Michał i Magda 22.12.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Radosnych Świąt spędzonych w cudownej rodzinnej atmosferze, oraz samych szczęśliwych chwil w nadchodzącym Nowym Rokużyczą Magda i Michał http://www.ikb.poznan.pl/stuknauk/aktual_rys/boze_narodzenie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 11.01.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 witaj oj długo nie zaglądałam na forum oj ale życzę wszystkiego dobrego w nowym roku a przede wszystkim pracowitej i solidnej ekipy do budowy no i jak najszybszej przeprowadzki do swojego wymarzonego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetakili 02.02.2010 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Hej dziekuję i wzajemnie, szczególnie tej upragnionej przeprowadzki Ci życzę u nas cisza, jak na złość zima na całego, czekamy na zezwolenie jak tylko się coś zacznie dziać będę informować i pokazywać kolejne etapy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.03.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Witaj Aneta!Dopiero dziś do Ciebie zajrzałam, piękne zakupy poczyniłaś domek zapowiada się cudny!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 23.03.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 No nareszcie niedługo posypią się wianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetakili 18.05.2010 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 hej dziewczyny jak wklejać teraz zdjęcia kurcze cofam się........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetakili 31.05.2010 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 http://http://lh6.ggpht.com/_22wNgyYdo1A/S-KRyb3eYsI/AAAAAAAAAqQ/yAu5pQBvFqA/s720/Obraz%20020.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 02.06.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Hej poczytaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158219-Ćwiczenia-na-nowym-edytorze/page2 szukaj jeszcze tu http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?35-Uwagi-o-naszym-Forum i jeszcze http://forum.muratordom.pl/showthrea...=1#post4076607 Ja jak dotąd też jeszcze nie odnalazłam się w tym nowym forum Czytaj szybciutko i wklejaj zdjątka tego swojego domku !!!!!!!! Ja sobie wymyśliłam nowy projekt kuchni i zabrakło mi w szerokości bagatelka 40 cm. Jestem poprostu załamana i muszę wrócić do pierwotnej wersji. A tak mi się ta nowa kuchnia podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 02.06.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Poszukam jeszcze coś o tych zdjęciach może sama się nauczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 02.06.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 (edytowane) Upss właśnie wkleiłam ci znowu chyba ten sam link http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158219-Ćwiczenia-na-nowym-edytorzeale jak wejdziesz na te ćwiczenia to i myślę że tam uzyskasz trochę porad jak i co zrobić. Edytowane 2 Czerwca 2010 przez Synthia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 02.06.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Działają zdjątka, męcz się męcz może mnie potem nauczysz jak wkleić większe.... DOMEK ROŚNIE SUPER! Czekam na więcej !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 21.10.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 A ja mam okna takie i takie (złoty dąb ze szprosem złoty dąb i białe ze szprosem też białym) Z zewnątrz kolor, a w środku białe. Gdybym miała jeszcze raz wstawiać, to chyba na zewnątrz bym dała ciemniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 21.10.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Jeżeli złoty dąb ze szprosem - to tylko w tym samym kolorze. Nie w złotym. A widziałaś kolor okien winchester? Podobny do złotego dębu, ale jakiś taki... szlachetniejszy A z ciemniejszych - świetnie wygląda dąb bagienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetakili 21.10.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 hejka laski, a jaka to firma tych winchesterów?? nie wiem czy u mnie w mieście są dostępne Casuall właśnie tak myślałam z zewnątrz kolor oczywiście szpros też złoty dąb, a wewnątrz biel........... białe listwy przypodłogowe i białe drzwi, o białj kuchni nie wspomnę ah jeszcze troszkę,,,,,,,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 21.10.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Ja widziałam w oknoplaście. Tylko lepiej od razu pytać o bramę garażową w takim kolorze jeśli takowej potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetakili 22.10.2010 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 dzięki za namiary, wezmę pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 22.10.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Aneta,witam się, i od razu jestem albo za: 2 x biel, albo biel od środka, z zewnątrz kolor "drewna", jaki sobie upatrzysz.Ze szprosem oczywiście - w kolorze ram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 24.10.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Ja widziałam w oknoplaście. Tylko lepiej od razu pytać o bramę garażową w takim kolorze jeśli takowej potrzebujesz Teraz jest duży wybór kolorów bram do garażu. Na pewno się dobierze do koloru okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 24.10.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Nie miałam na myśli braku wyboru - tylko koszt takiej bramy Czasem trzeba słono dopłacić za pasującą okleinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetakili 25.10.2010 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 ah te bramy, ceny kosmiczne, najgorsze są ceny automatów do bram, my zdecydowaliśmy podzielić bramę garażową na dwie, ponieważ wychodzi taniej. W tym tygodniu zamawiamy okna drzwi i bramy....... myślę, że zdążymy przed zimą...... tynki już zaczynają się robić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts