edak 21.10.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Jaką farbą uzyskam taki efekt szarości na ścianie? Prosze tez o inne przykłady sypialni najchętniej z białym pikownym łówkiem i szarą ścianą http://www.allegro.pl/item771304382_wloskie_loze_lozko_pikowane_eko_skora.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 21.10.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Zdjęć nie mam ,ale chcę coś takiego popełnić w sypialni. W łazience przy sypialni mam już szare płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 21.10.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Tutaj jeszcze jeden sprzedawca takich łóżek:http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9613155 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 16.06.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Muszę w miarę szybko podjąć decyzję co do koloru szafy w sypialni (robionej na wymiar). Marzy mi się biala sypialnia, dlatego szukam bialego łóżka. ktoś z Was się może natknął na takowe? Jedyny warunek to brak "przodu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebrix 16.06.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Są takie skórzane u Klera, ale swoją cenę mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 17.06.2010 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Można zamówić u stolarza ramę łóżka, a tapicer zrobi zagłówek według waszego projektu.Ja nie mogłam znaleźć na mój wymiar i w chabrowym kolorze, więc tak własnie zrobiłam. No chyba, że całe łóżko ma być tapicerowane, ale też się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 17.06.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Tutaj jeszcze jeden sprzedawca takich łóżek: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9613155 My właśnie u tego sprzedawcy kupowaliśmy nasze łóżko. Nasz model to Chanel, czarna ekoskóra. Sprawdza się rewelacyjnie. I super jakość. Jeśli ktoś się waha, to mogę polecić Robią łóżka w óznych tkaninach, skórach i róznych kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 18.06.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 My właśnie u tego sprzedawcy kupowaliśmy nasze łóżko. Nasz model to Chanel, czarna ekoskóra. Sprawdza się rewelacyjnie. I super jakość. Jeśli ktoś się waha, to mogę polecić Robią łóżka w óznych tkaninach, skórach i róznych kolorach. To ja poproszę namiar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts