j-j 23.10.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Barbossa faktycznie wziął sobie do serca co napisał i .... nic nie robi .... nawet nie odpisuje . pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldekZ 23.10.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Obejrzyj 4-ch pancernych i psa.Gustlik w jednym z odcinków szuka beczek na miód.Wracając do czołgu mówi : "psinco ...nic nima" dokładnie A byłem przekonany, że 4-ch pancernych znam na pamięć (podobnie jak Klossa), a tu taka wpadka... Chyba czas na powtórkę, liczę na TVP... Pozdrowienia WaldekZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldekZ 23.10.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Barbossa faktycznie wziął sobie do serca co napisał i .... nic nie robi .... nawet nie odpisuje . pzdr Barbossa szalał na forum w zeszłym roku, wprowadzając wiele fermentu, radości i zamieszania. W tym roku jakoś skapcaniał... , albo już się wybudował i zmienił zainteresowania... Pozdrowienia WaldekZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.10.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Barbossa szalał na forum w zeszłym roku, wprowadzając wiele fermentu, radości i zamieszania. W tym roku jakoś skapcaniał... , albo już się wybudował i zmienił zainteresowania... Pozdrowienia WaldekZ Nie wiem jak to z Barbossem jest .... ale prawidłowość ogólnie jest taka, ze ludzie tu są na forum jak się budują ...po wprowadzce często gęsto odpadają z forum ... a szkoda wielka .... ja się bardzo do ludzi przywiązuję i pewnie nie tylko ja .... natomiast co do "byc albo nie być" na forum - mieszkam już ponad rok i nigdzie się stąd na razie nie wybieram czy się to komus podoba czy nie będę leniuchować i do lenistwa innych namawiać ... a co .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 24.10.2009 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 a do... toalety wolno chodzić? I czy wolno czy szybko? aby zdążyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosciu01 24.10.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 a do... toalety wolno chodzić? I czy wolno czy szybko? aby zdążyć... .. faktycznie z ponad 40 wypowiedzi, tej nie można było zostawić bez porady Tragedia byłaby murowana --> Barbarossa, co to z ludzi wyłazi, co nie ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.10.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 a do... toalety wolno chodzić? I czy wolno czy szybko? aby zdążyć... .. faktycznie z ponad 40 wypowiedzi, tej nie można było zostawić bez porady Tragedia byłaby murowana --> Barbarossa, co to z ludzi wyłazi, co nie ?! Przecież jest autorem topiku i wybiera te najbardziej treściwe i w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mattdl 24.10.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 ale o co tu choci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 24.10.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Ogólnie jestem za a nawet proponuję przedłużyć apel na pozostałe pory roku ALE w myśl bajki o "latarence i pałacyku". tylko jestem nieco zdruzgotana swą niewiedzą - nie znam bajki o latarence i pałacyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.10.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 w myśl bajki o "latarence i pałacyku". tylko jestem nieco zdruzgotana swą niewiedzą - nie znam bajki o latarence i pałacyku http://i.demotywatory.pl/uploads/1256312631_by_sokpomidorowy_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 24.10.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 aha. no to już wiem. dzięki Daggulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.10.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 niezamaco ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.10.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 niezamaco ... Jak to dobrze ,że kobieta tłumaczy tą bajeczkę.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.10.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 dzięki niezamaco...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkoski 24.10.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Barbossa, ja Cię przejrzałam. Ha!!! Ty chcesz, żeby to przeczytali moi wykonawcy. I nic nie robili! Ty nie masz SERCA! Za cooooo! Chyba juz przeczytali bo wczoraj juz żadnego nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 24.10.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 LUDZIE!!! RÓBTA CO CHCETA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemo 24.10.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 daggulka, toż to jest prawdziwy pała-c tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 24.10.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 daggulka, toż to jest prawdziwy pała-c tylko pozazdrościć o to w Kórniku taki kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemo 24.10.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 no, i latarenka też całkiem, całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 26.10.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 niezamaco ... to była chyba bajka o pałacyku i wiatraku a nie latarence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts