Mylus 31.12.2003 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Wiem, że już było, ale:wątków jest bardzo dużo,opinii jest bardzo dużo.czasu mam mało.nie wiem co wybrać,mam dylemat:beton komórkowy czy może silikaty??? Interesują mnie opinie na tamat cen z okolic Poznania, a konkretnie z okolic Śremu:co:wychodzi taniejlub co jest bardziej opłacalnelub co jest droższe ale mimo wszystko lepiej budować z ..... dziękuje za wszystkie uzasadnione odpowiedzinie interesują mnie opinie teoretyków taki jak janajlepiej jak odezwie się na priva ktoś z okolic Śremu (+/- 50 km) Mylus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość banzaj5 01.01.2004 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2004 ja wybrałem Praefę ( czyli ściany keramzytobetonowe ) jestem zadowolony .Przeslij im projekt niech Ci wycenią .Wtedy porównaj to z metoda tradycyjną do Żabinka masz tak samo blisko jak ja ( Puszczykowo )Jeżeli chodzi o wybór Silka a BK to bym wybrał 18 cm silki +20cm ocieplenia bo Silka to chyba najbardziej ekologiczny materiał .Tylko do tego trzeba mieć porządną i sprawdzoną ekipę.Życzę powodzenia w 2004 roku.Banzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.01.2004 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2004 ja tez jestem ze Sremu, i wybudowałem z betonu komórkowego.Stan surowy otwarty, jak chcesz możemy pogadać o materiałach z okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.01.2004 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2004 może masz sprawdzona dobra ekipę do wieźby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mylus 02.01.2004 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2004 może masz sprawdzona dobra ekipę do wieźby ? jeszcze nie mam ekipy do więźby, na razie nie ten etap. Na temat materiałów chętnie pogadam. Czekam na kontakt via email a później może osobisty. Mylus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts