Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komantarze do - folwark - projekt indywidualny

anikavonboger

Recommended Posts

• Odpowiedzi 73
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
ja wreszcie zagladam z rewizyta :)

piękne nawiązanie do budynku gospodarczego!!cudnie się zapowiada..sielsko i anielsko!

Dziękuję za miłe słowa i odwiedziny;) Teraz jest tam tyle zamieszania (remont budynku gospodarczego, wykańczanie dachu, rozplanowanie robót hydraulicznych, elektryka, otwory), że praktycznie nie mam czasu na uzupełnianie dziennika. Nie jestem biegła w dziedzinie obsługi komputera więc kiedy fotosik odmówił współpracy to się zagubiłam w akcji. Obiecuję jednak, że się ogarnę w tej materii i w dzienniku opiszę c.d.

Pozdrawiam

To może i ja pomogę :wink:

Wejdź np. na http://www.imageshack.us wciśnij " Browse" wybierz zdjęcie które chcesz wkleic na forum ,rozmiar zdjęcia i daj " Prześlij teraz" , następnie skopiuj "kod forum" i wklej tutaj.

No to czekam na fotki :wink:

Opisałaś to tak szczegółowo, że jak mi się nie uda niczego wkleić, to wszyscy pomyślą, że mam IQ 50 :D Wielkie dzięki za instrukcję. Postaram się coś wkleić...obiecuję :oops:

• 2 weeks później...
Hej, weszlam do Ciebie zrobic sobie subskrypcje... Teraz juz nie trzeba miec zewnetrznej galerii, mozna ja miec na serwerze FM.

Widzisz - dla mnie to na serio CZARNA MAGIA! Muszę wszystkiego od nowa się nauczyć - a czasu jak na lekarstwo mam ostatnio - tyle się dzieje. Liczę jednak, że zdołam opanować na nowo FM i będę pełnowartościowym forumowiczem - obecnie jestem na etapie przeniesienia starego dziennika w nową rzeczywistość FM:)

Widzisz - dla mnie to na serio CZARNA MAGIA! Muszę wszystkiego od nowa się nauczyć - a czasu jak na lekarstwo mam ostatnio - tyle się dzieje. Liczę jednak, że zdołam opanować na nowo FM i będę pełnowartościowym forumowiczem - obecnie jestem na etapie przeniesienia starego dziennika w nową rzeczywistość FM:)

Spokojnie, jesli masz z czyms problem to mow... ;)

• 3 weeks później...