misiekotwock 22.10.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 może ktoś mi pomoże. ściana( już otynkowana) została pochlapana gruntem (takim co się gruntuje surowe ściany pod tynk) teraz po nałożeniu dwóch warstw farby miejsca pochlapane gruntem dalej przebijają .jak to zlikwidować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha81 22.10.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Specem nie jestem, ale albo kładź kolejne warstwy albo zeszlifuj te miejsca aż grunt zostanie usunięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 23.10.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 farba podkładowa śnieżka grunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 23.10.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Niestety śnieżka nie pomoże. Ja gruntowałem swoje płyty gk pędzlem przed podwieszeniem ich na stelażu i niestety po kilku krotnym malowaniu min. śnieżką widać mazy po tym gruncie. Jedyne wyjście to będę musiał to potraktować jeszcze raz papierem ściernym i ponownie malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaEgon 23.10.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 misiekotwock a jakiej farby używałeś i jakiego gruntu? Malowałeś na kolor czy na biało? Ja ze swojej strony mogę zaproponować malowanie porządnymi farbami. Nie będzie żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiekotwock 24.10.2009 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 grunt był atlas.śnieżką zagruntowałem dwa razy nic to nie dało.pomalowałem kolor DULUX-a trzy razy i dopiero zaczyna kryć .myślę że jeszcze dwa razy pomaluje i dopiero pokryje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaEgon 24.10.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Znaczy Uni-grunt? śnieżką zagruntowałem dwa razy nic to nie dało.pomalowałem kolor DULUX-a trzy razy i dopiero zaczyna kryć .myślę że jeszcze dwa razy pomaluje i dopiero pokryje.Ale Ty żartujesz czy na poważne? Siedem warstw farby dasz? A przypadkiem nie rozcieńczasz za bardzo tego Dulux-a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiekotwock 26.10.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 UNI-GRUNT.DULUX-A NIE ROZCIEŃCZAŁEM.trzy razy malowane i jeszcze trochę prześwituje.myśle że jeszcze raz góra dwa i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts