niktspecjalny 28.10.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Jak to jest z sexem w nowo wybudowanym domu? Rosnie czy maleje? Proszę o poważną dyskusję. ej no ....bez jaj .... jak można o czymś takim poważnie .... bo to chyba od ludzi zależy a nie od nowego domu cos mi się zdo .... Jak od ludzi?U mnie "tutu rutu majtki z drutu" o klasę lepiej w nowej chałupie. znaczy odwracając - żeby mieć nowego męża to muszę następny dom wybudować przeca tu o seks idzie a nie o męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 28.10.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 M@riusz_Radom napisał; K....waaaaa że też wziąłem piec podwieszany !!! Przyznam, że tego aspektu nie wziąłem pod uwagę wybierając piec do kotłowni .... z tym spojrzeniem......z tą posturą.....nie wierzę ,żeby to było przeszkodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 28.10.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Tu nie o to chodzi - staruszka przytyła i nie wiem czy dam radę ją podrzucić na piec .... Trza znowu przypakować koksu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 29.10.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Tu nie o to chodzi - staruszka przytyła i nie wiem czy dam radę ją podrzucić na piec .... Trza znowu przypakować koksu może by dało radę schodki z worków z ekogroszku ułożyć? oryginalnie i romantycznie zarazem i pleców nie trzeba nadwyrężać.... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 29.10.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 .... lub nowa kotłownia dla harcorowców... K....waaaaa że też wziąłem piec podwieszany !!! Przyznam, że tego aspektu nie wziąłem pod uwagę wybierając piec do kotłowni .... a ja się nie zmieszczę między piec a zasobnik............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 29.10.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 ale z a to mam pralkę w nowym dom która pięknie się telepie w trakcie wirowania , ktoś musi ją trzymać ..............w zasadzie można na niej siedzieć w trakcie ..............wirowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.10.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 ale z a to mam pralkę w nowym dom która pięknie się telepie w trakcie wirowania , ktoś musi ją trzymać ..............w zasadzie można na niej siedzieć w trakcie ..............wirowania No tak... pozycja na leniwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.10.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Tu nie o to chodzi - staruszka przytyła i nie wiem czy dam radę ją podrzucić na piec .... Trza znowu przypakować koksu Może spróbuj na Tarzana? Jakąś linkę pod piec,sławny okrzyk "ihahauha" i hajda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.10.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Tu nie o to chodzi - staruszka przytyła i nie wiem czy dam radę ją podrzucić na piec .... Trza znowu przypakować koksu Może spróbuj na Tarzana? Jakąś linkę pod piec,sławny okrzyk "ihahauha" i hajda! Myślałam, że to jest na pająka Całe życie człowiek sie uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikuś 29.10.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Ciekawszy byłby wątek pt. sex w budowanym domu. Ileż ciekawych wariantów np. worki z cementem ,wełna mineralna(dla delikatnych) Oraz wersja hard -dechy z rozszałowania stropu. Piec co nawet wiszący to dobre dla początkujących Pozdrawiam Pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.10.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Tu nie o to chodzi - staruszka przytyła i nie wiem czy dam radę ją podrzucić na piec .... Trza znowu przypakować koksu Może spróbuj na Tarzana? Jakąś linkę pod piec,sławny okrzyk "ihahauha" i hajda! Myślałam, że to jest na pająka Całe życie człowiek sie uczy Nie - no na pająka to jest nad szklanką wody - jak tu się spuścić , żeby nie wpaść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.10.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Ciekawszy byłby wątek pt. sex w budowanym domu. Ileż ciekawych wariantów np. worki z cementem ,wełna mineralna(dla delikatnych) Oraz wersja hard -dechy z rozszałowania stropu. Piec co nawet wiszący to dobre dla początkujących Pozdrawiam Pikuś Ohoho - a pomyśl o akcji z pracująca betoniarką... sąsiadom nie moglibyśmy się na oczy jakis czas pokazywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 30.10.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Nam w nowym domu zdarzało się tak,że "Oczy chciały a d...a nie mogła" Ze zmęczenia,oczywiście Ale to już bylo i,mam nadzieję,nie wróci więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts