titka 20.06.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 W sumie to chyba racja z solbetem, że ciężko pilnować pionów i poziomow.Fachmen, którego biorę na budowę (a jest dobry i ma dobrą opinie ) podpowiedział mi, że porotherm podpadł na jakości i raczej iść w coś innego.Co prawda podał kilku producentów, ale nie pamiętam jakich.Jak wystartujemy z budową to dowiem się wszystkiego. Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdafabik 23.06.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Witam, tak wyglada nasza zetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdafabik 23.06.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 cdn. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NieJan 24.06.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Trudno znaleźć jakieś podobieństwo do projektu wyjściowego Ja na miejscu projektanta bym się obraził, jakby ktoś wybudował zupełnie inny dom, a nazywał go tak jak mój projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość sipex 24.06.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Bardzo ladny gratulacje:pjuz mieszkacie?jak koszty jesli mozna zapytac:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdafabik 26.06.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Trudno znaleźć jakieś podobieństwo do projektu wyjściowego Ja na miejscu projektanta bym się obraził, jakby ktoś wybudował zupełnie inny dom, a nazywał go tak jak mój projekt WITAM, Jeśli chodzi o zmiany to naprawdę nie ma ich dużo - z widocznych zamiast podcienia daszek, wejście do kotłowni z zewnątrz i dodatkowo na piętrze balkony zamiast małych okien więc ... zresztą każdy buduje wg swoich potrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdafabik 26.06.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Bardzo ladny gratulacje:pjuz mieszkacie?jak koszty jesli mozna zapytac:p Dziekuję W sumie to mieszkamy, ale wiadomo zawsze jest coś do robienia, trochę wykończeniówki, ogrodzenie itp. Ale ogólnie jesteśmy zadowoleni z efektów A koszty? Myślę że nie różnią się zbytnio od podawanych na forum ( myślę o tych podstawowych 200tyś. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 26.06.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Witam, tak wyglada nasza zetka witam bardzo ładnie wyszło - podoba mi się daszek - rewelacja pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anka_inowroclaw 26.06.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Witam. Ja z mężem co prawda budujemy z71, ale mam pytanie do tych co już mieszkają w swoich zetkach. Jakie wybraliście okna dachowe i czy jesteście z nich zadowoleni? Proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 26.06.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Witam. Ja z mężem co prawda budujemy z71, ale mam pytanie do tych co już mieszkają w swoich zetkach. Jakie wybraliście okna dachowe i czy jesteście z nich zadowoleni? Proszę o opinie witam ja mam 2 okna optilight http://www.optilight.info/t1/ i 2 plastikowe w łazience skylight http://www.skylightpremium.pl/produkty,okna_dachowe_skylight_premium z wszystkich jestem zadowolony już 4 lata pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krissstof1 27.06.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Witam serdecznie wszystkich budujących:)Jestem tu nowy i marzy mi się moj włąsny z34:)działka kupiona w zeszłym roku teraz trafiłem na ten projekcik i jestem pod wrażeniem szczególnie kosztów poniesionych w trakcie budowy.Chciał bym zmieścić się w tych 200tys w stanie do zmiaeszkania.Troszkę wykonczeniowki i prac moge zrobić sam(regips,plytki,panele,malowanie,szpachlowanie)Czy mógł bym prośić od Państwa o przesłanie mi na priv informacji na temat wyszczególnionych kosztów budowy/robocizny czy coś robione było własno ręcznie.A i czy projekt z 211 był by znacznie tąnszy z w budowie czy są to nie znaczne koszty?Bardzo liczę na Państwa pomoc..napewno pamiętacie jak cięzko jest gdy jest sięnie doświadczonym i staje przed tak poważną decyzja:P:)Serdecznie Pozdrawiam!Wszystkie domki są przepiękne niemoge oczów nacieszyć:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 27.06.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Witam. Ja z mężem co prawda budujemy z71, ale mam pytanie do tych co już mieszkają w swoich zetkach. Jakie wybraliście okna dachowe i czy jesteście z nich zadowoleni? Proszę o opinie Właściwie kazde okno znanej firmy jest dobre i spełni Twoje oczekiwania. Nie warto czasem dopłacać za markę.Najlepiej pojechać zobaczyć ,wybrać i kupić. Ja mam Fakro i są ok.Veluxy były za drogie a nic więcej nie oferują. 3 tydzień mieszkamy i jak na razie superowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yulkana 27.06.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Właściwie kazde okno znanej firmy jest dobre i spełni Twoje oczekiwania. Nie warto czasem dopłacać za markę.Najlepiej pojechać zobaczyć ,wybrać i kupić. Ja mam Fakro i są ok.Veluxy były za drogie a nic więcej nie oferują. 3 tydzień mieszkamy i jak na razie superowo potwierdzam:) żona Delphiona:DDD wszystkie domki piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anka_inowroclaw 03.07.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Dziękuję Puri za namiary na te firmę, zobaczymy jak to wyjdzie jak doliczymy koszty dostawy. Bo u nas w mieście też dostaliśmy dosyć ciekawą ofertę okien tych samych firm. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anka_inowroclaw 04.07.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Puri my potrzebujemy tylko 4 okna, zobaczymy co odpowiedzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 04.07.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 cdn. Pozdrowienia Ładnie, ładnie i do tego uważnie czytaliscie forum jak widzę. Super ,że okno w łazience zrobiliscie i drzwi do kotłowni zewnetrzne(gorąco polecam to rozwiazanie) Wypisz wymaluj mój dom z innym daszkiem. Poprosimy fotki wewnetrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epterode 05.07.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Witam Delphion zmieniłeś nr tel? bo nie umiem sie dodzwonić do ciebie odezwij sie na priv A co sądzicie o ceramice PICHLER 25 P+W pustak, ceramika Ktoś z niej budował? mało o niej w internecie bo porotherm zna każdy ponoć najcieplejszy pustak na rynku. Ale jak w praktyce czy peka itp jak z wymiarami. Ja w końcu ruszam troszku zeszło ale startuje ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość sipex 05.07.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Ja narazie pochwale się ogrodzeniem działki:Phttp://images33.fotosik.pl/712/6cf0704df0bef005m.jpghttp://images40.fotosik.pl/2095/3e8dedd1b5f8b497m.jpghttp://images50.fotosik.pl/2002/e0a132abd478998am.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 06.07.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Ja narazie pochwale się ogrodzeniem działki:P http://images33.fotosik.pl/712/6cf0704df0bef005m.jpg http://images40.fotosik.pl/2095/3e8dedd1b5f8b497m.jpg http://images50.fotosik.pl/2002/e0a132abd478998am.jpg A My z ogrodzeniem w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość sipex 06.07.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 hehe możemy się zamienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts