Gość Puri 28.09.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]138968[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]138969[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]138970[/ATTACH] wkleję resztę jak wkońcu to poukładam Super fotki! Dzieki. PS: nudy mialem Edytowane 28 Września 2012 przez Puri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Puri 28.09.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 (edytowane) Akutalna galeria z budowy https://www.dropbox.com Edytowane 28 Września 2012 przez Puri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tino1 28.09.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Fajna galeryjka Puri. Po przeczytaniu całego forum (dwa razy) czuje jakbysmy sie znali. Zresztą z każdym z Was. Śledze Wasze postępy i czytam posty. Każdy jest cenny. Dzięki Delphion1 za wszystkie sugestie i rady. Działkę negocjuje dalej, ale dzisiaj rozmawiałem z szefem jednej z ekip- zrobi wycene i kosztorys, więc wciągam się w realizm budowy coraz bardziej. Oby na dobre. Puri jutro mam pokazowy mecz w Słupcu więc koło Ciebie. Będę się rozglądał i może wypatrze Twoją ZETkę gdzieś po drodze. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 29.09.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Fajna galeryjka Puri. Po przeczytaniu całego forum (dwa razy) czuje jakbysmy sie znali. Zresztą z każdym z Was. Śledze Wasze postępy i czytam posty. Każdy jest cenny. Dzięki Delphion1 za wszystkie sugestie i rady. Działkę negocjuje dalej, ale dzisiaj rozmawiałem z szefem jednej z ekip- zrobi wycene i kosztorys, więc wciągam się w realizm budowy coraz bardziej. Oby na dobre. Puri jutro mam pokazowy mecz w Słupcu więc koło Ciebie. Będę się rozglądał i może wypatrze Twoją ZETkę gdzieś po drodze. Pozdrowienia Tak trzymaj .czytaj forum i wyciągaj wnioski z naszych potknieć aby ich mieć mniej Pozdrawiam Znalazłem ekipę do ocieplenia z polecenia za 35 zł za metr z tynkiem kolorowym akrylowym.Jak myslicie dobra cena? Jadę dzis obejrzeć ich robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miłek 29.09.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Witajcie Dawno mnie nie było ,a Wasze budowy tak przez ten czas pięknie urosły, moja do wysokości okien Teraz pytanie do Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miłek 29.09.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Kurcze , chwila nieuwagi i poszło , a miało być pytanie do Świrka : Okno tarasowe Drutex , suwane , a wymiar taki jak w projekcie , czy może coś zmieniałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 30.09.2012 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Kurcze , chwila nieuwagi i poszło , a miało być pytanie do Świrka : Okno tarasowe Drutex , suwane , a wymiar taki jak w projekcie , czy może coś zmieniałeś? witam jak w projekcie szerokość 3,60 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasinta123 30.09.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Witam.Mam pytanie od osób które kupowały projekt z pracowni Z500.Jaki jest czas oczekiwania na projekt?Z Góry dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 30.09.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Witam. Mam pytanie od osób które kupowały projekt z pracowni Z500.Jaki jest czas oczekiwania na projekt?Z Góry dziękuje! Chyba 1-2 tyg ? Zapytaj najlepiej studio 500.Szybko odpowiadają jak widzą klienta na horyzoncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga2535 30.09.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 My otrzymaliśmy projekt Z34 na 3 dzień od zamówienia. Było to dla nas miłe zaskoczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 01.10.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 My otrzymaliśmy projekt Z34 na 3 dzień od zamówienia. Było to dla nas miłe zaskoczenie. my czekaliśmy chyba 3 dni + dostaliśmy trochę fajnych reklamowych zabawek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martusha 01.10.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 W końcu z lubym zobaczyliśmy zetkę na własne oczy za co bardzo dziękujemy Delphion1. Oprowadził nas i streścił najważniejsze rzeczy, czuliśmy się jak na wycieczce z przewodnikiem Ja jestem przekonana na 100% do tego projektu, a luby trochę mniej kuchnia go martwi, że trochę za mała. Coś tam przebąkiwał,że może trzeba będzie poszerzyć dom o metr od strony kuchni i salonu. Co o tym myślicie? Pytam szczególnie osób co już mieszkają w z34. Jak wszystko pójdzie dobrze z papierami to na wiosnę ruszamy Czy ktoś z Was mieszkający w zachodniej Polsce, tj. zachodniopomorskie, lubuskie lub wielkopolska byłby również tak miły żeby pokazać swój domek ?! Żeby zdecydować się na zakup projektu chcielibyśmy upewnić się że salon i górne pokoiki nie będą za małe. To samo tyczy się również kuchni... Bardzo proszę o pomoc, na decyzję pozostało niewiele czasu a nie wszyscy mają wyobraźnię przestrzenną, niestety mój mail: [email protected] Pozdr.Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmagda1 02.10.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 No i zaczęło się. Od okienka, do okienka, tu mapka, tu wniosek, tam ksero. Tu stówka, tu pięć złotych .... Ale wybór wykonawcy zbliża się powoli do końca. Cena w technologii szkieletowej to ok 140 tyś netto za SSZ wraz z płytą fundamentową (choć się zastanawiam czy samemu jej nie wylać). Zapał do pracy ogromny i już się nie potrafimy doczekać rozpoczęcia prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tino1 02.10.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 No to czekamy na pierwsze zdjęcia. Dajcie znac jak przeskoczycie papierki, płyta wyschnie i zaczniecie stawiac ścianki. Jeden majster postawił podobny projekt do Z34 w szkielecie dwie wiochy za mną i mówił, że samo drewno to koszt ok.40tys (sprowadzał z Niemiec). Ja planuje murowany , ale chętnie się dowiem jaka drogę przechodzicie z papierami. Co najpierw co później i ile urzędasy wyciągają Wam z kieszeni za te papierki.Pozdrawiam i kibicuję Wam. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 03.10.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 No i zaczęło się. Od okienka, do okienka, tu mapka, tu wniosek, tam ksero. Tu stówka, tu pięć złotych .... Ale wybór wykonawcy zbliża się powoli do końca. Cena w technologii szkieletowej to ok 140 tyś netto za SSZ wraz z płytą fundamentową (choć się zastanawiam czy samemu jej nie wylać). Zapał do pracy ogromny i już się nie potrafimy doczekać rozpoczęcia prac byle do przodu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tino1 05.10.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 A my czekamy na efekty wyceny od firm budowlanych. Brał może ktoś kredyt hipoteczny na 150tysi w PKO, BZ lub innym banku? Gdzie najkorzystniejsze warunki na typową długoterminówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Puri 06.10.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Nie wiem co bedzie lepsze: szambo 2 komorowe betonowe czy szambo ekologiczne...??? Dom nie bedzie uzytkowany calorocznie. Ma ktos odswiadczenie Z34 + szambo? 6-12 m3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika86 07.10.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 My dalej w papierach, w tym tygodniu idziemy już do projektanta. Kuchnia z salonem chyba pozostaną bez zmian lub poszerzymy tylko o 0,5m, wyjście na taras zmieni swoje położenie i jak projektant pozwoli nam na wykonanie trzech drzwi w ścianie nośnej to nasz projekt będzie wyglądał jak na rysunku. Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 07.10.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 (edytowane) My dalej w papierach, w tym tygodniu idziemy już do projektanta. Kuchnia z salonem chyba pozostaną bez zmian lub poszerzymy tylko o 0,5m, wyjście na taras zmieni swoje położenie i jak projektant pozwoli nam na wykonanie trzech drzwi w ścianie nośnej to nasz projekt będzie wyglądał jak na rysunku. Co o tym myślicie? [ATTACH=CONFIG]140755[/ATTACH] Nie ma co myśleć Będzie fajny domek. A zmiany każdy robi analizując swoje późniejsze potrzeby i położenie domku na działce. Macie już rzut poddasza? Edytowane 7 Października 2012 przez Delphion1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 07.10.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 A my czekamy na efekty wyceny od firm budowlanych. Brał może ktoś kredyt hipoteczny na 150tysi w PKO, BZ lub innym banku? Gdzie najkorzystniejsze warunki na typową długoterminówkę? pamiętaj ,że wyceny zawsze można negocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts