Guska1719505912 21.10.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 mnie najbardziej zaskoczył pomysł ze szczebelkami, każdy w innym kształcie, w innym kolorze, w innej fakturze.jak myślicie, ma to wpływ na stymulację zmysłów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 22.10.2010 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Pewnie wpływa, ale równie dobrze na stymulację zmysłów wpływają dużo tańsze zabawki, nawet sami możemy takie przygotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klarisa 11.01.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Mnie sie z VOXa bardzo podoba seria magellan I tez myślałam o łóżku z ta wyciaganą kanapą... http://img178.imageshack.us/img178/7536/magellanmlodziezowymainvy3.jpg Wahałam sie ze względu różne opinie na temat jakości voxa, dalej sie waham... Aczkolwiek na pewno będa lepsze od brw - ich seria indiana to druga która mi się podoba http://img169.imageshack.us/img169/8425/beztytuu2vt0.png Skorzystałam z oferty VOXa i jestem zadowolona, nadaje się dla każdego. Mam te meble 3 lata i nic się nie dzieje. __________________________ funkcjonalne meble szkolne - idealne dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 19.04.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Ja polecam MEBLIK -od roku mam kolekcję tatoo, kupione dla syna 9 lat. rewelacja, wykonanie super. tylko dla córci trudno mi wybrać... ale chyba pozostanę wierna Meblikowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 19.04.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Meblik ma dobra jakośc wykonania, ale denerwują mnie te wzory. Brakuje mi prostej linii dla chłopca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 20.04.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 bellamy- wg ,mnie dość proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 20.04.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Tak, ale w znakomitej większości serie są bez biurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwes 22.04.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Dla starszego - w podstawówce - kupiłam właśnie Modern Voxa. Wrzucę foty jak skręcę.Młodszy przejmuje po starszym Małgośkę BRW do dotłuczenia. Łóżko piętrowe mieliśmy z Select Meble.Z wszystkich tych byłam zadowolona - samego Moderna Voxa jeszcze nie oceniam ale mam nadzieję, że się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greenlaydy 20.06.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Ja do dziewczynki kupiłam ARHUSA - przesyłam link do zdjęcia: http://www.meblostylsklep.pl/?id=mer&sec=127&uid=d939c5bbad464ce3706eaae78c7dbb1e Prosty system, nie jest najdroższy a naprawdę ładnie, masywnie się prezentuje. Może dla 7 latka za poważny, ale właśnie kolorowe ściany i maskotki robią swoje Za dwa lata będzie jak znalazł hehe - o ile dotrzyma - na razie sprawuje się bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 20.06.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 http://paulinamichaluk.pl/kolekcje_mebli-mimi_dora-dora.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redcode 20.06.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Z black red white, bo tanie są i na tym sie kończą ich zalety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 21.06.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 ja przymierzam sie do serii Enyo z Wajnerta - ta szaro-czerwona. Podoba mi sie tez wersja szaro-zielona ale syn wybrał czerwony...niech ma.....http://c.meble.pl/gfx/uzytkownicy/1063/wizytowki/1063/produkty/1_4466_Enyo_zdjecie_2.jpg chyba że jeszcze cos innego nam wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.06.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Super są. A orientowałaś się w cenach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 21.06.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 najdrozsza szafa narozna kosztuje 850 zl , łóżko tez cos kolo tego, te slupki byly chyba cos okolo 300-400 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna898 25.11.2023 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2023 hejka, ja też ostatnio miałam ten problem. W sierpniu przeprowadzaliśmy się w nowe miejsce i oczywiście trzeba kupić nowe meble. I jak każdy wie, meble do ogólnie do odmu wybrałam z łatwością, ale do pokoju dla mojej córki już ciężej. Szukam czegoś w miare taniego ( wiadomo później trzeba będzie zmienić meble na bardziej "dorosłe" ) Narazie kupiłam jej łózko dwuosobowe ze strony wnm-group.pl ale potrzebuje jeszcze dla niej szady jakiejś porządnej. Coś polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mis_uszaty 11.05.2024 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja My bralismy w tamtym roku meble od polskiej firmy Wood Luck Design. Jakosc mebli jest naprawde zaskakujaco dobra. Zona uparla sie chociaz nie sa to najtansze meble, ale nie zalujemy. Wzielismy ich chyba najbardziej znana kolekcje Babushka - http://www.woodluckdesign.com (strona jak cos). Design jest swietny i trzeba przyznac, ze we wnetrzu prezentuja sie bardzo dobrze. Nasi sasiedzi tez brali od nich meble, ale inna kolekcje wlasnie taka bardziej prosta i maja podobne doswiadczenia. Polecam bo warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts