e-go 23.10.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 w końcu nie wiadomo kiedy i czy w ogóle ktoś to przeczyta )) Witam wszystkich Forumowiczów - znalazłam to forum i jest moją obsesją od jakiegoś czasu... nie spię tylko czytam, czytam, czytam... O mnie - wbrew nickowi jestem kobietą mogę powiedzieć ze "buduję" pół domu, ale tak naprawdę kupiliśmy z mężem w stanie deweloperskim i trzeba go teraz jakoś urządzić jestem z miasta ale niedługo będę ze wsi - i to jest chyba nafajniejsze w tej całej przygodzie związanej z domem ps. bardzo wszystkim dziękuję za opinie na temat deski barlineckiej, bo do niedawna była to moja jedyna opcja na podłogi - a teraz kupuję prawdziwe dechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 24.10.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 witaj, kobieto z obsesją /jest nas tu wiele takich / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts