F_Paulina 15.11.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 A w jaki sposób zlikwidowaliście słup w salonie?? Witam, słup jest przesunięty do ścianki przy przejściu z holu do salonu. Pozostał nam podciąg na suficie i słup w ścianie (na zdjęciu po prawej stronie, ciemnoszary). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
F_Paulina 15.11.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Dla zainteresowanych dalszymi postępami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata andrzej 16.11.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 ładna dachówka, podoba nam się ,a jaki to producent . Domek jest ładny ,podobny do naszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barpas 21.11.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Dla zainteresowanych dalszymi postępami... CUDOWNA dachówka! my przez 15 min w skladzie budowlanym juz widzelismy również nasz domek w takiej dachówce niestety po konkretnej wycenie zrezygnowalismy (ups) ale zazdroszczę - dachówka przepiękna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barpas 21.11.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 schody kosztowały 7 tyś. a drzwi są firmy invado koszt wszystkich drzwi to ok 3.600,00 zł zdjęcia parteru wstawię jak będę miała zrobioną kuchnię czyli w połowie miesiąca aniaNT , domek sliczny! bardzo ladnie urządzony dzieki za zdjęcia. schody bardzo ladne. a jaki to kolor? tz jak się nazywa? i czy moglabys przeslac fote schodów z przodu? z gory dziekuje ech, my na zimę bedziemy miec dopiero surowy otwarty. moze uda sie wprowadzic pod koniec wakacji. pozdowienia dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwii.p 23.11.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 mam pytanie - czy kotos kładł tynki o takiej porze tzn. listopad, grudzień? My ociepliliśmy poddasze i mieliśmy zamiar czekać z tynkami do wiosny. No ale troche szkoda czasu tym bardziej, iz zapowiadają ładna pogode na grudzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czart78 25.11.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 mam pytanie - czy kotos kładł tynki o takiej porze tzn. listopad, grudzień? My ociepliliśmy poddasze i mieliśmy zamiar czekać z tynkami do wiosny. No ale troche szkoda czasu tym bardziej, iz zapowiadają ładna pogode na grudzień. osobiscie nie ale moj dobry znajomy kladl tynk cementowy-wapienny dwa lata temu w grugniu czy styczniu. Tynki do tej pory pieknie lezą, jedyny problem to wiecej pracy ekipy, bo mroz byl wtedy na tyle mocny ze piasek byl jak kamien i rozbijali go tuz przed mieszaniem bo po chwili znow robila sie skala, no ale jako ze panowie budowlancy w tym okrsie pracy maja mniej to nikt nie marudzil i nie narzekal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
F_Paulina 27.11.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 ładna dachówka, podoba nam się ,a jaki to producent . Domek jest ładny ,podobny do naszego Dachówka to NELSKAMP Nibra G10, kolor ciemnoszary angabowany... Dzięki za miłe słowa, a co do ceny, to fakt że nie najtańsza i ostatnio jeszcze podrożała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
F_Paulina 27.11.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Jeszcze jedno... Czy mogę poprosić o więcej zdjęć z górnej łazienki... Czy ktoś mógłby wrzucić na forum. Czy jest coś cobyście w niej zmienili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barpas 27.11.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Jeszcze jedno... Czy mogę poprosić o więcej zdjęć z górnej łazienki... Czy ktoś mógłby wrzucić na forum. Czy jest coś cobyście w niej zmienili? my planujemy przesunąć scianke za komin (czyli zmniejszych garderobę z kominem) aby w lazience zrobic miejsce na szafke.albo pralkę (zamknieta w szafce) bo nadal burza mozgów gdzie pralka - czy w lazience czy kotłowni. ale rady tych co juz mieszkają albo konczą bylyby rzeczywiscie bardzo pomocne gdzie ustawiliscie pralkę ? i gdzie suszyc pranie? jak to wyglada w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 28.11.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 gdzie ustawiliscie pralkę ? i gdzie suszyc pranie? jak to wyglada w praktyce? witam pralka stoi w górnej łazience i tam też suszymy pranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barpas 30.11.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 witam pralka stoi w górnej łazience i tam też suszymy pranie ha, my ostatecznie tez na to sie zdecydujemy. w kotlowni przyda sie miejsce na inne rzeczy a ile okien w lazience? czy jedno dachowe wystarczajaco doswietli lazienke czy lepiej dwa okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwii.p 01.12.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 ha, my ostatecznie tez na to sie zdecydujemy. w kotlowni przyda sie miejsce na inne rzeczy a ile okien w lazience? czy jedno dachowe wystarczajaco doswietli lazienke czy lepiej dwa okna? My zlikwidowalismy jedno okno i uważam, że jest wystarczajaco duzo światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 01.12.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 ha a ile okien w lazience? czy jedno dachowe wystarczajaco doswietli lazienke czy lepiej dwa okna? witam w łazience dałem 2 okna dachowe, lubię dużo światła dziennego, a koszt nie wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
F_Paulina 03.12.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 my planujemy przesunąć scianke za komin (czyli zmniejszych garderobę z kominem) aby w lazience zrobic miejsce na szafke.albo pralkę (zamknieta w szafce) bo nadal burza mozgów gdzie pralka - czy w lazience czy kotłowni. ... chyba zrobimy tak samo... przesuniemy te ścianki za komin, ale nadal mnie nurtuje czy wejdzie nam wanna na środku i jak to będzie wyglądało z pozycji "wejścia do niej" czyt. skosy co do okien zostawiliśmy zdecydowanie dwa!! światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 04.12.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 (edytowane) chyba zrobimy tak samo... przesuniemy te ścianki za komin, ale nadal mnie nurtuje czy wejdzie nam wanna na środku i jak to będzie wyglądało z pozycji "wejścia do niej" czyt. skosy co do okien zostawiliśmy zdecydowanie dwa!! światło wannę można dać na środku pod oknami dachowymi , okna dachowe złączyć do siebie pomijając belką Edytowane 4 Grudnia 2011 przez swirek100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barpas 13.12.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 wannę można dać na środku pod oknami dachowymi , okna dachowe złączyć do siebie pomijając belką hm, tez rozwazam wanne pod oknem, bo próbuje na razie czysto teoretycznie zmieścić jeszcze bidet a pytanie do tych co już mają scianki działowe, a moze nawet mieszkają - czy w ogole mozna myslec o powiekszeniu lazienki kosztem korytarza? czy lepiej dac sobie spokój ? mam świadomość, że wówczas korytarz będzie wąziutki, nie chcialabym zepchnąć męża ze schodów drzwiami od łazienki hehehe co sądzicie? tz o tej sciance nie o męzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barpas 13.12.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 a tu nasze postępy. pogoda sprzyja wiec jeszcze przed zimą idą ścianki działowe, taras oraz schody zewnętrzne. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cab3314225ffc13a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3b107ede6886303e.html a własnie - taras robimy 4,20 szer (okno tarasowe mamy na 3 m) oraz wyciągniecie w stronę ogrodu na 4m. co sądzicie? rady i uwagi dotyczące tarasu będą bardzo mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 14.12.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 hm, tez rozwazam wanne pod oknem, bo próbuje na razie czysto teoretycznie zmieścić jeszcze bidet a pytanie do tych co już mają scianki działowe, a moze nawet mieszkają - czy w ogole mozna myslec o powiekszeniu lazienki kosztem korytarza? czy lepiej dac sobie spokój ? mam świadomość, że wówczas korytarz będzie wąziutki, nie chcialabym zepchnąć męża ze schodów drzwiami od łazienki hehehe co sądzicie? tz o tej sciance nie o męzu witam co do Twojego męża to trudno mi się wypowiedzieć nie znając chłopa co do łazienki to jest naprawdę duża , nie trzeba jej powiększać - ja do swojej wsadziłem wannę narożną , sedes pod oknem (pod drugim oknem można dać bidet ja to mam postawioną suszarkę na pranie), pralkę , zlew , 4 szafki i jeszcze na środku można zatańczyć walca pozdrawiam Irek p.s. Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 14.12.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 a własnie - taras robimy 4,20 szer (okno tarasowe mamy na 3 m) oraz wyciągniecie w stronę ogrodu na 4m. co sądzicie? rady i uwagi dotyczące tarasu będą bardzo mile widziane ja mam podobny taras i idzie swobodnie grilla zrobić chyba że masz wielką rodzinę p.s. Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts