AGP 23.10.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Jakiś czas temu wokół budynku, w którym pracuję kręciła się sunia. Zaczepiała wszystkich wchodzących radośnie machając ogonkiem. Z uwagi na kiepskie warunki atmosferyczne na zewnątrz ochrona wpuściła psiaka do środka. I tak zostało do dziś. I nie byłoby sprawy, gdzyby nie fakt, że suczka była w ciąży. Dziś w nocy przyszło na świat siedem uroczych szczeniąt (cztery pieski i trzy suczki). Nie udało się do tej pory znaleźć wystarczającej ilości chętnych (może trzy znajdą dobre domki). Może ktoś z Was chciałby dać schronienie tym bezbronnym istotkom? Pieski będą nieduże (matka max 35-48 cm w kłębie), zdrowe i jeśli odziedziczą teperament po mamusi, będą przeurocze. Pomóżcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karen 23.10.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 AGP - warto zrobić pare fotek maluchom, wtedy łatwiej z adopcją w każdym razie trzymam mocno kciuki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.10.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Fotki będą możliwe, ale dopiero po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 23.10.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 mamy troche czasu, szczenięta muszą być z mamą 8 tyg. Wklej zdjęcia, to przekleimy gdzie się uda, i będziemy sie chwalić Waszym przychówkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.10.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 W poniedziałek wezmę aparat do pracy. Dziś w ogóle nie byłam przygotowana. Nie miałam pojęcia, że to już, że tak szybko ona urodzi A telefonowy aparat, jaki jest, każdy wie... (mój chyba jest najgorszy ze wszystkich...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts