kamykkamyk2 21.10.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Tak jak w tytule, czy ktoś posiada meble tej firmy. Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 23.10.2009 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Ponawiam pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 24.10.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Chyba ktoś ma takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 24.10.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 DREWMET nawet przeglądałam ale zdecydowałam się na DREW NET.Sprzedają na allegro. Chodziło mi sosnowe z litego drewna, barwione na biało lub kremowo.Wycena troche przerosła moje oczekiwania i teraz zastanawiam się jak zdobyc brakujące 2 tysiące.Ale drewno praktycznie bezseczne, każdy mebel - poza biurkiem - indywidualnie mogłam modyfikować bo pokój ma 3 skosy .Mam nadzieję że zamówimy u nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 25.10.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Przejrzałem ofertę DREW NET- u, też mają fajne meble. Teraz będziemy mieli z żoną twardy orzech do zgryzienia gdzie i co kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts