siemka 24.10.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Czy ktos z Szanownych Forumowiczów posiada wkład kominkowy LINEA H 1050 lub 1180 i byłby w stanie ocenić w/w wkłady.Interesuje mnie :1. jakość wykonania2. ewentualne problemy i tzw. kruczki montażowe3. jak wspołpracują w/w wkalady z kominem systemowym leier o srednicy 200 mm4. za wszelkie inne informacje będę bardzo wdzięcznypozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.10.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Ja rozważałam ten wklad ale dla mnie nie do zaakceptowania był fakt pobierania powietrza z pomieszczenia. Nie było opcji doprowadzenia z zewnatrz. Wybrałam spartherma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 24.10.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Ja rozważałam ten wklad ale dla mnie nie do zaakceptowania był fakt pobierania powietrza z pomieszczenia. Nie było opcji doprowadzenia z zewnatrz. Wybrałam spartherma Jesli nie ten to jaką "panoramę" polecicie ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 24.10.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 nam od 2 lat spisuje się ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 26.10.2009 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Ja rozważałam ten wklad ale dla mnie nie do zaakceptowania był fakt pobierania powietrza z pomieszczenia. Nie było opcji doprowadzenia z zewnatrz. Wybrałam spartherma Dzieki za informacje, sprawdziłem od 2008 roku posiadaja juz podpiecie powietrza z zewnatrz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts