Mały 26.10.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 No i nic nie robiłem, leżałem na kanapie jako Barbarossa kazał, rzekłem do ślubnej co by piwo z lodówki mi przyniosła i dostałem opie......l. Nie - no ja sam musiałem pojechać, kupić, otworzyć i ... wypić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 26.10.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 niezamaco ... to była chyba bajka o pałacyku i wiatraku a nie latarence Pudło !! Włatcy móch ...niezamaco panie bałwanu Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 26.10.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Wiem , wiem ...miałem wziąć w cudzysłów Się chyba pierwek nie obraziłeś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.10.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 dalej nic nie robię ... konsekwentnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 30.10.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Ja chciałem złożyć papiery o wydanie warunków zabudowy. Ale tego nie zrobię. Bo się okazało, że na mojej działce obowiązuje plan zagospodarowania przestrzennego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.10.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 bo czasem nierobienie to tak samo z siebie wynika .... i fajne to pod warunkiem, że się przez to nicnierobienie wyrzutów sumienia nie odczuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts