Graiger 20.10.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam... Ostatnio natknąłem się na firmę, która buduje ściany i przywozi je na tirach. Następnie w ciągu 4 dni stawiają w dom... Dom jest jest energooszczędny i posiada w swojej ofercie pompę ciepła i rekuperator. Trochę o tym czytałem, więc mniej więcej wiem jak to działa. Podobno koszt utrzymania, czyli ciepła woda + ogrzewanie to ok. 100 zł/miesięcznie. Aha, w lecie to działa podobno też jako klimatyzator (coś podobnego oczywiście)... Ma ktoś takie cudo w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faceone 28.10.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Witam... Ostatnio natknąłem się na firmę, która buduje ściany i przywozi je na tirach. Następnie w ciągu 4 dni stawiają w dom... Dom jest jest energooszczędny i posiada w swojej ofercie pompę ciepła i rekuperator. Trochę o tym czytałem, więc mniej więcej wiem jak to działa. Podobno koszt utrzymania, czyli ciepła woda + ogrzewanie to ok. 100 zł/miesięcznie. Aha, w lecie to działa podobno też jako klimatyzator (coś podobnego oczywiście)... Ma ktoś takie cudo w domu? Dom z prefabrykatów to nic nowego, ale może być tani i się sprawdzić. Ile chcą za całość? i co wchodzi w wycenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 06.11.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 są oferty pomp poszukaj firm. Ja znalazłam, tyle, że koszty wykonania są ogromne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bind 07.12.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Faceon, chodzi Ci o domy? Poczytaj sobie http://www.schwabenhaus.pl Ceny mają różne, w zależności od wykończenia i metrażu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 07.12.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Czyżby ktoś z podwójną osobowością (Graiger / bind)? Odpowiadają na zadane komu innemu pytania, różnią się numerem użytkownika o 8, pewnie konta rejestrowane jednocześnie... Marketing szeptany my ass! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts