Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czarne AGD w zabudowie kuchennej

Arek99

Recommended Posts

• Odpowiedzi 160
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

w marcu ma być dostępne nowe urządzenie do gotowania na parze

nowa wersja z dodatkowym opiekaniem po uparowaniu ;)

ponoć niczym więcej różnić się nie będzie

zastąpi obecne na rynku

nie wkurza Cię, że parowe ma deko inny kolor czerni niż reszta urządzeń??

przez tą blachę zabezpieczającą od wewnątrz jest grafitowe :cry:

fajne te czarne sprzęty ale ja mimo wszystko obawiałabym się widocznych palców i ciągłego 1x/dobe minimum wycierania ich. dziś w telewizji rano -kawa czy herbata była kuchnia i tam inox był wstawiony w czarne matowe kwadraty jak szeroka rama też wyglądało to super podobnie jak w planowanej kuchni Moniki tylko te widoczne palce ;

Moniko zainspirowałaś mnie do oglądania czarnego sprzętu- fajny pomysł.

mam tylko obawy co do białej kuchni- kiedyś miałam i nawet jak nie wytarłam jak maniak codziennie każdej szafki to zawsze ale to zawsze widziałam każdą niedotartą plamkę- a to bolało.

Mam czarny okap Okap ELICA OM 80 , płytę indukcyjną siemens EH777501 i piekarnik gorenje B1-ORA-E.

Na okapie i piekarniku ślady od paluszków są nieznaczne. Trzeba tylko sie przyzwyczaić, że wystarczy delikatnie dotknąć, nie przyciskać (sensory).

Ale płytę to czyszczę nawet parę razy dziennie :( jeśli jej używam.

http://foto1.m.onet.pl/_m/7c1357d3f57a2dbba413ed0d259eca25,8,19,0.jpg

Mam czarny okap Okap ELICA OM 80 , płytę indukcyjną siemens EH777501 i piekarnik gorenje B1-ORA-E.

Na okapie i piekarniku ślady od paluszków są nieznaczne. Trzeba tylko sie przyzwyczaić, że wystarczy delikatnie dotknąć, nie przyciskać (sensory).

Ale płytę to czyszczę nawet parę razy dziennie :( jeśli jej używam.

http://foto1.m.onet.pl/_m/7c1357d3f57a2dbba413ed0d259eca25,8,19,0.jpg

o ja cię :o super to wygląda :D a co powiesz o piekarniku, napisz proszę co to masz z lewej strony zdjęcia na blacie.

Marta- najciemniej pod latarnią hihi