monaliza99 04.03.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Czy ktoś z szanownych forumowiczów zostawił lub tez ma zamiar zostawić garderoby w górnych pokojach? Mam wrażenie czytając forum że wszycy z nich rezygnują . Ja nie zmieniałam projektu pod tym względem tylko nie wiem czy ich powierzchnia jest na tyle duża aby garedroby spełniały swoja rolę. Witam. My z mężem zostawiliśmy garderoby, zmniejszyliśmy je troszkę na korzyść łazienki(jest większa), ale mimo to są spore i mam nadzieję, że posłużą nam jako przechowalnia pościeli, prania, ubrań itp. Może nie bedą miały zastosowania typowej garderoby, ale dla są niezbędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwii.p 04.03.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Mam pytanie do Monalizy99 - z uwagi na fakt, iż jesteś na etapie stanu surowego zamknieto jakie jest Twoje zdanie na temat Z34 - czy po postawieniu jest ona taki jaki wydawał ci sie przy kupnie projektu tzn. wymarzony czy też zderzenie z rzeczywistościa odbiega od wyobrażeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartekzg 05.03.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Witam wszystkich posiadaczy domu lub projektów domu Z-34. Od dłuższego czasu czytam to forum tylko nie było kiedy się zarejestrować Jestem szczęśliwym posiadaczem projektu Z34 i na dzisiejszy dzień również stan surowy otwarty tego domu w niedługim czasie wrzucę fotki. Pozdrowienia dla swirka100 od kolegi z branży z miasta Falubazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 06.03.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Witam wszystkich posiadaczy domu lub projektów domu Z-34. Od dłuższego czasu czytam to forum tylko nie było kiedy się zarejestrować Jestem szczęśliwym posiadaczem projektu Z34 i na dzisiejszy dzień również stan surowy otwarty tego domu w niedługim czasie wrzucę fotki. Pozdrowienia dla swirka100 od kolegi z branży z miasta Falubazu No Bartku brawo brawo jakoś poszło pochwal się zmianami jakie wprowadziłeś ? p.s w mojej okolicy powstanie jeszcze jeden z34 też kolega z branży pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartekzg 06.03.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Witam cie swirek100:) zmiany jakie prowadziłem to takie jak wszyscy się rozpisują i to co mi powiedziałeś jak u ciebie byłem . Jedyna zmiana której Ty nie masz to podzieliłem jeden pokój na poddaszu i wzmocniłem trochę konstrukcje dachu, wydłużyłem trochę bardziej okap i dokleiłem garaz:) i to wszystko.Pozdrawiam i udanej niedzieli zycze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monaliza99 06.03.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Mam pytanie do Monalizy99 - z uwagi na fakt, iż jesteś na etapie stanu surowego zamknieto jakie jest Twoje zdanie na temat Z34 - czy po postawieniu jest ona taki jaki wydawał ci sie przy kupnie projektu tzn. wymarzony czy też zderzenie z rzeczywistościa odbiega od wyobrażeń? Witam:) W miarę jak domek rósł, podobał mi się coraz bardziej. Pewnie wrażenia mieszkalne( O nich może powiedziec ci Swirek, ponieważ już mieszka) są inne niż te w stanie surowym. My z mężem takiego domku potrzebujemy, dla nas wymarzony, mam nadzieję, że przy użytkowaniu to się nie zmieni:) Bartekzg wszyscy czekamy na fotki domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartekzg 06.03.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 https://picasaweb.google.com/bartosz.skala/OstatnioZaktualizowane?authkey=Gv1sRgCNWOyOHp4-DDDQ#5580984349761001602 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartekzg 06.03.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Pierwsze zdjęcia ciekawe czy mi się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartekzg 06.03.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 o to kolejne fotki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartekzg 06.03.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 na ta chwilę to ostatnie zdjęcia w tygodniu zostanie położna dachówka wtedy prześlę kolejne fotki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 06.03.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 (edytowane) Witam cie swirek100:) zmiany jakie prowadziłem to takie jak wszyscy się rozpisują i to co mi powiedziałeś jak u ciebie byłem . Jedyna zmiana której Ty nie masz to podzieliłem jeden pokój na poddaszu i wzmocniłem trochę konstrukcje dachu, wydłużyłem trochę bardziej okap i dokleiłem garaz:) i to wszystko.Pozdrawiam i udanej niedzieli zycze:) pięknie aleeeee przydał by Ci się jeszcze daszek nad wejściem :p nie będziesz użytkował pomieszczenia nad garażem ? pozdrawiam Edytowane 6 Marca 2011 przez swirek100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 06.03.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Witam:) W miarę jak domek rósł, podobał mi się coraz bardziej. Pewnie wrażenia mieszkalne( O nich może powiedziec ci Swirek, ponieważ już mieszka) są inne niż te w stanie surowym. My z mężem takiego domku potrzebujemy, dla nas wymarzony, mam nadzieję, że przy użytkowaniu to się nie zmieni:) poczekaj jak wykończysz, wtedy to będzie podobał Ci się najbardziej :):) p.s mieszkam już przeszło 13 miesięcy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartekzg 06.03.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Swirek100 daszka nie będzie na wejściem:( a nad garażem będzie pomieszczenie tzw. graciarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaba 07.03.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 A ja mam prośbę do tych wszystkich którzy wybudowali Z34 i już mieszkają. Jeżeli nie jest to dla Was problem to proszę o zdjęcia wnętrz Z34. Część już widziałam, te które udostępniliscie ale może macie jakieś nowe. Niedługo zaczynamy budowę i może podsunie nam to jakieś pomysły oraz pozwoli uniknąć błędów juć na etapie budowania. Mój e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelll1979 07.03.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 witam. szukam zestawienia materjałów tego projektu i poprosił bym o przesłanie na e maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 07.03.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 (edytowane) witam. szukam zestawienia materjałów tego projektu i poprosił bym o przesłanie na e maila [email protected] były na stronie z500 teraz nie wiedzę , jak znajdę podeślę edit - znalazłem podeślę jutro poszło na maila Edytowane 8 Marca 2011 przez swirek100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L.Rafał 09.03.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 były na stronie z500 teraz nie wiedzę , jak znajdę podeślę edit - znalazłem podeślę jutro poszło na maila Czy mógłbym również prosić o zestawienie materiałów? Mój mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monaliza99 09.03.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Bartekzg widzę, że praca idzie pełną parą, powodzenia:) Swirek100 ty to jestes weteranem z34 w porównaniu z nami(cała reszta). Po zamieszkaniu na pewno będę jeszcze bardziej zadowolona z projektu. A u nas gdy tylko wyszło słoneczko zaczęla sie praca:wczoraj rozpoczęliśmy zalewanie "chudziaka", dziś kończą. Dziś również przyszedł elektryk i działa na górze. Tak więc dzieję się. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 09.03.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 (edytowane) Swirek100 ty to jestes weteranem z34 w porównaniu z nami(cała reszta). Pozdrawiam:) nie przesadzajmy sporo ludzi mieszka już w z34, tylko się nie odzywają na forum czyli już nie długo i Ty zamieszkasz pozdrawiam Edytowane 10 Marca 2011 przez swirek100 o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 13.03.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 (edytowane) witam jako że w domu i na około od przeszło roku wszystko zrobione, zaczyna mi się nudzić od dłuższego czasu chodzi za mną ogród zimowy muszę tylko na tarasie położyć ogrzewanie podłogowe (problemu nie będzie), płytki i zamówić "obudowę" docelowo chcę by taras był tak zabudowany - co o pomyśle sądzicie ? http://images35.fotosik.pl/529/69e4fc806f49106emed.jpg pozdrawiam irek Edytowane 13 Marca 2011 przez swirek100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts