swirek100 17.02.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Z tym ogrodzeniem to żart:yes: a fotki są mile widziane:D jak każda kobieta stosuję zasadę JAK NIE ZOBACZĘ TO NIE UWIERZĘ fotka z przed minuty p.s. a mówią że to faceci są wzrokowcami ? http://images47.fotosik.pl/1724/7e5723adeae921ce.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 17.02.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 a właśnie zapomniałem zapytać słpuki podporowe dam po rogach ale czy na prostych odcinkach też dawaliście?co one mają na celu?bo wszędzie różnie pisząi zgupiałem:P słupki podporowe na rogach i wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość sipex 18.02.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 słupki podporowe na rogach i wystarczy no włąsnie moim zdaniem też wystarczy ale ludzie się upierają ,że to wzmacnia ściane,ale dla mnie bez sensu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gocha i Krzycho 18.02.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 stosowaliście odpowietrzniki kanalizacyjne wystające nad dach czy napowietrzacz kanalizacyjny w domu:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 18.02.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 stosowaliście odpowietrzniki kanalizacyjne wystające nad dach czy napowietrzacz kanalizacyjny w domu:confused: witam ja mam pod dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gocha i Krzycho 18.02.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 witam ja mam pod dachem Witam A te wystające z dachu to same masz wentylacyjne:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 18.02.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Witam A te wystające z dachu to same masz wentylacyjne:eek: tak to wentylacja : - z ganku - z kotłowni - z okapu - nawiew do kuchni - z łazienki na poddaszu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość sipex 23.02.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 ale forum zamarło:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wirach 23.02.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Witam!Ile wam wyszło metrów ścian do tynkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniek 11 23.02.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Witam! Ile wam wyszło metrów ścian do tynkowania? 400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 23.02.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Witam! Ile wam wyszło metrów ścian do tynkowania? 387 a przynajmniej za tyle zapłaciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 23.02.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 (edytowane) witam zapłaciłem 8000 zł a m2 miał być po 23 zł - sądzę że nie chciało im się liczyć p.s moim zdaniem można sobie odpuścić tynkowanie ścian w łazienkach Edytowane 23 Lutego 2013 przez swirek100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 23.02.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 (edytowane) witam zapłaciłem 8000 zł a m2 miał być po 23 zł - sądzę że nie chciało im się liczyć p.s moim zdaniem można sobie odpuścić tynkowanie ścian w łazienkach zależy z czego masz ściany ale i tak sobie nie wyobrazam bez tynkowania kleić płytki Edytowane 24 Lutego 2013 przez Delphion1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wirach 24.02.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 OK! dzięki za odp. a jakie tynki wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 24.02.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 (edytowane) OK! dzięki za odp. a jakie tynki wybraliście? Tutaj tez mielismy dylemat i ciężko mi powiedziec co lepsze u nas cement-wapienny a drugi raz nie wiem co bym wybrał bo gipsowego nie mam i nie widziałem.Podobno nasz zdrowszy i twardszy ale czy taka jest prawda to głowy nie daję.Najlepiej poszukaj na necie i poszytaj o różnicach.Np tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?102777-Tynk-gipsowy-kontra-cementowo-wapienny Edytowane 24 Lutego 2013 przez Delphion1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszgot 25.02.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Witam serdecznie wszystkich urzytkowników. Obserwujemy te forum od pewnego czasu i mamy zamiar postawić dom właśnie na podstawie projektu z-34 i stąd moje pierwsze pytanie. Czy buduje ktoś z was z-34 na terenie woj.opolskiego lub ościennych województw tak w granicach 150 km od kluczborka bardzo by nas interesowało zobaczenie tego domku na żywo nawet w SSO jeżeli ktoś może udostępnic nam swoja budowę aby obejrzeć jak to wygląda to proszę o podanie e-maila lub nr.tel o ile nie stanowi to problemu. Z góry serdecznie dziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
foqsica 03.03.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Witam wszytskich ponownie, cieszę się że projekt jest nadal bardzo popularny i przybywa jego sympatyków Od ostatnich postów w tym temacie zmieniło się u nas sporo bo urodził nam się syn i już pora zabrać się za budowę! zdecydowaliśmy się na z34 budować będziemy w systemie bal-owym, jesteśmy na etapie uzyskiwania przyłączy i projektowania - adaptacji projektu na naszą technologię. Dodamy wiatę, zrezygnujemy z podcienia wejściowego oraz zamienimy pg z pokojem na dole miejscami, planujemy też dwa duże pokoje bez garderób na górze, to chyba wszystkie zmiany, a i rezygnujemy z kominka. wstępna wycena stanu pod klucz to 219tys + 15-20 tys stan zero w podlaskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 04.03.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Witam wszytskich ponownie, cieszę się że projekt jest nadal bardzo popularny i przybywa jego sympatyków Od ostatnich postów w tym temacie zmieniło się u nas sporo bo urodził nam się syn i już pora zabrać się za budowę! zdecydowaliśmy się na z34 budować będziemy w systemie bal-owym, jesteśmy na etapie uzyskiwania przyłączy i projektowania - adaptacji projektu na naszą technologię. Dodamy wiatę, zrezygnujemy z podcienia wejściowego oraz zamienimy pg z pokojem na dole miejscami, planujemy też dwa duże pokoje bez garderób na górze, to chyba wszystkie zmiany, a i rezygnujemy z kominka. wstępna wycena stanu pod klucz to 219tys + 15-20 tys stan zero w podlaskim To gratuluję Pozostanie Ci jeszcze drzewo. Czekamy na relacje. Postaram się dziś porobić obiecane fotki instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 04.03.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Rozdzielacza u góry nie robiłem bo podobny do tego na dole tyle że na 3 układy. W kotłowni po lewej stronie na ścianie rozdzielacz do grzejników. No i drzwi mi sie też wkleiły na dole tak przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmagda1 04.03.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Witam wszytskich ponownie, cieszę się że projekt jest nadal bardzo popularny i przybywa jego sympatyków Od ostatnich postów w tym temacie zmieniło się u nas sporo bo urodził nam się syn i już pora zabrać się za budowę! zdecydowaliśmy się na z34 budować będziemy w systemie bal-owym, jesteśmy na etapie uzyskiwania przyłączy i projektowania - adaptacji projektu na naszą technologię. Dodamy wiatę, zrezygnujemy z podcienia wejściowego oraz zamienimy pg z pokojem na dole miejscami, planujemy też dwa duże pokoje bez garderób na górze, to chyba wszystkie zmiany, a i rezygnujemy z kominka. wstępna wycena stanu pod klucz to 219tys + 15-20 tys stan zero w podlaskim Super że ktoś jeszcze zdecydował się na budowę Zeta w trochę innej technologii My w końcu uporaliśmy się z kredytem i załapaliśmy się na końcówkę Rodzina Na Swoim. Przed nami dwa ostatnie spotkania z wykonawcami, na dzień dzisiejszy cena to ok 125 tyś brutto za SSZ bez fundamentu i z dachówką. Teraz czekamy tylko na prawdziwą wiosnę i łopaty w dłoń !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts