dstasiu 21.10.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witam serdecznieW skrócie:Wykonawca wykonał przyłącze wodne, niestety bez umowy ale pieniażki zapłaciłem przelewem na jego konto,Wykonał przyłącze ale nie załatwił w wodociągach i musiało byc przyłącze z ujawnienia a to koszt 1000 zł. Co ja w takiej sytuacji moge zrobic jak zmusic go do zaplacenia tego bo on za przyłącze kase wziął i nie jest moja wina ze przez jego niechlujstwo teraz tak wyszło,BŁAGAM O POMOC co moge zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymon_J 22.10.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Powiedz, zeby Ci zwrocił ten 1000zl albo zgłosisz do Urzędu Skarbowego fakt, ze gość nie wystawił faktury. Powiedz, że dajesz mu jeden dzień. Jak nie dostaniesz pieniędzy spowrotem to od razu pisz do US. Na Twoją korzyść działa fakt, że pieniądze poszły przelewem a tym samym masz dowód na wykonanie płatności. PS. Jestem cięty na wykonawców przyłączy, bo przez jednego ***** odbiór domu przeciągnął mi się o kilka miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dstasiu 22.10.2009 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Dziekuje serdecznie za pomysł, mi przyjecie budowy przz niego przeciagnęlo sie o 1,5 roku. tak ze szok Jeszcze raz dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts