Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komantarze do - folwark - projekt indywidualny

anikavonboger

Recommended Posts

• Odpowiedzi 73
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wpadłam zobaczyć kto i co buduje w pięknej okolicy :roll: Mój mąż ma w tamtej okolicy rodzinę , a my mamy działkę nad jez.głowińskim :lol: .

Będę śledziła dalsze postępy ,bo dom zapowiada się wspaniale,niemniej jednak najbardziej interesuje mnie co zrobicie z budynkiem gospodarczym :roll: (mi byłoby go szkoda na garaż).

Cześć, tak miło mi się wpisałaś, ze przyszłam z rewizytą :)

szkoda, zę nie ma rzutów domu, ale chyba bedzie wielki?

piękne łazienki wkleiłaś, mam nadzieję, ze się nie obrazisz, ale sobie je skopiowałam na dysk. Cudne!

Bardzo się cieszę, że spodobały Ci się "moje" łazienki;) A zobacz jakie kuchnie fajne wkleiłam!

A obrażać się nie mam za co - przeciwnie - cieszę się ,że jest ktoś komu podobają się podobne klimaty :D

Cześć, tak miło mi się wpisałaś, ze przyszłam z rewizytą :)

szkoda, zę nie ma rzutów domu, ale chyba bedzie wielki?

piękne łazienki wkleiłaś, mam nadzieję, ze się nie obrazisz, ale sobie je skopiowałam na dysk. Cudne!

Bardzo się cieszę, że spodobały Ci się "moje" łazienki;) A zobacz jakie kuchnie fajne wkleiłam!

A obrażać się nie mam za co - przeciwnie - cieszę się ,że jest ktoś komu podobają się podobne klimaty :D

jak dla mnie to te kuchnie za bardzo katalogowe są

takie mi się podobają

http://farm4.static.flickr.com/3074/2919360016_bdf90398d3.jpg

http://farm4.static.flickr.com/3248/2912167606_1be3a4f7a6.jpg

http://farm4.static.flickr.com/3013/2624843162_e6f40db85d.jpg

Jak to sie stalo, ze mnie tu jeszcze nie bylo? :roll: Powodzenia zycze i bede zagladac. :)

A fe! A wstyd! :lol: v Zapraszam do podglądania (a właściwie na rewizyty) :wink: Teraz pewnie mój dziennik niewiele będzie miał wspólnego z dziennikiem (bo zastój na budowie zimą i śniegiem spowodowany) - ale nowe pomysły na nasz dom będą się pojawiać z całą pewnością. Pozdrawiam

Zgadzam się :) Z pomysłów, z których ja się wyleczyłam możnaby postawić 3 domy. Ostatnio np. kilka razy zmianiałam zdanie dotyczące usytuowania kotłowni - pierwotnie miała być w domu i sąsiadować z sypialnią (przeraziłam się hałasu jaki będzie przy każdorazowym odpalaniu się pieca) i obecnie stanęło na tym, że piec i zbiorniki na olej opałowy będą znajdowały się w budynku gosp. Myślę, że to dobry pomysł.

Pięknie,pięknie,pięknie. Gratuluję pomysłów i gustu (ponoć rzecz wrodzona)).Już mi się podoba a co dopiero jak będzie się miało ku całkowitemu wykończeniu (oczywiście nie inwestorów) :) pozdrawiam i życzę wytrwałości :)

Te ciepłe słowa załadowały mi akumulatory :D A końca budowy już się nie mogę doczekać - tym bardziej, że sama jestem ciekawa jak nasz dom będzie wyglądał. Pozdrawiam.