misiakulka 23.10.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 dostałam wycenę na okna w tym systemie (rehau brillant) z firmy Reconal z Rzeszowa. czy ktoś urzytkuje może rehau'a. może jakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 23.10.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 dostałam wycenę na okna w tym systemie (rehau brillant) z firmy Reconal z Rzeszowa. czy ktoś urzytkuje może rehau'a. może jakieś opinie? uzytkowac nie uzytkuje, ale troche tych okien "przeszlo" przez moje rece i mam bardzo dobra opinie o tych profilach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 23.10.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemo 24.10.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 a i owszem, całkiem niezłe (zamawiane w Heilinskim w Obornikach Wlkp)szczegółnie futryny, bardzo łatwe do mycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 25.10.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 dzięki za info. nie ma jak zapytać praktykujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 25.10.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 mam okna na tym profilu. Robił Eurocolor z Pyskowic. Zdjęcia w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts