Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Siemka

Ad.1 i 2.

Drzwi boczne są właśnie do kotłowni która jest wzdłuż tej ściany aż do ścianki małego pokoju. łazienka została przeniesiona obok sieni. Teraz drewno można wnosić prosto z dworu.Do kotłowni jest też wejście od wewnątrz.

Ad.3 A jakże, tam będziemy jadać

Ad.4. Po to zostawiliśmy wnękę zgodnie z projektem

Ad.5 Wyższa balustrada stworzy otwarte pomieszczenie do prasowania i suszenia prania.

Ad.6 Prawda? 8)

Pozdr.

Siemka

Ad.1 i 2.

Drzwi boczne są właśnie do kotłowni która jest wzdłuż tej ściany aż do ścianki małego pokoju. łazienka została przeniesiona obok sieni. Teraz drewno można wnosić prosto z dworu.Do kotłowni jest też wejście od wewnątrz.

Ad.3 A jakże, tam będziemy jadać

Ad.4. Po to zostawiliśmy wnękę zgodnie z projektem

Ad.5 Wyższa balustrada stworzy otwarte pomieszczenie do prasowania i suszenia prania.

Ad.6 Prawda? 8)

Pozdr.

super :D 8)

jedynie co zauważyłem :oops: " to brak w niektórych drzwiach węgarków jeśli przyjdą drzwi z ościeżnicami regulowanymi to ciężko będzie zamontować ościeżnicę

pozdrawiam :D niechaj tynki schną

Pobawilam sie w sweet home i oto co mi wyszlo taaadam:

http://images44.fotosik.pl/242/1bb3804ea4730172.png

http://images37.fotosik.pl/237/88be723a22f92a41.png

Ze zmianami jakie chcialabym zrobic, parter zrobiony dokladnie no a poddasze troche po macoszemu :oops:

Troszke ciasno mi w tym salonie:(

YYY ale czego zdjecia???Jedynie moge swoje lub mapy, w polowie stycznia odbiore od geodety do celow projektowych - moze byc??? 8)

Ja juz trzeci rok zaraz bedzie ( z przerwami na rezygnowanie oczywiscie) jak walcze z papiurami, jak Don Kichot z wiatrakami. Teraz jak juz dzialka podzielona, mamy akt notarialny, geodeta robi swoje i niby szczescie w pelni okazalo sie zostala nam ostatnia przeszkoda, czyli rury pod nasza dzialka.

Ot takie budowanie pod gorke :evil: Jedyny plus to to ze mam czas na przemyslenia :-?

YYY ale czego zdjecia???Jedynie moge swoje lub mapy, w polowie stycznia odbiore od geodety do celow projektowych - moze byc??? 8)

Ja juz trzeci rok zaraz bedzie ( z przerwami na rezygnowanie oczywiscie) jak walcze z papiurami, jak Don Kichot z wiatrakami. Teraz jak juz dzialka podzielona, mamy akt notarialny, geodeta robi swoje i niby szczescie w pelni okazalo sie zostala nam ostatnia przeszkoda, czyli rury pod nasza dzialka.

Ot takie budowanie pod gorke :evil: Jedyny plus to to ze mam czas na przemyslenia :-?

dawaj swoje zdjęcia mogą być na maila :D

tak to z tymi budowami bywa :oops: ja na prąd czekam już 13 miesięcy :evil:

Wiem ze dalam ciala ze schodami, taka prowizorka bo nie umialam lepszych :oops:

Wanna jest odsunieta na odleglosc gdzie scianka ok 1,20m ma

witaj, teraz widze jak to moze wyglądać u mnie :lol: no tylko schody zabiegowe no i do tego wanna na ścianie bocznej w łazience, po drugiej stronie umywalka, WC i bidet (wejdzie)... wielkie dzięki za grafike, nawet okno tarasowe masz w tym miejscu co ja :wink:

pozdrawiam