Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hehe ... To chyba najbardziej zmieniona wersja, ale i tak pozostaje dalej naszym malutkim Z34 :D

Przestrzeń się nie zmieniła, a najlepszym rozwiązaniem było zlikwidowanie słupa w salonie oraz powiększenie okien... Będą widoki :cool:

Pozdrawiam

A w jaki sposób zlikwidowaliście słup w salonie??

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Wszystkich forumowiczów !

My podobnie jak Puri mamy zamiar wystartować z budową Z34 na początku 2012.

Jesteśmy pełni optymizmu po przeczytaniu waszego postu. Puri napiszcie skąd macie ekipę. My jesteśmy z okolic Wałbrzycha i zostało nam jeszcze trochę papierków do załatwienia pozwolenia. Powodzenia w realizacji:bye:

Biorąc pod uwagę ilość koniecznych dla nas przeróbek najprawdopodobniej zdecydujemy się na inny projekt. Ostatnio wpadliśmy na projekt "dom w rododendronach 4(N)" http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-rododendronach-4-n/m4e242b291cae4,0 co o nim sądzicie?? Układ na parterze podobny jak w przypadku z34 tylko schody w innym miejscu :)

• 2 weeks później...

Witam wszystkich forumowiczów:)

Bardzo dawno nie było mnie na forum a tak wiele zrobiliśmy w naszym z34.

Łazienki skończone, panele położone(brakuje tylko w salonie). Dziś skończyli schody (trepy z jesionu), czekamy na barierki(będą z licówki), drzwi zamontowane, brakuje tylko klamek. Meble kuchenne już częściowo wiszą, więc prace postępują, chcemy na Boże Narodzenie sie wprowadzić, wiec nie dużo czasu już zostało.

W wolnej chwili wrzucę parę zdjęć:)

Pozdrawiam :)

i kolejne:)Jak już pisałam wcześniej łazienki są skończone, ale nie zrobiłam jeszcze fotek. Tu na zdjęciu schody jeszcze nie skończone. Zapomniałam też dodać, że budynek został ocieplony, czekamy na grudzień i wchodzimy:)

Przepraszam za jakość zdjęć, ale są z komórki.

Zdj?cie0415.jpg

Zdj?cie0418.jpg

Zdj?cie0450.jpg

Zdj?cie0452.jpg

Edytowane przez monaliza99

i kolejne:)Jak już pisałam wcześniej łazienki są skończone, ale nie zrobiłam jeszcze fotek. Tu na zdjęciu schody jeszcze nie skończone. Zapomniałam też dodać, że budynek został ocieplony, czekamy na grudzień i wchodzimy:)

Przepraszam za jakość zdjęć, ale są z komórki.

proszę, proszę, brawo ślicznie wyszło :)

p.s małe skosy wam wyszły hmmm

nie ma to jak święta na swoim :D

pozdrawiam

Ślicznie to wszystko wygląda. Gratulacje

Idealnie spasowany kolor drzwi i schodów które są zreszta bardzo ładne.

Jeśli nie tajemnica to chciałbym wiedzieć ile kosztowały schody i drzwi i jakiej sa firmy.

A co do tego okna w sypialni do samej ziemi to świetny pomysł. Też o tym myślimy, tylko trzeba barierkę zrobić, bo można się zapomnieć:D