Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Czy ktoś z szanownych forumowiczów zostawił lub tez ma zamiar zostawić garderoby w górnych pokojach? Mam wrażenie czytając forum że wszycy z nich rezygnują . Ja nie zmieniałam projektu pod tym względem tylko nie wiem czy ich powierzchnia jest na tyle duża aby garedroby spełniały swoja rolę.

Witam. My z mężem zostawiliśmy garderoby, zmniejszyliśmy je troszkę na korzyść łazienki(jest większa), ale mimo to są spore i mam nadzieję, że posłużą nam jako przechowalnia pościeli, prania, ubrań itp. Może nie bedą miały zastosowania typowej garderoby, ale dla są niezbędne.

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam wszystkich posiadaczy domu lub projektów domu Z-34. Od dłuższego czasu czytam to forum tylko nie było kiedy się zarejestrować :) Jestem szczęśliwym posiadaczem projektu Z34 i na dzisiejszy dzień również stan surowy otwarty tego domu :) w niedługim czasie wrzucę fotki. Pozdrowienia dla swirka100 od kolegi z branży z miasta Falubazu

Witam wszystkich posiadaczy domu lub projektów domu Z-34. Od dłuższego czasu czytam to forum tylko nie było kiedy się zarejestrować :) Jestem szczęśliwym posiadaczem projektu Z34 i na dzisiejszy dzień również stan surowy otwarty tego domu :) w niedługim czasie wrzucę fotki. Pozdrowienia dla swirka100 od kolegi z branży z miasta Falubazu

No Bartku brawo brawo :) jakoś poszło

pochwal się zmianami jakie wprowadziłeś ?

p.s w mojej okolicy powstanie jeszcze jeden z34 też kolega z branży :)

pozdrawiam

Witam cie swirek100:) zmiany jakie prowadziłem to takie jak wszyscy się rozpisują i to co mi powiedziałeś jak u ciebie byłem . Jedyna zmiana której Ty nie masz to podzieliłem jeden pokój na poddaszu i wzmocniłem trochę konstrukcje dachu, wydłużyłem trochę bardziej okap :) i dokleiłem garaz:) i to wszystko.Pozdrawiam i udanej niedzieli zycze:)

Mam pytanie do Monalizy99 - z uwagi na fakt, iż jesteś na etapie stanu surowego zamknieto jakie jest Twoje zdanie na temat Z34 - czy po postawieniu jest ona taki jaki wydawał ci sie przy kupnie projektu tzn. wymarzony czy też zderzenie z rzeczywistościa odbiega od wyobrażeń?

Witam:)

W miarę jak domek rósł, podobał mi się coraz bardziej. Pewnie wrażenia mieszkalne( O nich może powiedziec ci Swirek, ponieważ już mieszka) są inne niż te w stanie surowym. My z mężem takiego domku potrzebujemy, dla nas wymarzony, mam nadzieję, że przy użytkowaniu to się nie zmieni:)

Bartekzg wszyscy czekamy na fotki domku:)

Witam cie swirek100:) zmiany jakie prowadziłem to takie jak wszyscy się rozpisują i to co mi powiedziałeś jak u ciebie byłem . Jedyna zmiana której Ty nie masz to podzieliłem jeden pokój na poddaszu i wzmocniłem trochę konstrukcje dachu, wydłużyłem trochę bardziej okap :) i dokleiłem garaz:) i to wszystko.Pozdrawiam i udanej niedzieli zycze:)

pięknie aleeeee przydał by Ci się jeszcze daszek nad wejściem :p :p :p

nie będziesz użytkował pomieszczenia nad garażem ?

pozdrawiam

Edytowane przez swirek100

Witam:)

W miarę jak domek rósł, podobał mi się coraz bardziej. Pewnie wrażenia mieszkalne( O nich może powiedziec ci Swirek, ponieważ już mieszka) są inne niż te w stanie surowym. My z mężem takiego domku potrzebujemy, dla nas wymarzony, mam nadzieję, że przy użytkowaniu to się nie zmieni:)

poczekaj jak wykończysz, wtedy to będzie podobał Ci się najbardziej :):):):)

p.s mieszkam już przeszło 13 miesięcy :D

pozdrawiam

A ja mam prośbę do tych wszystkich którzy wybudowali Z34 i już mieszkają. Jeżeli nie jest to dla Was problem to proszę o zdjęcia wnętrz Z34. Część już widziałam, te które udostępniliscie ale może macie jakieś nowe. Niedługo zaczynamy budowę i może podsunie nam to jakieś pomysły oraz pozwoli uniknąć błędów juć na etapie budowania. Mój e-mail [email protected]

Bartekzg widzę, że praca idzie pełną parą, powodzenia:)

Swirek100 ty to jestes weteranem z34 w porównaniu z nami(cała reszta). Po zamieszkaniu na pewno będę jeszcze bardziej zadowolona z projektu.

A u nas gdy tylko wyszło słoneczko zaczęla sie praca:wczoraj rozpoczęliśmy zalewanie "chudziaka", dziś kończą. Dziś również przyszedł elektryk i działa na górze. Tak więc dzieję się.

Pozdrawiam:):)

witam

jako że w domu i na około od przeszło roku wszystko zrobione, zaczyna mi się nudzić :(

od dłuższego czasu chodzi za mną ogród zimowy :D

muszę tylko na tarasie położyć ogrzewanie podłogowe (problemu nie będzie), płytki i zamówić "obudowę" :) docelowo chcę by taras był tak zabudowany - co o pomyśle sądzicie ?

http://images35.fotosik.pl/529/69e4fc806f49106emed.jpg

pozdrawiam irek

Edytowane przez swirek100