anikavonboger 06.02.2010 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Oczywiście zapraszam I mam nadzieję, że nie zawiodę Twoich oczekiwań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.02.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Wpadłam zobaczyć kto i co buduje w pięknej okolicy Mój mąż ma w tamtej okolicy rodzinę , a my mamy działkę nad jez.głowińskim . Będę śledziła dalsze postępy ,bo dom zapowiada się wspaniale,niemniej jednak najbardziej interesuje mnie co zrobicie z budynkiem gospodarczym (mi byłoby go szkoda na garaż). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 07.02.2010 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Budynek gospodarczy ma 100 m2. Połowę przeznaczamy na garaż, a pozostałą część na letnią kuchnię, imprezownię i piwniczkę win Dziękuję za odwiedziny i zaraz wpadam ze rewizytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 07.02.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Cześć, tak miło mi się wpisałaś, ze przyszłam z rewizytą szkoda, zę nie ma rzutów domu, ale chyba bedzie wielki? piękne łazienki wkleiłaś, mam nadzieję, ze się nie obrazisz, ale sobie je skopiowałam na dysk. Cudne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 08.02.2010 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Cześć, tak miło mi się wpisałaś, ze przyszłam z rewizytą szkoda, zę nie ma rzutów domu, ale chyba bedzie wielki? piękne łazienki wkleiłaś, mam nadzieję, ze się nie obrazisz, ale sobie je skopiowałam na dysk. Cudne! Bardzo się cieszę, że spodobały Ci się "moje" łazienki;) A zobacz jakie kuchnie fajne wkleiłam! A obrażać się nie mam za co - przeciwnie - cieszę się ,że jest ktoś komu podobają się podobne klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 08.02.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 witam witam , ja z rewizytą wpadam będę na bieżąco obserwować Wasze poczynania na placu boju pozdrawiam serdecznie i dużo optymizmu życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.02.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Cześć, tak miło mi się wpisałaś, ze przyszłam z rewizytą szkoda, zę nie ma rzutów domu, ale chyba bedzie wielki? piękne łazienki wkleiłaś, mam nadzieję, ze się nie obrazisz, ale sobie je skopiowałam na dysk. Cudne! Bardzo się cieszę, że spodobały Ci się "moje" łazienki;) A zobacz jakie kuchnie fajne wkleiłam! A obrażać się nie mam za co - przeciwnie - cieszę się ,że jest ktoś komu podobają się podobne klimaty jak dla mnie to te kuchnie za bardzo katalogowe są takie mi się podobają http://farm4.static.flickr.com/3074/2919360016_bdf90398d3.jpg http://farm4.static.flickr.com/3248/2912167606_1be3a4f7a6.jpg http://farm4.static.flickr.com/3013/2624843162_e6f40db85d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.02.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 http://access.decorati.com/wp-content/uploads/2010/01/rustic-kitchen1.jpg może Ci się przyda do czegoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 08.02.2010 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Wow! IRMA!!!! Bardzo mi się podobają Twoje pomysły na kuchnię Mają bardzo ciepły klimat a jednocześnie są praktyczne i funkcjonalne. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Jak to sie stalo, ze mnie tu jeszcze nie bylo? Powodzenia zycze i bede zagladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 09.02.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Jak to sie stalo, ze mnie tu jeszcze nie bylo? Powodzenia zycze i bede zagladac. A fe! A wstyd! v Zapraszam do podglądania (a właściwie na rewizyty) Teraz pewnie mój dziennik niewiele będzie miał wspólnego z dziennikiem (bo zastój na budowie zimą i śniegiem spowodowany) - ale nowe pomysły na nasz dom będą się pojawiać z całą pewnością. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.02.2010 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Przestoje sa bardzo dobre. Przynajmniej dla mnie sa, bo sie z wielu glupich pomyslow wyleczylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 11.02.2010 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Zgadzam się Z pomysłów, z których ja się wyleczyłam możnaby postawić 3 domy. Ostatnio np. kilka razy zmianiałam zdanie dotyczące usytuowania kotłowni - pierwotnie miała być w domu i sąsiadować z sypialnią (przeraziłam się hałasu jaki będzie przy każdorazowym odpalaniu się pieca) i obecnie stanęło na tym, że piec i zbiorniki na olej opałowy będą znajdowały się w budynku gosp. Myślę, że to dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniuta81 11.02.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Witam. Co to podłoga, na którą sie zdecydowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 11.02.2010 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Witam. Co to podłoga, na którą sie zdecydowaliście? Witaj - to jest tzw. deska łącka - dębowa. http://bank.muratorplus.pl/produkt/?IdProduktu=24329 - a pod tym linkiem kryją się szczegóły owej deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniuta81 11.02.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Dziękuję Czy to Anielewo koło Brodnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 11.02.2010 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Dziękuję Bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniuta81 11.02.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Ps. Czy to Anielewo koło Brodnicy? Dom - typowo moje klimaty! Gratulacje, już jest pieknie a co dopiero będzie! Miód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk1975 12.02.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Pięknie,pięknie,pięknie. Gratuluję pomysłów i gustu (ponoć rzecz wrodzona)).Już mi się podoba a co dopiero jak będzie się miało ku całkowitemu wykończeniu (oczywiście nie inwestorów) pozdrawiam i życzę wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 12.02.2010 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Pięknie,pięknie,pięknie. Gratuluję pomysłów i gustu (ponoć rzecz wrodzona)).Już mi się podoba a co dopiero jak będzie się miało ku całkowitemu wykończeniu (oczywiście nie inwestorów) pozdrawiam i życzę wytrwałości Te ciepłe słowa załadowały mi akumulatory A końca budowy już się nie mogę doczekać - tym bardziej, że sama jestem ciekawa jak nasz dom będzie wyglądał. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts