Marek-B 24.10.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 wzieli minimum , po 300 tys. dolków. wyszedłbym na ring ... po tygodniu obudził , może , ...i byłoby na piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.10.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 za taka kasę też bym se dała morde obić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaEgon 25.10.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Miło było obejrzeć tę walkę. Zero zaskoczenia, ale już wiadomo, że Gołota powinien zostać już li tylko konsultantem A ciekawa jestem Adamek - Kliczko, ale już nie jestem taką optymistką w tym zestawie Z Wałujewem sobie poradzi , ale z Kliczko ....hm.... Pożywiom - uwidim Podobieństwo między Wałujewem a Gołotą jest jedno. Masa. Tomek nie ma w tej chwili najmniejszych szans ani z nim, ani z Kliczkami. Musi poboksować teraz trochę w ciężkiej zanim porwie się na zdobycie pasa Andrzej po prostu źle wszedł w walkę..który to już raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 25.10.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Niestety wszyscy sportowcy mają swój dobry czas a potem im kariera siada. Warto pamiętać ,że dostarczali nam wielu wzruszeń ,jak choćby walka Gołoty z Riddickiem Bowe....mniejsza o rezultat ale był to kawał dobrego boksu. Podobnie wkurza mnie kiedy słyszę narzekania na Małysza.....przecież był czas kiedy niedzielne transmisje ze skoków kończyły sie zawsze tak samo czyli wygrywał Małysz,aż było nudno A jak sobie pomyślę o walce Adamka z Wałujewem albo z Kliczką to tak się bojam ,ze chyba oglądałabym z zamkniętymi oczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 25.10.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 No i nie przebrał się Andrzej za murzyna . Szkoda bo byłoby jeszcze ciekawiej. Dodatkowa atrakcja w w niby walce której wynik był z góry przesądzony. Jak ktos ma wątpliwości to obejrzyjcie sobie jeszcze raz drugą i czwartą rundę. Adamek bardzo sie stara by nie zrobić Andrzejowi krzywdy. No i komentarz "Andrew" po walce, na rozczarowanego wynikiem nie wyglądał absolutnie. "Tak wyszło, co mogłem zrobić" taki był sens jego wypowiedzi. Ja żałuję że nie zobaczyłem wypadającej prostaty. Organizatorzy wybrali inny wariant. Wiem że trudne technicznie ale może w następnej walce Andrzeja da się zaaranżować. To by dopiero było wydarzenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 25.10.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 do perm Po stokroc wolalbym ogladac Golote jako murzyna z wypadajaca prostata niz patrzec na tego prymitywa Adamka i sluchac jego narcystycznych wypowiedzi. "Zonooo czekaj na mnie!" - ... o Chrystusiku co za prostaczek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 25.10.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 do perm Po stokroc wolalbym ogladac Golote jako murzyna z wypadajaca prostata niz patrzec na tego prymitywa Adamka i sluchac jego narcystycznych wypowiedzi. "Zonooo czekaj na mnie!" - ... o Chrystusiku co za prostaczek! Wiesz, bokserzy to raczej nie jest szczyt elity intelektualnej. Adamek przyznaje wprost że jest chłopakiem ze wsi (czytaj: prostym bardzo) i tak go trzeba oceniac. Organizatorzy jak i bokserzy zrobili by wszystko by te walkę uatrakcyjnić stąd moje pomysły o prostacie i murzynie. Jak szaleć to szaleć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 25.10.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 maysee Wazny jest tutaj boks a nie poziom intelektualny zawodników Jeśli się nie mylę wczorajsza gala to nie były wybory miss świata i ocena kto ma dokładniej wydepilowane łydki... Prawdopodobnie nie był to też teleturniej Milionerzy chyba,że sędzia ringowy to był zamaskowany Hubert Urbański i w zwarciach zadawał im trudne pytania badając ich inteligencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.10.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Wczoraj zapasiony 10-letni rottweiler wziął solidne lanie od młodego amstaffa, takiego 100% mięśni, zero tłuszczu... i orbitowanie bez cukru A co do tekstów w stylu "jestem bogiem", to element tego sportu Pamięta jeszcze ktoś, kto taki tekst walnął ? "Nie jestem Największy; jestem podwójnie Największy. Nie tylko ich nokautuję, ale i wybieram rundę." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 25.10.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Sprawdziłam;Muhammad Ali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.10.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 ... o Chrystusiku co za prostaczek! cosik mię się widzi, żeś mu dorównał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.10.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 No ale przyznać trzeba .... teksty i wypowiedzi bokserów pozostawiają wiele do życzenia pod względem inteligencji ... i nie chodzi o Adamka czy Gołotę .... ale kuźwa chyba większość tak ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 25.10.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Byście dostali tyle razy w "łeb'...też bylibyście "sprawni inaczej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 25.10.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Byście dostali tyle razy w "łeb'...też bylibyście "sprawni inaczej) Chciałem napisać... byłeś szybszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 25.10.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 przypomniało mi sie jak na wiejskim weselu koleś czaruje moją znajomą , autoreklama pełną parą: jaki to on fajny chłopak ,sportowiec, boks trenował miał ileś tam walk... -"tak tak, to widać ", skwitowała kumpela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 25.10.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 ... o Chrystusiku co za prostaczek! cosik mię się widzi, żeś mu dorównał. Ha! Czyli jednak jest prostakiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.10.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 ... o Chrystusiku co za prostaczek! cosik mię się widzi, żeś mu dorównał. Ha! Czyli jednak jest prostakiem! a miałeś jakieś wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 25.10.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Z bokserami jest taki problem że nawet jeżeli są przygłupami to nikt im tego w oczy nie powie. Predzej czy później nabierają przekonania że to oni opowiadają najlepsze dowcipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 25.10.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 kibicowalam Gołocie...ech...szkoda,ze przegrał a co do Adamka to jak dla mnie zbyt zarozumiały gowniarz i mam nadziję,ze jeszcze bęcki dostanie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 25.10.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 ...a co do Adamka to jak dla mnie zbyt zarozumiały gowniarz i mam nadziję,ze jeszcze bęcki dostanie:-) Najlepiej załatw mu to osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts