ottis 20.10.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 witam jak w tytule mam 340 m2 w warszawie ,15 km od centrum jest to wspowlasnosc ulamkowa ,zapsana akt notarialnym , nie obciazona jest to 1/4 z 1354 m2 w pelni uzbrojona , czy taka dzialka znajdzie chetnego ? dodam ze teren jest bardzo atrakcyjny przy lesie kabackim zalezy mi na poradzie co i jak zrobic zeby to sprzedac a nie chcialbym popelnic jakiegos bledu dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voytas80 09.03.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Musisz dokonać podziału działki może i mozna sprzedać cześć działki ale nie wiem czy kupujący ma chec być wspólwłascicielem działki o powierzchni 1300m2 [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts