krzysztof5426 01.03.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witaj ! A może tak na Picasa, na googlach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 01.03.2010 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witaj ! A może tak na Picasa, na googlach ? No to mam w czym wybierać - dzięki już sprawdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 01.03.2010 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 spróbuj tu,ja nie narzekam http://www.fotoszok.pl/ Patrz wyżej Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sanyaa 19.03.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 ja wreszcie zagladam z rewizyta piękne nawiązanie do budynku gospodarczego!!cudnie się zapowiada..sielsko i anielsko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 20.03.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 To może i ja pomogę Wejdź np. na http://www.imageshack.us wciśnij " Browse" wybierz zdjęcie które chcesz wkleic na forum ,rozmiar zdjęcia i daj " Prześlij teraz" , następnie skopiuj "kod forum" i wklej tutaj. No to czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 21.03.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 ja wreszcie zagladam z rewizyta piękne nawiązanie do budynku gospodarczego!!cudnie się zapowiada..sielsko i anielsko! Dziękuję za miłe słowa i odwiedziny;) Teraz jest tam tyle zamieszania (remont budynku gospodarczego, wykańczanie dachu, rozplanowanie robót hydraulicznych, elektryka, otwory), że praktycznie nie mam czasu na uzupełnianie dziennika. Nie jestem biegła w dziedzinie obsługi komputera więc kiedy fotosik odmówił współpracy to się zagubiłam w akcji. Obiecuję jednak, że się ogarnę w tej materii i w dzienniku opiszę c.d. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 21.03.2010 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 To może i ja pomogę Wejdź np. na http://www.imageshack.us wciśnij " Browse" wybierz zdjęcie które chcesz wkleic na forum ,rozmiar zdjęcia i daj " Prześlij teraz" , następnie skopiuj "kod forum" i wklej tutaj. No to czekam na fotki Opisałaś to tak szczegółowo, że jak mi się nie uda niczego wkleić, to wszyscy pomyślą, że mam IQ 50 Wielkie dzięki za instrukcję. Postaram się coś wkleić...obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.03.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 http://www.fotoszok.pl/upload/77c22162.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 30.03.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Kamlotek - baaardzo dziękuję za tę nastrojową kartkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 02.04.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Wesołych Świąt !!!http://img186.imageshack.us/img186/3900/1098.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2010 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Hej, weszlam do Ciebie zrobic sobie subskrypcje... Teraz juz nie trzeba miec zewnetrznej galerii, mozna ja miec na serwerze FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 07.04.2010 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Hej, weszlam do Ciebie zrobic sobie subskrypcje... Teraz juz nie trzeba miec zewnetrznej galerii, mozna ja miec na serwerze FM. Widzisz - dla mnie to na serio CZARNA MAGIA! Muszę wszystkiego od nowa się nauczyć - a czasu jak na lekarstwo mam ostatnio - tyle się dzieje. Liczę jednak, że zdołam opanować na nowo FM i będę pełnowartościowym forumowiczem - obecnie jestem na etapie przeniesienia starego dziennika w nową rzeczywistość FM:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Widzisz - dla mnie to na serio CZARNA MAGIA! Muszę wszystkiego od nowa się nauczyć - a czasu jak na lekarstwo mam ostatnio - tyle się dzieje. Liczę jednak, że zdołam opanować na nowo FM i będę pełnowartościowym forumowiczem - obecnie jestem na etapie przeniesienia starego dziennika w nową rzeczywistość FM:) Spokojnie, jesli masz z czyms problem to mow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 29.04.2010 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Hmm, hmmdalej mocno się gubię w tym - ciągle dla mnie nowym forum...Ale zbieram siły i obiecuję ,że już niedługo z czymś budowlanym wyskoczę w dzienniku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts