glacjusz 24.10.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Jak w temacie, Forumowicze. Czy polecacie czy wybrac cos innego? Czy drozsze znaczy w tym wypadku lepsze? Prosze o opinie, w poniedzialek musze "cos" kupic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 24.10.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 U mnie podbitka świerkowa / skrzynkowa / - najpierw impregnacja drewnochronem , potem lakierobejca Duluxa dwa razy - raz przed montażem , drugi już po montażu.Trzy lata - nie mam zastrzeżeń - powierzchnia podbitki wygląda jak tydzień po pomalowaniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 25.10.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 mam tak samo jak kolega pablitoo tylko narazie dwa lata i też wygląda jak wczoraj malowana ,poszło mi 15 litrów lakierobajce na ok 60m2 podbitki i 10 litrów drewnochronu na pierwsze malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaltam 25.10.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Polecam lakierobejce Duluxa. Jedna jest do wewnątrz i zewnątrz a druga tylko na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 26.10.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 A jak jest z wydajnością? Producent podaje 25m2/l co jest bardzo dużo np. w porównaniu V33 (do 10m2/l), czy Sadolin (chyba maksymalnie 20m2/l). Większa wydajność powoduje że może być opłacalna mimo wyższej ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 26.10.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 A jak jest z wydajnością? Producent podaje 25m2/l co jest bardzo dużo np. w porównaniu V33 (do 10m2/l), czy Sadolin (chyba maksymalnie 20m2/l). Większa wydajność powoduje że może być opłacalna mimo wyższej ceny... Też malowaliśmy Duluxem. Ale wydajnością bym się nie kierowała, bo ma się to nijak do rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts