jakub_a 20.10.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Cześć! Mam na imię Kuba i jest pare rzeczy, które robię po raz pierwszy, czyli: - po raz pierwszy kupiłem mieszkanie - po raz pierwszy remontuje Czytam forum już od jakiegoś czasu, i jest tych informacji co nie miara, które odpowiedziały mi na wiele pytań. Planuję dalej chłonąć całą tą wiedzę tutaj.. Pozdrawiam wszystkich /KUBA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 20.10.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 No to witamy i zyczymy dalszej wytrwalosci w chlonieciu wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 21.10.2009 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 witam serdecznie i pozdrawiam Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts