Barbossa 22.10.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 jak w temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.10.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 jak w temacie... jasnowidz jakiś czy cuś .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 22.10.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 E, to chyba z przekory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 22.10.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Właśnie nic nie robię i czekam na wenę której ostatnio mi brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 22.10.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 jak w temacie... Przecie nic nie robię ... - i we wiosnę też nic nie zamierzam robić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek30 22.10.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 jak w temacie... chyba nie ten dział "kolego" skup się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.10.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Ja nie czekam Robota idzie pełną parą Dzięki za rade... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.10.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 NIC NIE RÓBCIE, CZEKAJCIE DO WIOSNY!!! a kulig kto zrobi, hę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.10.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 no jak kto zrobi .... my wszyscy zrobimy i to jest jedyna rzecz jaka chce mi się robić ... na kulig pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 22.10.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 No i nic nie robiłem, leżałem na kanapie jako Barbarossa kazał, rzekłem do ślubnej co by piwo z lodówki mi przyniosła i dostałem opie......l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.10.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 No i nic nie robiłem, leżałem na kanapie jako Barbarossa kazał, rzekłem do ślubnej co by piwo z lodówki mi przyniosła i dostałem opie......l. na kanapie leży leń... heheh to się nie dziwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.10.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 jak w temacie... Ta odezwa to niby czemu ma służyć?Se kurna założyłem ,że właśnie będę robił i nie czekał do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.10.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 jak w temacie... Ta odezwa to niby czemu ma służyć?Se kurna założyłem ,że właśnie będę robił i nie czekał do wiosny. no prosze .... jedyny porządny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 22.10.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 ale oddychać wolno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 22.10.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 jak w temacie... Ta odezwa to niby czemu ma służyć?Se kurna założyłem ,że właśnie będę robił i nie czekał do wiosny. no prosze .... jedyny porządny zaraz porządny... nadgorliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.10.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 noooo, a gdzieś pisało, że nadgorliwość to gorsza od faszyzmu jest ... to ja może wedle siebie teraz .... DO NOWYCH : robić , robić i głupio nie pytać w stupięćdziesięciu wewontkach - o to co zrobicie teraz mniej bedzie do roboty od wiosny .... DO STARYCH : usiąć na dupach , piwko w dłoń , pilocik w drugą i odpoczywać odpoczynkiem zasłużonym po cięzkim roku ... nam sie już do niczego nie spieszy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.10.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 DO STARYCH : usiąć na dupach , piwko w dłoń , pilocik w drugą i odpoczywać odpoczynkiem zasłużonym po cięzkim roku ... nam sie już do niczego nie spieszy .... Yyyyy czyli Daggulka siadaj i pij z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.10.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 coolibeer ... codziennie wieczorkiem systematycznie praktykuję odkąd zamieszkałam i sie rozpakowałam z tą różnicą, że w drugiej dłoni zamiast pilota od tv dzierżę myszkę komputerową ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.10.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 jak w temacie... Ta odezwa to niby czemu ma służyć?Se kurna założyłem ,że właśnie będę robił i nie czekał do wiosny. no prosze .... jedyny porządny zaraz porządny... nadgorliwy Nie nadgorliwy tylko tylko jak Tomy Ly Dżons w ściganym.Ścigany za to właśnie ,że chce tylko browara pic i czekać do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 22.10.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Ja sprawdzam tylko jaki jest stopien ugięcia styropianu (niewygodnie mi było na budowie na betonie leżeć). Barbossa czy to zalicza się to jakiejś roboty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts