdę sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 06.06.2016 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Oszczędza miejsce okno przesuwne ,wtedy można praktycznie meble pod oknem mieć.Troszke drożej ale warto dołożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika001 06.06.2016 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 my mamy okno takie jak w projekcie z częścią środkową przesuwną , nie zmieniłabym tego , każdemu się podoba:D dodatkowo wybiliśmy okno w bocznej ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 06.06.2016 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Miejsce odpoczynku nareszcie gotowe. Z racji braku cienia i małej działki zrobiliśmy takie coś. No i grill wybudowany za grosze i dzięki wujkowi Google Fotka mi troszkę bokiem wyszła,sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 14.06.2016 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Poszukaj na forum było to podawane. witam jak ja nie lubię jak mi ktoś tak kiedyś odpowiadał , zawsze myślałem czy to nie problem wkleić na nowo zamiast kazać szukać a teraz sam już nie wkleję zestawienia bo już nie mam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barszcz Biały 15.06.2016 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Murowanko tarasu rozpoczęte. Niestety szczyt jest wysoko także trzeba murować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał Kowalczyk 19.06.2016 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Góra grzejniki zamontowane, podłogówka również, dół zakończyłem układanie styropianu, w tyg. układamy podłogówkę i za tydzień wchodzą wylewkarze Więcej zdjęć na dropbox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania,Jarek 05.07.2016 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Czesc magdapiwi ,ja jestem z okolic Z.G a dokładnie Zawada jesteśmy z mężem na etapie podlogowki bo tynki schną,jezeli była byś zainteresowana to zapraszam na odwiedziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania,Jarek 05.07.2016 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Witam. Jestem nowa na tym forum. Szukam kogoś kto ma domek Z-34 w okolicach Zielonej Góry, Żagania, Żar.. Chciałabym go zobaczyć z zewnątrz.. A może ktoś jest w trakcie budowania? Wybrałam już ten projekt, ale brakuje mi właśnie tego spojrzenia na żywo.. Pozdrawiam Czesc jesteśmy na etapie podlogowki tynki sobie schną,Jestem z okolic Z.G a dokładnie Zawada jeżeli miała być ochotę zapraszam na odwiedziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika001 16.07.2016 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 U nas właśnie kończą tynkarze ( czekaliśmy 1,5 miesiąca na nich) , zaraz wchodzi hydraulik i będą wylewane posadzki. Mamy trochę opóźnienia ale myślę,że jakoś to nadrobimy. Cisza na forum , chyba wszyscy są zapracowani. Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratciszek 17.07.2016 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 cześć wszystkim, podajcie kolejność działań ( elektryk, hydraulik, tynki, ocieplenie dachu wełna i.t.p) jeżeli jest juz stan surowy zamkniety. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania,Jarek 19.07.2016 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Cześć podpowiem Ci jak jest u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Płazisko 20.07.2016 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Witam Wszystkich serdecznie Z wielką radością dołączam do budujących Zetkę 34. Projekt zakupiony, teraz marsz do architekta i trzeba działać. Śliczny domek, idealny dla mnie. Kilka niewielkich zmian zamierzam wprowadzić, ale to raczej kosmetyka. Wiele zyskałam czytając Wasze wpisy. Super, że jest tu tak liczna grupa wsparcia, doradztwa i pomocy Na pewno będę tu często zaglądać. Na początek chciałam się przywitać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odolecki 20.07.2016 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Witam ,, Plazisko,,. My wlasnie czekamy na pozwolenie i mam nadzieje ze we wrzesniu zaczniemy budowe. Fajnie ze jest ktos kto bedzie budowac ten dom w tym samym czasie. Razem zawsze razniej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Płazisko 21.07.2016 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Wyrobienie się z rozpoczęciem budowy we wrześniu byłoby szczytem marzeń. Mam nadzieję, że uda się zbudować stan surowy zamknięty przed zimą. Ponoć jest to możliwe w dwa miesiące (wg zapewnień jednej z firm). A jakie zmiany wprowadziliście w Waszej zetce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika001 21.07.2016 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Witaj Płazisko, u nas ze zmian to tylko likwidacja podcienia i z wnęki w górnym pokoju jest zrobiony schowek , dodatkowe okno w salonie;) tyle ze zmian w domu poza tym mamy garaż pozdrawiam i życzę powodzenia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odolecki 24.07.2016 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 U nas zmiany to likwidacja podcieniaKotlownia bedzie na paliwo stałe wiec bedzie dodatkowe wejscie od zewnątrz a wewnetrzne drzwi do kotlowni beda przeniesione do przedsionkaDdo pokoju na dole drzwi przenieslismy na sciane przy schodach po to aby mozna bylo wydłużyć lazienkePodniesienie ściany kolankowej o dwa bloczki Okna dachowe zostaly tylko nad lazienkaW pokojach okne w scianach beda powiekszoneWiecej zmian nie przewidujemy. Ja osobiscie nie jestem przekonany czy przeniesienie drzwi do pokoju na dole tuż przy schodach to dobry pomysl ale to jedyne wyjscie zeby wydluzyc lazienke. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odolecki 25.07.2016 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Witam zetkowiczow. Mam prośbę, wiem ze niby na forum gdzies jest podane zestawienie materialow budowlanych ale nie mogę znaleźć. Jezeli ktos posiada takie zestawienie i zechcial by przeslac mi na maila byłbym wdzięczny. Moj adres to : [email protected]Z góry dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 26.07.2016 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Strona 86 wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts