kubaimycha 18.02.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 czyli nie seria Touch Control używasz już zabawek?? navitronic... ...używam...i jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.02.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 a czemu nie było Cię w grudniu na spotkaniu w Miele?? nie mogę się doczekać zwłaszcza parowego czekam na to co ma wyjść w marcu z funkcją opiekania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 18.02.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Większość sprzętu kupowałam w Holandii, gdzie mieszka teściowa. Zawsze kilkaset euro taniej niż w Polsce...no i babcia mogła spotkać się "przy okazji" z wnukami...Jedynie płyta indukcyjna i pralko-suszarka kupiona "u nas"...co ma wyjść z opiekaniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 18.02.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Jak sie juz meczyc to w segmencie profesjonalnym. To co drazni jest bynajmniej wyrownane ,ale za to trzeba zaplacic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.02.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 w marcu ma być dostępne nowe urządzenie do gotowania na parze nowa wersja z dodatkowym opiekaniem po uparowaniu ponoć niczym więcej różnić się nie będzie zastąpi obecne na rynku nie wkurza Cię, że parowe ma deko inny kolor czerni niż reszta urządzeń?? przez tą blachę zabezpieczającą od wewnątrz jest grafitowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 18.02.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Nie wiem, który masz model, ale mój wygląda niemal identycznie, jak piekarnik stojący obok, tyle, że jest mniejszy gabarytowo... Ale może jutro przyjrzę sie jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.02.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 tak jak pisałam parowego jeszcze nie mam zaobserwowałam to w salonie Miele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 18.02.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 ...chyba zaśmieciłyśmy watek o czerni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.02.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 ...chyba zaśmieciłyśmy watek o czerni możemy usunąć wszystkie posty albo poprosić pana myśliwego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 19.02.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 ...chyba zaśmieciłyśmy watek o czerni nic nie szkodzi Miele to dla mnie zbyt wysoka półka cenowa no i ma dodatki alu lub inox a mnie właśnie chodzi o czarne CAŁE może jednak ktoś ma sprzęcior ze zdjęć i może o nim opowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 19.02.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 fajne te czarne sprzęty ale ja mimo wszystko obawiałabym się widocznych palców i ciągłego 1x/dobe minimum wycierania ich. dziś w telewizji rano -kawa czy herbata była kuchnia i tam inox był wstawiony w czarne matowe kwadraty jak szeroka rama też wyglądało to super podobnie jak w planowanej kuchni Moniki tylko te widoczne palce ; Moniko zainspirowałaś mnie do oglądania czarnego sprzętu- fajny pomysł.mam tylko obawy co do białej kuchni- kiedyś miałam i nawet jak nie wytarłam jak maniak codziennie każdej szafki to zawsze ale to zawsze widziałam każdą niedotartą plamkę- a to bolało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 19.02.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 ja tam wychodzę z założenia, że dom jest do mieszkania nie do sprzątania mam nadzieję, że nie będę się wkurzać na paluszki... CHCĘ CZARNY!!!!! a w takim razie może z innej beczki- co powiecie o sprzęcie firmy Gorenje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 19.02.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 mam najprostszą płytę elektryczną z Gorenje, bardzo lubię..jestem też zakochana w piekarniku piekarnik Gorenje B1-ORA-S Ora-ito jest już tańszy niż w 2007, ale nadal sporo kosztuje..do niego jest okap - chrom z czarnymale sama kupię czarny Candyhttp://www.skapiec.pl/site/cat/303/comp/81974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 19.02.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 jestem też zakochana w piekarniku piekarnik Gorenje B1-ORA-S Ora-ito to ten !!! proszę o szczegóły tej miłości, które funkcje się przydają, jak sie czyści itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.02.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Gorenje wypuscil cala serie w czerni. Słyszalam same pozytywy na temat tej serii. Kubaimycha mowisz ze w Holandii taniej (mozesz powiedziec mniej wiecej %- 10,20, 30%?) mam znajomych w Holandii i moze ich odwiedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 20.02.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 jestem też zakochana w piekarniku piekarnik Gorenje B1-ORA-S Ora-ito to ten !!! proszę o szczegóły tej miłości, które funkcje się przydają, jak sie czyści itp. na razie to tylko miłość.. nie kupiłam go, kusi, ale trochę dla mnie drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 21.02.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Kubaimycha mowisz ze w Holandii taniej (mozesz powiedziec mniej wiecej %- 10,20, 30%?) mam znajomych w Holandii i moze ich odwiedze ja też mam więc pytam z anjamen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwi.B 25.02.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Mam czarny okap Okap ELICA OM 80 , płytę indukcyjną siemens EH777501 i piekarnik gorenje B1-ORA-E. Na okapie i piekarniku ślady od paluszków są nieznaczne. Trzeba tylko sie przyzwyczaić, że wystarczy delikatnie dotknąć, nie przyciskać (sensory). Ale płytę to czyszczę nawet parę razy dziennie jeśli jej używam. http://foto1.m.onet.pl/_m/7c1357d3f57a2dbba413ed0d259eca25,8,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.02.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Monika ta plyte teki maja Twoi sasiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 25.02.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Mam czarny okap Okap ELICA OM 80 , płytę indukcyjną siemens EH777501 i piekarnik gorenje B1-ORA-E. Na okapie i piekarniku ślady od paluszków są nieznaczne. Trzeba tylko sie przyzwyczaić, że wystarczy delikatnie dotknąć, nie przyciskać (sensory). Ale płytę to czyszczę nawet parę razy dziennie jeśli jej używam. http://foto1.m.onet.pl/_m/7c1357d3f57a2dbba413ed0d259eca25,8,19,0.jpg o ja cię super to wygląda a co powiesz o piekarniku, napisz proszę co to masz z lewej strony zdjęcia na blacie. Marta- najciemniej pod latarnią hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts