Madzia 1976 30.12.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Witaj magduska No właśnie jeśli chodzi o dachówkę, to jeszcze się nie zdecydowaliśmy. ale dziś nasz Wykonawca oznajmił, że zaraz po Nowym Roku jedziemy wybierać bo więźba juz gotowa i czeka tylko na znak, że można ja kłaść . A co za tym idzie zaraz będzie daszek. Mamy na pewno kolor. Raczej będzie to antracyt i ceramika a kaształt i firma to sie zobaczy Jak już wybiorę to nie omieszkam cyknąc fotki i wrzucę do dziennika. Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 30.12.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 strop masz zalany!!! GRATULACJE!!! no to niedługo czas na daszek i już będziesz na takim etapie jak my A co za tym idzie zaraz będzie daszek. Mamy na pewno kolor. Raczej będzie to antracyt i ceramika a kaształt i firma to sie zobaczy Jak już wybiorę to nie omieszkam cyknąc fotki i wrzucę do dziennika. nasza blacha ma kolor piąte zdjęcie ..a z drzwiami czekam jeszcze na jedną wycenę.., może jutro przyślą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 31.12.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 No nareszcie. Teraz pierzynka ze śniegu i czekamy wiosny. A może ........ Budowlańcy to twardy naród. Moga chcieć budować dalej . Dosiego 2010 Roku. Wszelkiej pomyślności życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 31.12.2009 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 He He nie nie nie czekamy, lecimy dalej . Więźba już gotowa i zaraz po Nowym Roku lecimy ze ścianką kolankowa i wybieramy dachóweczkę nie ma lekko, budowa musi trwać. Szampańskiej zabawy życzę i udanego NOWEGO ROKU http://img710.imageshack.us/img710/3056/szampanikieliszkicq3.th.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 31.12.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 strop masz zalany!!! GRATULACJE!!! no to niedługo czas na daszek i już będziesz na takim etapie jak my A co za tym idzie zaraz będzie daszek. Mamy na pewno kolor. Raczej będzie to antracyt i ceramika a kaształt i firma to sie zobaczy Jak już wybiorę to nie omieszkam cyknąc fotki i wrzucę do dziennika. nasza blacha ma kolor piąte zdjęcie ..a z drzwiami czekam jeszcze na jedną wycenę.., może jutro przyślą? No dzięki dzięki staram sie Was doganiać. Oglądałam waszą blaszkę i powiem że całkiem całkiem kolorek tez fajny. A w nadchodzącym NOWYM ROKU życzę Wam wszystkiego dobrego i oby nam się te Natalki zbudowały jak najszybciej http://img682.imageshack.us/img682/2558/syl147nb11.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 31.12.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 A tak wogóle to skąd Wy bierzecie w swoich dziennikach takie fajne emotki, moze ktoś mnie oświeci w tym temacie Jeden ze sposobów zdobywania to przeglądanie forum, w momencie natrafienia na fajne emotki dajemy "cytuj" i mamy adres . Możemy go skopiwać do swojej bazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 31.12.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 A tak wogóle to skąd Wy bierzecie w swoich dziennikach takie fajne emotki, moze ktoś mnie oświeci w tym temacie Jeden ze sposobów zdobywania to przeglądanie forum, w momencie natrafienia na fajne emotki dajemy "cytuj" i mamy adres . Możemy go skopiwać do swojej bazy O dzięki dzięki ja sie cały czas z komputerem obywam i wiecznie się uczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 31.12.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 A tak wogóle to skąd Wy bierzecie w swoich dziennikach takie fajne emotki, moze ktoś mnie oświeci w tym temacie Jeden ze sposobów zdobywania to przeglądanie forum, w momencie natrafienia na fajne emotki dajemy "cytuj" i mamy adres . Możemy go skopiwać do swojej bazy O dzięki dzięki ja sie cały czas z komputerem obywam i wiecznie się uczę Tu jest parę ; http://emoty.blox.pl/html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 31.12.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Wszelkiej pomyślności w Nowym Roku.. ..i przeprowadzki w 2010r.. ..i bezproblemowej spłaty rat składam ja i mój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 31.12.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Szczęśliwego Nowego Roku http://lh4.ggpht.com/_Ec00jHbfhQk/SzyFEYcWgFI/AAAAAAAAA88/XkwGgDlPDuc/mediumkcmrpq56495891cee3c7b47911.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 31.12.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Szczęśliwego Nowego Roku http://lh4.ggpht.com/_Ec00jHbfhQk/SzyFEYcWgFI/AAAAAAAAA88/XkwGgDlPDuc/mediumkcmrpq56495891cee3c7b47911.jpg super zdjęcie dzięki i jeszcze raz wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 09.01.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Nie dostawalam powiadomien a tutaj takie zmiany-gratuluje stropu Macie takie tempo ze mimo ze moj domek jest juz z daszkeim to i tak niedlugo bedziecie daleko przede mna Doczytalam ze zdecydowalas juz w sprawie okien-co wybraliscie?Mu czekamy do lutego na ich montaz a potem powoli bedziemy robic jakas elektryke i hydraulike.Nie mam ostatnio weny do budowy wiec ciezko mi przysiasc i rozplanowac te kable Mozesz dac opis jak wkljac fotki z tej nowej strony na FM-chetnie naucze sie tez czegos nowego Buziaki zostawiam i wszystkiego dobregow tym Nowym Roku a przede wszystkim przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 11.01.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 witam. Madzia coś nie mogę trafić do dziennika budowy , adresy są pomylone w podpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 11.01.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Oj kurcze chyba tak zaraz to zmieniam coś kombinowałam i przekombinowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 11.01.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 witam. Madzia coś nie mogę trafić do dziennika budowy , adresy są pomylone w podpisie Teraz chyba już wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 11.01.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Dzięki Uwaga bo zimahttp://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_12_8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 11.01.2010 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Dzięki Uwaga bo zima http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_12_8.gif No niestety u nas masakryczna cały Szczecin zasypany, no i nie ma jak budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 11.01.2010 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Nie dostawalam powiadomien a tutaj takie zmiany-gratuluje stropu Macie takie tempo ze mimo ze moj domek jest juz z daszkeim to i tak niedlugo bedziecie daleko przede mna Doczytalam ze zdecydowalas juz w sprawie okien-co wybraliscie?Mu czekamy do lutego na ich montaz a potem powoli bedziemy robic jakas elektryke i hydraulike.Nie mam ostatnio weny do budowy wiec ciezko mi przysiasc i rozplanowac te kable Mozesz dac opis jak wkljac fotki z tej nowej strony na FM-chetnie naucze sie tez czegos nowego Buziaki zostawiam i wszystkiego dobregow tym Nowym Roku a przede wszystkim przeprowadzki Witaj kakusku Nasza budowa szła, szła i niestety padła (jak na razie) aura nas nie rozpieszcza, chociaż panowie budowlańcy bardzo się starali, ale nie udało im się zrobić daszku . No trudno teraz troszkę trzeba czekać, cała Polska zasypana, ale jak tylko będzie możliwość to ruszamy dalej. Teraz próbujemy wytrzymałaośc stropu pod ciężarem śniegu. Jak na razie jeszcze sie nie zarwał więc jest szansa, że będzie dobrze . Jeśli chodzi o okna to tak już sie zdecydowaliśmy. Będą to okna firmy MS tytanthermo 3-szybowe z ciepłą ramą, mieli fajna promocję i dlatego tak szybko sie decydowaliśmy, możemy montowac w każdej chwili tylko trzeba im zgłosić 3 tygodnie wcześniej. Powolutku też zaczęliśmy zajmować sie wykończeniówką, mamy na razie wycenę od naszego wykonawcy i tynki będą robione ręcznie natomist elektryk troszkę drogo nas potraktował więc będę szukała jeszcze kogos ... no chyba że sie dobadamy . Co do instrukcji wklejania zdjęc to sekunda już patrzę jak ja to robiłam dopiero tą stronę znalazłam i metod ą prób i błędów ale już opisuję: To jest ta strona http://pl.tinypic.com/. Wchodzisz na tą stronę i po prawej masz zakładkę "przeglądaj" wybierasz sobie zdjęcie które ma być umieszczone w dzienniku i niżej na zielono masz "prześlij teraz" potem masz 4 takie paski na żółto, ty wybierasz "Kod IMG do forów i paneli dyskusyjnych" zaznaczasz, kopiujesz i wklejasz w dziennik i wychodzi w większym rozmiarze. Jeśli będziesz miała jakieś kłopoty to mów, mam nadzieję, ze wytłumaczyłam jako tako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.01.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Madzia dziekuje za klarowna instrukcje Probowalam teraz sobie cos skopiowac ale niestety wyskoczyl komunikat ze polaczenie z serwerem jest nieduane wiec pozniej jeszcze raz sprubuje.Ja do tej pory korzystalam ze strony http://www.imageshack.com (chyba ty tez) i wkleja sie tam podobnie fotki le niestety wychodza male. Co do okien to MS jest bardzo dobra firma wiec jezeli jeszcze byla promocja to warto bylo podjac szybka decyzje.My na okna od Jezierskiego musimy czekac do lutego ale w sumie i tak mi sie nie spieszy.Rowniez mam wycene od elektryka ale musze sie z nim spotkac i omowic szczegoly bo wyszlo tego cos okolo 18 tys (9 tys elektryka,3,2 alarma itp itd) Moze juz niedlugo zima zacznie popuszczac wiec mysle ze powinnas rozgladac sie za dachoweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 11.01.2010 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 kakusku faktycznie też korzystałam z imageshack i faktycznie te fotki są tam małe ale tutaj wychodzą całkiem nie złe, więc chyba to lepiej. Jeśli chodzi o okna to my Jezierskiego tez braliśmy pod uwagę, ale był droższy więc MS wygrały . Dachówkę mieliśmy już wybierać w tamtym tygodniu, ale niestety Szczcecin jest tak zasypany, że ciężko się po nim porusza, musimy niestety poczekać. Elektryk hmmmm ... wasz powiedział 11 tyś bez alarmu i uważam, że to z lekka za dużo, więc albo się dogadamy na mniej, albo poszukamy innego. Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts