monkee 21.10.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witam, Szukam inspiracji, pomysłów na rozplanowanie ściany "rozrywkowej" w salonie (35m2). Interesują mnie szczególnie patenty na głośniki, ukryte półki na CD, telewizory w wnękach, okablowanie, oświetlenie za ekranem itd. Również - materiały jakich używaliście, firmy (np. meblarskie) z których korzystaliście itd. Zdjęcia (Wasze albo wyszperane w sieci) - bardzo mile widziane. Nie znalazłem na forum podobnego tematu więc liczę na szeroki odzew Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 21.10.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Był temat o sciankach telewizyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkee 21.10.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 hmm, szukałem pod wieloma różnymi słowami kluczowymi ale przyznam nie mogłem znaleźć (ściana TV, ścianka TV, ściana telewizyjna, ścianka telewizyjna itd.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 21.10.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 http://forum.muratordom.pl/scianka-telwizyjna-w-salonie-kto-ma-prosze-o-zdjecia,t154293.htm?highlight=telewizyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkee 21.10.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Dziękuję! Już wiem dlaczego nie mogłem znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts