Madzia 1976 19.03.2010 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 A mnie właśnie taki sztywny termin mocniej by zmobilizował i chciałabym sprzedać juz swoje mieszkanie, wiedziałabym wtedy na czym stoję, a tak to troszkę taka próżnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 27.03.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 O rany dawno tu nie zaglądałam a u Was tyle się już wydarzyło. Pięknie urosła ta wasza Natalka. Super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CATHARINA 30.03.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 no no super widze ze prace idą pełną parą i nawet sezon grilowy rozpoczęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boja2401 30.03.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Dołączam do gratulacji w sprawie zawrotnego tempa To kiedy macie zamiar się wprowadzać? Przed wakacjami? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 30.03.2010 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Dzięki , dzięki pierwszy grill już skonsumowany, było super Jeśli chodzi o przeprowadzkę to aż taką optymistką to ja nie jestem, ale może wrzesień ??? Myślę, że to dośc realny termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 30.03.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Witam. Piękne tempa, gratulacje. Z racji zawodu mam małe zapytajki; Czy tak zostanie ta folia dachowa ? http://i42.tinypic.com/2ew3brb.jpg Ma być tak. http://www.parotec.pl/images/montaz/7.jpg I jeszcze jedno pytanie co do elewacji. Czy pierwsze dają klej i następnie siatkę , czy też rozciągają siatkę i naciagaja klej ? Tu można poczytać "Obrazkowa instrukcja wykonywania ociepleń [5 MB]" http://www.fast.zgora.pl/index.php?a=pl&b=1&c=cert&d=cert_list&e=5 A tu o błędach; http://www.majsterpol.com/files/systembsoizolacje62009.pdf Pewnie macie dobrze ale można sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 30.03.2010 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 A czy coś tu jest ne tak, szczerze mówiąc nie zapytałam jeszcze wykonawcy, ale jeśli coś jest nie tak to poproszę o informacje, tylko nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 30.03.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Nie strasze , tylko tak patrzę i ... Ta folia powinna wchodzić na obróbkę pasa dorynnowego a nie do deski okapowej. Może sie lać woda z topniejącego śniegu. http://lh4.ggpht.com/_Ec00jHbfhQk/S7JSP_i2RnI/AAAAAAAABcg/Z6rFqFCin4Y/2ew3brb.jpg Zapytaj najpierw kierownika budowy Może się mylę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 30.03.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 O dzięki dzięki na pewno zapytam jutro będę na budowie więc nie omieszkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 01.04.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Madzia jak tam po wizycie na budowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 04.04.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 :D Radosnego przeżywania Świąt Wielkanocnych, pełnych spokoju, nadziei i miłości - życzy Jola :D http://lh5.ggpht.com/_HrvOiKIpqLY/S7epMrTrXxI/AAAAAAAAA9c/VX8YaVQYwBE/16.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 04.04.2010 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Dzięki Dzięki Również wszystkiego naj naj..... spó.źnione ale szczere. A co się dzieje z forum Muratora? nie można sie zalogować wszystko tak strsznie ciężko chodzi masakra czy ja coś źle robię ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 07.04.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Magduska jakiej szerokosci jest wasza garderoba i czy wy macie swoja sypialnie w tym pokoju kolo schodow?(tyl domku) Madzia mam nadzieje ze sie nie obrazisz ze zadaje tutaj to pytanie ale widze ze magduska do Ciebie zaglada a nie ma swoich komentow Witam i przepraszam, że się nie odzywałam... dużo rzeczy na głowie niezwiązanych z budową tym razem ..anyway.. nasza sypialnia jest na górze na przeciwko łazienki.., na razie nie mam pojęcia jakiej szerokości jest ta garderoba, ale mogę poprosić mężusia by zmierzył (nie ma mnie do końca tygodnia w moim rodzinnym mieście). To jest pokój najmniejszy, z tych które są na górze (pokoi nie zmieniałam, są zgodne z planem). ..ale dziewczyny, my podwyższaliśmy ścianę kolankową bodajże o 3 cegły, w efekcie mamy ponad 300m2 podłóg ..masakra jakaś.. btw. my mamy taką breję na szumnie nazwanej ulicy, że żaden fachowiec nie chciał wjechać... - znaczy się wjechali do pewnego momentu a później ich mężuch wyciągał :/ tak że od wczoraj dopiero się z letka osuszyło i łaskawie przyjechał murarz by obniżyć bramę - nie pytajcie - zamówiliśmy bramę wysokość 2,25 okazało się, że mamy dziurę 2,50m, więc trzeba obniżyć.. oraz ludzie od blachy i miał dojechać hydraulik - nie wiem czy dojechał, bo mnie nie ma w domu.. ..elektrykę robi mąż z kumplem.., nie wiem ile Nas to wyniesie, ale mam nadzieję, że mniej niż 9 tys. ..a i tynkuje się garaż, bo teoretycznie do 12 kwietnia mają zainstalować drzwi, a więc i bramę i okna (bo się rozjechaliśmy z zamówieniem i musimy czekać na drzwi) - reasumując coś się dzieje.. NARESZCIE! Madzia1976 przegoniłaś mnie GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 09.04.2010 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witaj Magduska !!!czy przegoniłam to nie wiem, ale puki co - pogoda jest więc robimy, puki mamy jeszcze pieniążki bo jak sie skończą (a kupka szybko znika) to nie wiem co będzi. ale staram sie o tym nie myśleć. U nas jak na razie to elektryka praktycznie zrobiona (kończy sie jeszcze salon i światełka na zewnątrz), hydraulika na górze też położona (brak grzejników) ale bedą, no i robią się bonie dzisiaj jade skontrolowac jak to wygląda i czy mi się wog.óle podoba, pewnie potem wrzuce jakieś fotki a i leją się dziś posadzki na górze tez obglądnę. U nas na działce tfu tfu ja na razie to sucho i licze na to ze tak pozostanie. P.S gdzie są emotki !!! podobno jest ich tak dużo a ja nie mogę znaleźć ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.04.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 P.S gdzie są emotki !!! podobno jest ich tak dużo a ja nie mogę znaleźć ??? Witaj. Gdy piszesz odpowiedź , po prawj stronie na dole masz " zaawansowana edycja" , klikasz i po prawej stronie są . i jeszcze więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 09.04.2010 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witaj. Gdy piszesz odpowiedź , po prawj stronie na dole masz " zaawansowana edycja" , klikasz i po prawej stronie są . i jeszcze więcej. Zrobiłam tak jak mówiłeś, ale u mnie tego nie ma. Mam tylo po lewej "Ikony wiadomości" i pod spodem napis "Możesz dodać ikonkę do wiadomości z poniższej listy" ale poniższej listy nie ma. Może ja mam coś powyłanczane ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.04.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Zrobiłam tak jak mówiłeś, ale u mnie tego nie ma. Mam tylo po lewej "Ikony wiadomości" i pod spodem napis "Możesz dodać ikonkę do wiadomości z poniższej listy" ale poniższej listy nie ma. Może ja mam coś powyłanczane ??? Daj ; Z belki głównej "ustawienia ' Po lewej stronie pojawi się lista, " moje ustawienia " ,daj zaawansowane ustawienia" Na dole dzień tygodnia - poniedziałek , i Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG może to pomoże . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 09.04.2010 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Zrobiłam tak jak mówiłeś, ale u mnie tego nie ma. Mam tylo po lewej "Ikony wiadomości" i pod spodem napis "Możesz dodać ikonkę do wiadomości z poniższej listy" ale poniższej listy nie ma. Może ja mam coś powyłanczane ??? Daj ; Z belki głównej "ustawienia ' Po lewej stronie pojawi się lista, " moje ustawienia " ,daj zaawansowane ustawienia" Na dole dzień tygodnia - poniedziałek , i Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG może to pomoże . Dzieki Zbigniew100 - metodą prób i błędów z pomoca forumowiczów to moze to forum zacznie jakoś funkcjonować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.04.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Można tu podglądać;http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158175-Drodzy-Forumowicze-Wasze-uwagi-są-bezcennelubhttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?158183-Jak-to-zrobić-.....-na-nowym-Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 09.04.2010 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Dzięki Zbigniew100 będę musiała poczytac bo cięzko mi idzie odnajdywanie sie na tym nowym forum:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts