swirek100 14.12.2017 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 (edytowane) Wiele zmian w moim projekcie nastąpiło po przeczytaniu forum między innymi twoich postów. Na pewno ten projekt można zmieniać na wiele sposobów to tylko zależy o indywidualnych upodobań i potrzeb inwestora. Dom sprzedajesz bo np. się wyprowadzasz czy może nie spełnia twoich oczekiwań? oczekiwania spełnia w 110% jest idealny, energooszczędny - z tym że coś nam nie wyszło po 17 latach i ............... Edytowane 2 Stycznia 2018 przez swirek100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika001 18.12.2017 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 sp3cjal bardzo Wam z mężem kibicujemy:)i pozdrawiamy serdecznie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 21.12.2017 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 (edytowane) oczekiwania spełnia w 110% jest idealny, energooszczędny - z tym że coś nam nie wyszło po 17 latach i ...............rozwód No cóż tak w życiu bywa. Szczęścia i zdrowia w Nowym Roku! Kolejny rok z Wami Edytowane 31 Grudnia 2017 przez Delphion1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiul 01.01.2018 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Witam!Na wiosnę zaczynam budowę Z34. Jeśli ktoś posiada zestawienie materiałów budowlanych, bardzo proszę o przesłanie ich na mój adres: [email protected].Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiul 01.01.2018 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Witam!Na wiosnę zaczynam budowę Z34. Jeśli ktoś posiada zestawienie materiałów budowlanych, bardzo proszę o przesłanie ich na mój adres: [email protected].Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiul 01.01.2018 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Witam!Czy ktoś buduje Z34 w województwie Warminsko-Mazurskim. Jeśli tak to proszę o odpowiedź. Chciałbym spytać o parę szczegółów.Pozdrawiam, Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 02.01.2018 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Gdzieś na forum było już wklejone z tego co pamiętam.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 02.01.2018 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Gdzieś na forum było już wklejone z tego co pamiętam.Pozdrawiam witam jak mnie jako zielonego denerwowały takie odpowiedzi ja niestety po 8 latach już nie posiadam sporo wysłałem - może ktoś ma i wyśle dobremu człowiekowi - może są jeszcze na stronie z500 ? może trzeba napisać do z500 o zestawienie ? jak miałem znów czyścić okna dachowe w łazience przy kominie to żałuję że nie zmieniłem ich na lukarnię Szczęśliwego Nowego Roku dla Was życzę zettrzydziestoczwarci może będzie dla Was szczęśliwszy niż dla mnie pozdrawiam Edytowane 2 Stycznia 2018 przez swirek100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiul 03.01.2018 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Dziękujemy za życzenia noworoczne i wzajemnie. Mam pytanie, czy system ogrzewania w z34 mogę zmienić po otrzymaniu pozwolenia na budowę, czy wcześniej, bo wiem, że ty masz piec na miał. Widziałem twoje zdjęcie komina, też mam zamiar przesunąć go w te same miejsce. Mam nadzieję, że tak bedzię dobrze. Jak masz rozwiązaną sprawę z wentylacją w domu? Pozdrawiam, Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiul 04.01.2018 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 W poprzednim poście prosiłem o przysłanie mi zestawienia materiałów na z34. Z tego co czytałem, bardzo dużo zestawień wysłał Irek i może teraz ktoś się zrewanżuje i wyśle je dla mnie.Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sp3cjal 05.01.2018 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 sp3cjal bardzo Wam z mężem kibicujemy:)i pozdrawiamy serdecznie:bye: Dziękuję. Jak będziecie jechać nad morze i już się wybudujemy to zapraszam na kawę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2115onet.eu 05.01.2018 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Witam serdecznie. Bardzo proszę o przesłanie zdjęć wnętrza domu. szczególnie zdjęć salonu. Z góry dziękuję. Mery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiul 05.01.2018 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Dostałem wycenę z34 ściany parteru, strop monolityczny, ścianka kolankowa, kompletny dach bez ścianek działowych na 38 tys. Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiul 06.01.2018 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Kiedy zaczeliście budowę, jakie ceny fundamentów, SSO. Ja za stan surowy SSO bez fundamentów mury, kompletny dach bez ścianek działowych mam wycenę na 38 tys. Stan 0 planuję zrobić sam.Pozdrawiam Do sp3cjal Edytowane 6 Stycznia 2018 przez opiul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiul 07.01.2018 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Czyżby wszyscy zapadli w sen zimowy? Mam nadzieję, że może jednak nie, niech się ktoś odezwie!!!!!!!!!!! Jakoś smutno samemu:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 07.01.2018 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?147074-projekt-Z34-pracownia-STUDIO-Z500/page86 Tutaj są wklejone zdjęcia zestawień materiałów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 07.01.2018 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 (edytowane) Witam serdecznie. Bardzo proszę o przesłanie zdjęć wnętrza domu. szczególnie zdjęć salonu. Z góry dziękuję. Mery Na forum praktycznie każdy wklejał fotki domu i na pewno coś wybierzesz. Edytowane 7 Stycznia 2018 przez Delphion1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marimer 08.01.2018 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 W poprzednim poście prosiłem o przysłanie mi zestawienia materiałów na z34. Z tego co czytałem, bardzo dużo zestawień wysłał Irek i może teraz ktoś się zrewanżuje i wyśle je dla mnie. Z góry dziękuję Witam.Zestawienie materiałów i dodatki wysłałem na maila.Przy okazji sprawdź również w spamie.Powodzenia:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sp3cjal 13.01.2018 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2018 Kiedy zaczeliście budowę, jakie ceny fundamentów, SSO. Ja za stan surowy SSO bez fundamentów mury, kompletny dach bez ścianek działowych mam wycenę na 38 tys. Stan 0 planuję zrobić sam. Pozdrawiam Do sp3cjal Miałem 4 wyceny : 1. 30 tys bez dachu 2. 35 tys z dachem ale młodziak i jego pierwsza budowa 3. 38 tys stan surowy otwarty (dach deskowany pokryty papą) i reszta jak w projekcie i oferta 4 też 38 tys tak samo jak wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 16.01.2018 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Co do obecnych cen to trudno mi i innym którzy dawno skończyli budowę powiedzieć która jest ok. Cena 38 wydaje się ok i tutaj bym ponegocjował myślę , że bez wysiłku do 35 zejdziesz Kolesia bez doświadczenia bym odradzał i poszukaj kogoś z polecenia a nie szukał w ciemno.(pełno niby fachowców ) Pokręć się po okolicy i poogladaj kto się buduje ,popytaj i obejrzyj ich robotę , wybierz mądrze a nie ceną! Najlepszą reklamą moim zdaniem jest zadowolenie klienta finalnego który już mieszka i może na chłodno ocenić prace wcześniej wykonane. To tyle głupich rad a Ty rób jak uważasz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts