Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIC NIE RÓBCIE, CZEKAJCIE DO WIOSNY!!!

Barbossa

Recommended Posts

Nie nadgorliwy :p tylko tylko jak Tomy Ly Dżons w ściganym.Ścigany za to właśnie ,że chce tylko browara pic i czekać do wiosny.

To trza się nie dać ... ja się nie daję .... ale też i sama nie ścigam ...

zawsze powtarzam, ze do roboty kole domu to trza chęci mieć .... bo inaczej obrzydnie i psińco :p :lol:

• Odpowiedzi 65
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Barbossa, nie mogłeś wcześniej napisać, od rana podocinałem i przykleiłem listwy przypodłogowe, umyłem kominek, zrobiłem pranie, zabiłem mysze, naprawiłem drukarę, a tu czytam i co? Cały misterny plan w p.... 8)

Ogłaszaj jakoś na przyszłość takie zorganizowane akcje, bo teraz jest mi przykro, wszyscy siedzą, a ja tyram :wink:

Barbossa, nie mogłeś wcześniej napisać, od rana podocinałem i przykleiłem listwy przypodłogowe, umyłem kominek, zrobiłem pranie, zabiłem mysze, naprawiłem drukarę, a tu czytam i co? Cały misterny plan w p.... 8)

Ogłaszaj jakoś na przyszłość takie zorganizowane akcje, bo teraz jest mi przykro, wszyscy siedzą, a ja tyram :wink:

nie smuć się, ja dopiero teraz przeczytałam :( ,

no ale jeszcze plany na wieczór miałam, to już chyba nic nie bede robić...,

tylko nie wiem, co na to mój ślubny, który wyjeżdża jutro na tydzień i ma nadzieję, że........

cos mu zrobię :oops:

tylko nie wiem, co na to mój ślubny, który wyjeżdża jutro na tydzień i ma nadzieję, że........

no wiesz ....jakby brac dosłownie i patrzeć na tytuł wewontku to rozwód murowany .... do wiosny żaden facet nie wytrzyma :p :lol:

no wiesz ....jakby brac dosłownie i patrzeć na tytuł wewontku to rozwód murowany .... do wiosny żaden facet nie wytrzyma :p :lol:

no wiesz, wzięłam dosłownie :D

a nowi i tak nie załapią, bo pewnie nawet nie przeczytają......

kurna, miałem przed zimą zrobić jeszcze psu budę.

W nocy zwierz śpi w domu, ale w dżdżyste, czy mroźne dzionki miałby psina schronienie, a tak na psu budę robota jak Barbarossa manifest oglosił!

Barbarossa, ja tam się cieszę, ale nie wiem co pies na to, jak zawitasz kiedy na goracą czekoladę do nas :lol: :lol: :lol:

jak w temacie...

Barbossa możesz rozwinąć nieco myśl.????

Może być w twoim stulu ale ze dwa słowa więcej ......please????

I część ciekawa ale co dalej.

Jakieś przyczyny tej depresji, odezey czy to przestrogi, nawet nie wiadomo jak to nazwać. A może nowe hasło na następny dzień. To mi się spodobało tylko że siadłem do kompa wieczorem i ja nieszczęsny zdąrzyłem już coś zrobić, a co gorsza jutro też zamierzam.

dode i daggulka, przestańcie natychmaist, bo normalnie nie wiem gdzie oczy schować :oops: :oops: :oops:

eeee tam .... taka lajcizna Cię peszy? :o :lol:

musiałbyś się po innych wewontkach przespacerować ... że nie wspomnę o gołych babach U SAMCÓW czy na Rekordzie Wpisów .... tam to dopiero jest rzeźnia ... :D

dode i daggulka, przestańcie natychmaist, bo normalnie nie wiem gdzie oczy schować :oops: :oops: :oops:

eeee tam .... taka lajcizna Cię peszy? :o :lol:

musiałbyś się po innych wewontkach przespacerować ... że nie wspomnę o gołych babach U SAMCÓW czy na Rekordzie Wpisów .... tam to dopiero jest rzeźnia ... :D

Ale wy lajciary jezdeście :p :p .To przeca taki chleb powszedni. :lol: :lol: .Jak powiedziałem ,że wyjeżdżam na turniej i ,że nie zrobię barku,nie sprzątnę garażu,nie przymocuje listew w wiatrołapie,nie założę oświetlenia zewn.,nie wymienię filtra na wodzie pitnej i jeszcze mógłbym tak długoooooo...to moja milejdy powiedziała ,że przed tą rozłąką nic mi nie zrobi i żebym sobie zrobił sam w myśl bajki o "latarence i pałacyku". :oops: :oops: :oops: :oops: :D :wink:

zawsze powtarzam, ze do roboty kole domu to trza chęci mieć .... bo inaczej obrzydnie i psińco :p :lol:

Święte słowa, tylko co to jest "psińco"???

Czy to ma coś wspólnego z psem???

A jaka rasa?

Pozdrowienia

WaldekZ

Święte słowa, tylko co to jest "psińco"???

Czy to ma coś wspólnego z psem???

A jaka rasa?

Pozdrowienia

WaldekZ

Obejrzyj 4-ch pancernych i psa.Gustlik w jednym z odcinków szuka beczek na miód.Wracając do czołgu mówi :

"psinco ...nic nima" :lol: :lol:

wpadłam zobaczyc, czy coś się zmieniło od wczoraj. Widzę, ze nie.

No moje oświadczenie, ze nic (mu)nie robię, musze czekac kolega małzonek stwierdził, że wyjazd przekłada na sobote. Nie powiedziałam mu, ze czekać trza do wiosny 8). myślę, że z tym rozwodem to calkiem prawdopodobne.

No i teraz moje pytanie, są jakieś dyspensy?? Czy ja dzisiaj coś mężowi zrobić mogę???? (na ten przykład obiad :wink: )