aneta-we 09.02.2010 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 A mnie znajomi straszą, że jak zabraknie prądu, to przy indukcji nawet sobie herbaty nie zrobię No i patrząc na to, co dzieje się z prądem przez ostatnie tygodnie, zastanawiam się, czy nie mają racji... u mnie w kuchni indukcja, w piwnicy kuchenka na gaz. Tak na wszelki wypadek A indukcja jestem zachwycona Ze wszystkimi plusami wymienianymi wyżej się zgadzam Nie wróciłabym w zyciu do kuchenki gazowej lub elektrycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olika 10.02.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Dolaczam do grona wielbicieli kuchenek indukcyjnych, choc przez 25 lat uzywalam gazu nigdy juz do niego nie wroce!To trudno nawet okreslic ale indukcja to jak kosmiczne gotowanie, szybko, funkcje podtzrymywania temperatur zeby jedzonko nie wystyglo, latwosc czyszczenia...na boosterze wode gotuje sie w tempie blyskawicznym....jak pamietam te dlugie minuty oczekiwania na zagotowanie wody na gazie to az mi ciarki przechodza przez skore...Ja jestem zachwycona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolciamalymis 27.03.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Do niedawna gotowałam na gazie i byłam z niego zadowolona,ale jak juz przedmówcy powiedzieli niestety czyszczenie kuchenki, okapu i szafek dookoła to była masakra Od dwóch miesięcy gotuję na indukcji i zakochałam sie w niej Czysto, szybko (w 2 minuty spory garnek wody doprowadza sie do wrzenia) ,aż trudno uwierzyć,ale jest ona też bardziej precyzyjna od gazu. Po drugie na gazie nie usmaże kotletów mielonych nie ochlapując całej kuchenki,a na indukcji podkładam ręcznik papierowy i cały tłuszcz chlapie mi na ręczniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.