anika001 31.08.2017 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 oczywiście kasinta123 , nareszcie doczekaliśmy się szkła z grafiką między meblami dlatego wolę mieć parapet wyżej niż meble, nie ochlapię sobie okna , a kuchnie dużo użytkuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 07.09.2017 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Z34 - zachód słońca [ATTACH=CONFIG]395455[/ATTACH] witam zachód słońca piękny ale gdzie tralki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 07.09.2017 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 czyli w kazdym pomieszczeniu lącznie w pokojami u góry podłogówka i zero kaloryferów? czy mozna położyc wykladzine czy aby specjalne panele? witam podłogówkę mam wszędzie po za pokojem na dole (jest to nasza sypialnia) kaloryfery mam 4 szt , pod schodami w pokojach na poddaszu, w sypialni, i drabinki w łazienkach na poddaszu miałem wykładzinę na filcu - przy podłogówce było ok teraz mam tam zwykłe panele na piance i nie widzę różnicy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigmey 11.09.2017 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2017 To i ja się pochwalę swoją nie-do-końca-Zetką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigmey 11.09.2017 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2017 I u mnie też są zachody słońca - zasadniczo to w sumie codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika001 13.09.2017 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2017 Pigmey śliczna jest Twoja nie-do-końca zetka, Puri ma piękne widoki wokół domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 15.09.2017 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2017 (edytowane) I u mnie też są zachody słońca - zasadniczo to w sumie codziennie [ATTACH=CONFIG]396551[/ATTACH] witam nie no pięknie - piękny zachód słońca - ... :D :D * za każdą "trzydziestoczwartą" zetką zachodzi słońce pozdrawiam Edytowane 15 Września 2017 przez swirek100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
puri 04.10.2017 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2017 (edytowane) witam zachód słońca piękny ale gdzie tralki ??? Nie moge znales fachowca na dolnym slasku Edytowane 4 Października 2017 przez puri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 13.10.2017 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Nie moge znales fachowca na dolnym slasku [ATTACH=CONFIG]398036[/ATTACH] witam to szukaj dalej moje przyjechały bodaj 400 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marimer 26.10.2017 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Witam.Dla zainteresowanych przesyłam linka do strony producenta http://www.weltbet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 02.11.2017 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 (edytowane) Jak się trzymają i gdzie kupowałeś (internet czy market)? Pytam ponieważ jestem na etapie tarasu i waham się pomiędzy kostką, a deskami kompozytowymi. Jeśli można to proszę o zdjęcia. Pozdrawiam Sorki ze tak długo, kupione w markecie.Nic się nie dzieje na wiosnę mycie karcherem i tyle obsługi. Dziś w deszczu zrobiłem fotkę .Polecam jak najgrubsze,firma mniej ważna. Mam je 2 sezon i jestem zadowolony. Edytowane 2 Listopada 2017 przez Delphion1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zomula 23.11.2017 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Witam szanownych Forumowiczów! Przymierzamy się do budowy, póki co Z34 bije na głowę inne projekty. Na chwilę obecną mamy kilka pytań do osób które budują/ już mieszkają: - W ile osób mieszkacie w tym domku? czy ekipa "czterej pancerni i pies" wygodnie się pomieści ? (narazie jesteśmy my i 2 dzieci ale niewykluczone jest i 3, pies ma już zaklepane miejsce pod schodami ) - czy gdzieś w okolicy Bielska - Białej, Cieszyna, Oświęcimia ktoś chciałby się pochwalić jak dom wygląda w realu? pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 01.12.2017 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 My mieszkamy w 3 osoby +kot i na 2 jeszcze spoko jest miejsca Funkcjonalnosć też na wysokim poziomie a ogrzewanie na niskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sp3cjal 06.12.2017 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Witam. Plan na ten rok został osiągnięty, czyli uzyskane pozwolenie na budowę. Jak widać wprowadziłem trochę zmian w projekcie (rysunki w linku). Obecne koszty to około 7000 zł. Firma "posesja" z Malborka która robiła nam adaptacje, projekty przyłączy oraz umowy to 6300 w tym projekt (robili oni za nas wszystko my tylko podpisywaliśmy umowy i odebraliśmy decyzje na budowę) . 700 zł to mapa do celów projektowych. Kierownik budowy 3000 zł ale jeszcze pieniędzy nie wziął Mam nadzieję że na wiosnę wszystko jakoś ruszy bo teraz jest strasznie mokro. Podaje link do strony gdzie mam nadzieję będę dodawał zdjęcia i jakieś wpisy ale to się okaże czy będzie potem czas i chęci https://z500.pl/plac-budowy/Z34/2559/z34-zulawy/wpis/22059.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 09.12.2017 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 witam cieszę się że będziecie mieli garderobo/schowek na piętrze i okienko w dolnej łazience też mojego pomysłu powodzenia ja niestety z swoją z34 będę musiał niebawem się pożegnać ........ :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 09.12.2017 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 My mieszkamy w 3 osoby +kot i na 2 jeszcze spoko jest miejsca Funkcjonalnosć też na wysokim poziomie a ogrzewanie na niskim witam czyli mieszkacie u kota u mnie pies musi prosić o pozwolenie na spanie kota pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigmey 09.12.2017 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 ja niestety z swoją z34 będę musiał niebawem się pożegnać ........ :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratciszek 13.12.2017 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 czesc mam pytanie jak mieliscie robion hydraulike to jakiej grubości styropian i jescze jedno u mnie chcą polozyc pape, filie i styropiaan czy to jst dobrze? proszę o porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 13.12.2017 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 witam czasem tak w życiu bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sp3cjal 14.12.2017 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 witam cieszę się że będziecie mieli garderobo/schowek na piętrze i okienko w dolnej łazience też mojego pomysłu powodzenia ja niestety z swoją z34 będę musiał niebawem się pożegnać ........ :( Wiele zmian w moim projekcie nastąpiło po przeczytaniu forum między innymi twoich postów. Na pewno ten projekt można zmieniać na wiele sposobów to tylko zależy o indywidualnych upodobań i potrzeb inwestora. Dom sprzedajesz bo np. się wyprowadzasz czy może nie spełnia twoich oczekiwań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts