peciu91 23.10.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Witam was! Mam mały problem. A mianowicie dzis palilismy fajke z kumplami i spadł mi węgielek na panel i wypaliła się dziura w panelu i chcialbym to jakos naprawic. I mam takie pytanie czy poprostu mam rozebrac panele i wymienic ten panel czy są jakies inne sposoby. Pierwsza mysl to wymienic panel i dac go pod szafę albo po inny mebel. Tylko najgorsze jest to ze musialbym prawie pół pokoju rozebrac. Proszę pomóżcie Narazie zakryłem to "miśkiem" ale nigdy nic nie wiadomo. Czekam na odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 24.10.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 moze nalezy rzucic palenie?a powaznie w profesionalnych firmach zajmujacych sie ukladaniem paneli lub parkietow maja woski do naprawy uszkodzen, znajdziesz firme i masz swiety spokoj do nastepnego jarania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts