daggulka 22.10.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Nie nadgorliwy tylko tylko jak Tomy Ly Dżons w ściganym.Ścigany za to właśnie ,że chce tylko browara pic i czekać do wiosny. To trza się nie dać ... ja się nie daję .... ale też i sama nie ścigam ... zawsze powtarzam, ze do roboty kole domu to trza chęci mieć .... bo inaczej obrzydnie i psińco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baldwin 22.10.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Przecie nic nie robię ... - i we wiosnę też nic nie zamierzam robić ... oraz : w wolną sobotę i niedzielę i lany poniedziałek i diabli wiedzą co jeszcze http://img10.imageshack.us/img10/4234/wroble1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinez44 22.10.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 KOLEGA BARBOSA PROMUJE LENISTWO, DEKADENTYZM A I MOŻE NAWET TUMIWISIZM. TAK NIE WOLNO. TYLE CELÓW WOKÓŁ. TYLE DO ZROBIENIA ! TU TRZEBA Z ENTUZJAZMEM I SOCJALISYCZNĄ WERWĄ. NIE SŁUCHAJCIE BARBOSY !!! DO ROBOTY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.10.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 pracuj, pracuj ... a garb ci sam urośnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemo 22.10.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Barbossa, nie mogłeś wcześniej napisać, od rana podocinałem i przykleiłem listwy przypodłogowe, umyłem kominek, zrobiłem pranie, zabiłem mysze, naprawiłem drukarę, a tu czytam i co? Cały misterny plan w p.... Ogłaszaj jakoś na przyszłość takie zorganizowane akcje, bo teraz jest mi przykro, wszyscy siedzą, a ja tyram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 22.10.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Barbossa, nie mogłeś wcześniej napisać, od rana podocinałem i przykleiłem listwy przypodłogowe, umyłem kominek, zrobiłem pranie, zabiłem mysze, naprawiłem drukarę, a tu czytam i co? Cały misterny plan w p.... Ogłaszaj jakoś na przyszłość takie zorganizowane akcje, bo teraz jest mi przykro, wszyscy siedzą, a ja tyram nie smuć się, ja dopiero teraz przeczytałam , no ale jeszcze plany na wieczór miałam, to już chyba nic nie bede robić..., tylko nie wiem, co na to mój ślubny, który wyjeżdża jutro na tydzień i ma nadzieję, że........ cos mu zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.10.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 tylko nie wiem, co na to mój ślubny, który wyjeżdża jutro na tydzień i ma nadzieję, że........ cos mu zrobię no wiesz ....jakby brac dosłownie i patrzeć na tytuł wewontku to rozwód murowany .... do wiosny żaden facet nie wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 22.10.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 tylko nie wiem, co na to mój ślubny, który wyjeżdża jutro na tydzień i ma nadzieję, że........ cos mu zrobię no wiesz ....jakby brac dosłownie i patrzeć na tytuł wewontku to rozwód murowany .... do wiosny żaden facet nie wytrzyma no wiesz, wzięłam dosłownie a nowi i tak nie załapią, bo pewnie nawet nie przeczytają...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosciu01 22.10.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 kurna, miałem przed zimą zrobić jeszcze psu budę. W nocy zwierz śpi w domu, ale w dżdżyste, czy mroźne dzionki miałby psina schronienie, a tak na psu budę robota jak Barbarossa manifest oglosił! Barbarossa, ja tam się cieszę, ale nie wiem co pies na to, jak zawitasz kiedy na goracą czekoladę do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p1oterek 22.10.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 W sumie coś w tym jest............robota nie gołota........nie ucieknie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemo 22.10.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 dode i daggulka, przestańcie natychmaist, bo normalnie nie wiem gdzie oczy schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goike 22.10.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 jak w temacie... Barbossa możesz rozwinąć nieco myśl.???? Może być w twoim stulu ale ze dwa słowa więcej ......please???? I część ciekawa ale co dalej. Jakieś przyczyny tej depresji, odezey czy to przestrogi, nawet nie wiadomo jak to nazwać. A może nowe hasło na następny dzień. To mi się spodobało tylko że siadłem do kompa wieczorem i ja nieszczęsny zdąrzyłem już coś zrobić, a co gorsza jutro też zamierzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.10.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 dode i daggulka, przestańcie natychmaist, bo normalnie nie wiem gdzie oczy schować eeee tam .... taka lajcizna Cię peszy? musiałbyś się po innych wewontkach przespacerować ... że nie wspomnę o gołych babach U SAMCÓW czy na Rekordzie Wpisów .... tam to dopiero jest rzeźnia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.10.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 dode i daggulka, przestańcie natychmaist, bo normalnie nie wiem gdzie oczy schować eeee tam .... taka lajcizna Cię peszy? musiałbyś się po innych wewontkach przespacerować ... że nie wspomnę o gołych babach U SAMCÓW czy na Rekordzie Wpisów .... tam to dopiero jest rzeźnia ... Ale wy lajciary jezdeście .To przeca taki chleb powszedni. .Jak powiedziałem ,że wyjeżdżam na turniej i ,że nie zrobię barku,nie sprzątnę garażu,nie przymocuje listew w wiatrołapie,nie założę oświetlenia zewn.,nie wymienię filtra na wodzie pitnej i jeszcze mógłbym tak długoooooo...to moja milejdy powiedziała ,że przed tą rozłąką nic mi nie zrobi i żebym sobie zrobił sam w myśl bajki o "latarence i pałacyku". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldekZ 23.10.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 To trza się nie dać ... ja się nie daję .... ale też i sama nie ścigam ... zawsze powtarzam, ze do roboty kole domu to trza chęci mieć .... bo inaczej obrzydnie i psińco Święte słowa, tylko co to jest "psińco"??? Czy to ma coś wspólnego z psem??? A jaka rasa? Pozdrowienia WaldekZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.10.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 a do... toalety wolno chodzić?I czy wolno czy szybko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.10.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 To trza się nie dać ... ja się nie daję .... ale też i sama nie ścigam ... zawsze powtarzam, ze do roboty kole domu to trza chęci mieć .... bo inaczej obrzydnie i psińco Święte słowa, tylko co to jest "psińco"??? Czy to ma coś wspólnego z psem??? A jaka rasa? Pozdrowienia WaldekZ Obejrzyj 4-ch pancernych i psa.Gustlik w jednym z odcinków szuka beczek na miód.Wracając do czołgu mówi : "psinco ...nic nima" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 23.10.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 No to moją żonka jest jasnowidzem. Już tydzień temu przeczuwała, że nastąpi czas wielkiej rekreacji Bo jak wytłumaczyć wsadzenie palucha w autowe drzwi i usilną próbę ich zamknięcia? Od tygodnia nic nie robi i jeszcze każe mi dmuchać na ten ooooolbrzyyymi paluszek?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.10.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Obejrzyj 4-ch pancernych i psa.Gustlik w jednym z odcinków szuka beczek na miód.Wracając do czołgu mówi : "psinco ...nic nima" dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 23.10.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 wpadłam zobaczyc, czy coś się zmieniło od wczoraj. Widzę, ze nie. No moje oświadczenie, ze nic (mu)nie robię, musze czekac kolega małzonek stwierdził, że wyjazd przekłada na sobote. Nie powiedziałam mu, ze czekać trza do wiosny . myślę, że z tym rozwodem to calkiem prawdopodobne. No i teraz moje pytanie, są jakieś dyspensy?? Czy ja dzisiaj coś mężowi zrobić mogę???? (na ten przykład obiad ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts