pysiak_misiak 20.10.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam serdecznie! Pilnie poszukuję stolarza/studia/wykonawcy mebli kuchennych na wymiar. Mile widziane firmy działające na pn od Warszawy Moglibyście mi kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia81 21.10.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 witam, ja znam bardzo dobrych stolarzy, jednak są z trojmiasta. chociaz wiem, ze wykonywali tez meble w innych miastach. a ich ceny sa naprawde niskie, jesli np chodzi o warszawe. moge przeslac zdjecia mebli, ktore wykonali dla mnie. oraz ich dane kontaktowe. naprawde polecam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiak_misiak 23.10.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 dziękuję za odpowiedź (chociaż 1! ) poproszę o namiary na panów i zdjęcia kuchni. mój adres: [email protected] Ceny warszawskie są dla nas nie do przyjęcia i zastanawialiśmy się prawdę mówiąc nad sprowadzeniem ekipy z Bydgoszczy heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia81 25.10.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Witam, Zdjecia przeslalam i zycze powodzenia. asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gartstone 26.10.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Witam,znam stolarzy z Warszawy z własną fabryką do produkcji mebli i z tego co wiem nie są drodzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiak_misiak 27.10.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Asia dzięki za namiari i fotki! Bardzo podoba mi się Twoja pastelowa kuchnia, chociaż mnie ciągnie w kierunku rustykalnych Gartstone poproszę o namiary na stolarzy na priv/ malia dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts