RafajelE 23.10.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 szukam sprawdzonego wykonawcy na ocieplenie z gładkim tynkiem na elewacji.powierzchnia 470 m2 Łódź. Niestety już ustawiony wykonawca ma problemy ze zdrowiem. Może ktoś poleci fachowca. RafajelE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alma_ 11.04.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Podnoszę temat - poszukuję sprawdzonej ekipy do wykonania docieplenia elewacji (budynek z lat 80). Z góry dziękuję za wszystkie namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiak81 02.09.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 (edytowane) Jako wykonawcę usług remontowych i wykończeniowych z czystym sumieniem polecam firmę "Expansionem" . Mają swojego elektryka i hydraulika. Solidni, dokładni, terminowi i co najważniejsze wykonali remont w przystępnych cenach. Gładzie, zabudowy z karton gipsu, glazura i terakota i inne wykonali bez zastrzeżeń. Z informacji udzielonych mi od właściciela firmy wiem, że zajmują się również DOCIEPLENIAMI ELEWACJI. Powyższe opisane przeze mnie prace wykonali perfekcyjnie tak więc uważam, że warto się z nimi skontaktować i chociaż porozmawiać na temat dociepleń. Firma "Expanisonem": 791-102-660 https://www.facebook.com/pages/Expansionem/887052424650241?sk=timeline Edytowane 2 Września 2015 przez kasiak81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts