Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Golota vs Adamek (kto za kim i dlaczego?)

maysee

Recommended Posts

• Odpowiedzi 123
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Miło było obejrzeć tę walkę.

Zero zaskoczenia, ale już wiadomo, że Gołota powinien zostać już li tylko konsultantem :)

A ciekawa jestem Adamek - Kliczko, ale już nie jestem taką optymistką w tym zestawie :)

Z Wałujewem sobie poradzi , ale z Kliczko ....hm.... Pożywiom - uwidim :)

Podobieństwo między Wałujewem a Gołotą jest jedno. Masa. Tomek nie ma w tej chwili najmniejszych szans ani z nim, ani z Kliczkami. Musi poboksować teraz trochę w ciężkiej zanim porwie się na zdobycie pasa :wink:

Andrzej po prostu źle wszedł w walkę..który to już raz? :roll: :lol:

Niestety wszyscy sportowcy mają swój dobry czas a potem im kariera siada.

Warto pamiętać ,że dostarczali nam wielu wzruszeń ,jak choćby walka Gołoty z Riddickiem Bowe....mniejsza o rezultat ale był to kawał dobrego boksu.

Podobnie wkurza mnie kiedy słyszę narzekania na Małysza.....przecież był czas kiedy niedzielne transmisje ze skoków kończyły sie zawsze tak samo czyli wygrywał Małysz,aż było nudno :D

A jak sobie pomyślę o walce Adamka z Wałujewem albo z Kliczką :o to tak się bojam ,ze chyba oglądałabym z zamkniętymi oczami 8)

No i nie przebrał się Andrzej za murzyna :cry: . Szkoda bo byłoby jeszcze ciekawiej. Dodatkowa atrakcja w w niby walce której wynik był z góry przesądzony. Jak ktos ma wątpliwości to obejrzyjcie sobie jeszcze raz drugą i czwartą rundę. Adamek bardzo sie stara by nie zrobić Andrzejowi krzywdy. No i komentarz "Andrew" po walce, na rozczarowanego wynikiem nie wyglądał absolutnie. "Tak wyszło, co mogłem zrobić" taki był sens jego wypowiedzi.

Ja żałuję że nie zobaczyłem wypadającej prostaty. Organizatorzy wybrali inny wariant. Wiem że trudne technicznie ale może w następnej walce Andrzeja da się zaaranżować. To by dopiero było wydarzenie :lol: .

do perm

Po stokroc wolalbym ogladac Golote jako murzyna z wypadajaca prostata niz patrzec na tego prymitywa Adamka i sluchac jego narcystycznych wypowiedzi. "Zonooo czekaj na mnie!" - ... o Chrystusiku co za prostaczek!

Wiesz, bokserzy to raczej nie jest szczyt elity intelektualnej. Adamek przyznaje wprost że jest chłopakiem ze wsi (czytaj: prostym bardzo) i tak go trzeba oceniac.

Organizatorzy jak i bokserzy zrobili by wszystko by te walkę uatrakcyjnić stąd moje pomysły o prostacie i murzynie. Jak szaleć to szaleć :).

maysee

Wazny jest tutaj boks a nie poziom intelektualny zawodników

Jeśli się nie mylę wczorajsza gala to nie były wybory miss świata i ocena kto ma dokładniej wydepilowane łydki...

Prawdopodobnie nie był to też teleturniej Milionerzy chyba,że sędzia ringowy to był zamaskowany Hubert Urbański i w zwarciach zadawał im trudne pytania badając ich inteligencję 8) :D

Wczoraj zapasiony 10-letni rottweiler wziął solidne lanie od młodego amstaffa, takiego 100% mięśni, zero tłuszczu... i orbitowanie bez cukru ;)

A co do tekstów w stylu "jestem bogiem", to element tego sportu

Pamięta jeszcze ktoś, kto taki tekst walnął ?

"Nie jestem Największy; jestem podwójnie Największy. Nie tylko ich nokautuję, ale i wybieram rundę."