jorg 24.10.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Jak to jest z sexem w nowo wybudowanym domu? Rosnie czy maleje? Proszę o poważną dyskusję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 24.10.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 z zagubioną owieczką rośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.10.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Jak to jest z sexem w nowo wybudowanym domu? Rosnie czy maleje? Proszę o poważną dyskusję. ej no ....bez jaj .... jak można o czymś takim poważnie .... bo to chyba od ludzi zależy a nie od nowego domu cos mi się zdo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 24.10.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Jak to jest z sexem w nowo wybudowanym domu? Rosnie czy maleje? Proszę o poważną dyskusję. ej no ....bez jaj .... daggulka bez jaj to chyba się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 24.10.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Fajny temat, hehehe. Chyba bez większej różnicy, przynajmniej u mnie.!!!!! Chyba że z nową sąsiadką!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 24.10.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Jak to jest z sexem w nowo wybudowanym domu? Rosnie czy maleje? Proszę o poważną dyskusję. To wszystko zależy, czy do nowego domu zabierzesz "starą" małżonkę (znaczy obecną) czy postarasz się o nową (do nowego domu). W pierwszym przypadku przypuszczam, że będzie tak samo, w drugim... kurde nie wiem, trza by może spróbować to moje słowo w ramach poważnej dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.10.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Tinek ....całkiem nieźle napisane .... znaczy odwracając - żeby mieć nowego męża to muszę następny dom wybudować ... bo do tego co już wybudowałam starego męża zabrałam ....to teraz to już pozamiatane chyba .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 24.10.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Tinek ....całkiem nieźle napisane .... znaczy odwracając - żeby mieć nowego męża to muszę następny dom wybudować ... bo do tego co już wybudowałam starego męża zabrałam ....to teraz to już pozamiatane chyba .... No, w tym ustępie masz kupe racji jesteś w gorszej sytuacji niż ja, musisz budować drugą chałupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 24.10.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Tinek ....całkiem nieźle napisane .... znaczy odwracając - żeby mieć nowego męża to muszę następny dom wybudować ... bo do tego co już wybudowałam starego męża zabrałam ....to teraz to już pozamiatane chyba .... No, w tym ustępie masz kupe racji jesteś w gorszej sytuacji niż ja, musisz budować drugą chałupę A ja myślę,że dobódówka wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.10.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 A ja myślę,że dobódówka wystarczy ufffffff......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 24.10.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 No co... ? Sex w dobódówce Ciekawe... http://forum.muratordom.pl/dobodowka,t172503.htm Prawo serii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.10.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Jak to jest z sexem w nowo wybudowanym domu? Rosnie czy maleje? Proszę o poważną dyskusję. Mam nadzieję że się poprawi..................... ale żona nie musi o tym wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.10.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 No co... ? Sex w dobódówce Ciekawe... http://forum.muratordom.pl/dobodowka,t172503.htm Prawo serii? aaaaleeee jaaaaazdaaaaa........ naprawdę to nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.10.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Tinek ....całkiem nieźle napisane .... znaczy odwracając - żeby mieć nowego męża to muszę następny dom wybudować ... bo do tego co już wybudowałam starego męża zabrałam ....to teraz to już pozamiatane chyba .... dobre :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 28.10.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 To raczej kwestia wilgoci ... Tu i ówdzie ... Wiadomo, w nowym domu wilgoć większa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 28.10.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 ja myślę , że z początku może być ciekawie... nowa sypialnia , nowa wanna, nowy prysznic... nowy blat kuchenny, nowa pralnia... nowa barierka na schodach oraz tarasie... nowa spiżarnia... nowy kominek lub nowa kotłownia dla harcorowców... tyle nowych wyzwań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.10.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Tinek ....całkiem nieźle napisane .... znaczy odwracając - żeby mieć nowego męża to muszę następny dom wybudować ... bo do tego co już wybudowałam starego męża zabrałam ....to teraz to już pozamiatane chyba .... No, w tym ustępie masz kupe racji jesteś w gorszej sytuacji niż ja, musisz budować drugą chałupę Nie! No my w razie W pomożemy przecież! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 28.10.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 .... lub nowa kotłownia dla harcorowców... K....waaaaa że też wziąłem piec podwieszany !!! Przyznam, że tego aspektu nie wziąłem pod uwagę wybierając piec do kotłowni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 28.10.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 A niech to szlak... ja mam w kotłowni "kozę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.10.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 A niech to szlak... ja mam w kotłowni "kozę" Oby jakiego Mieeeeeeetka z tego nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts